2:4
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 13:30

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ledenice si poradily i s Horním Žďárem a mají plný počet bodů


Branky


5. P. Němec , 50. K. Voldán - 9. J. Fencl , 29. M. Kožant , 88. P. Svoboda , 90. L. Dejmek (vl.)
25

SK Horní Žďár chtěl na domácí půdě získat první vítězství v sezóně. Proti byli hosté z Ledenic, kteří si naopak přáli navázat na vítězství z úvodního kola. To se jim nakonec i přes velký tlak domácích v druhém poločase a neproměněnou penaltu ze závěru první půle podařilo, když zvítězili 2:4.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ledeničtí byli v první půli nebezpečnější především díky standardkám

Hosté z Ledenic přijeli nabuzeni vítězstvím v prvním kole a bylo vidět, že na něj chtějí navázat. Přesto šel do vedení domácí Horní Žďár už v 5. minutě, když využil skvělého napadání hostující obrany a Petr Němec se ocitl v samostatném úniku, který bezpečně proměnil - 1:0.

 

 

Vedení ovšem netrvalo dlouho a už v 9. minutě hosté vyrovnali na 1:1. ze standardní situace, kdy hlavičkoval osamocený Jan Fencl do protipohybu domácího brankáře.

 

Ledeničtí pak začali být čím dál více nebezpeční a to díky svým standardkám, které skvěle zahrával hostující kapitán Miroslav Kadlec. Po další z nich, v 29. minutě utkání při dohrávání akce, přišel přízemní centr, do kterého se z první opřel Martin Kožant a propálil domácího brankáře, který sice dokázal zareagovat, ovšem střelu vyrazil pouze do tyče a od ní míč putoval do branky - 1:2.

 

Domácí Horní Žďár se nemohl celý poločas dostat do hry. Za zmínku stojí pouze přímý kop z hranice velkého vápna, který Lukáš Stejskal poslal těsně vedle branky. V 44. minutě dostali hosté možnost zvýšit svůj náskok z pokutového kopu po faulu na kapitána hostí, Kadlece. Míč si na značku postavil sám faulovaný Kadlec, ovšem jeho střelu domácí brankář Lukáš Rešl vystihl a penaltu zlikvidoval. Do kabin se tedy šlo za stavu 1:2 pro Ledenice.

I přes velký tlak Horního Žďáru strhly výhru v závěru na svou stranu Ledenice

Chycená penalta ze závěru první půle domácí mužstvo nakopla, v druhém poločase se začal Horní Žďár prezentovat hrou, kterou chce předvádět. A v 50. minutě vyrovnal na 2:2 po standardní situaci, kdy na zadní tyči doklepával osamocený Karel Voldán do prázdné branky.

 

Poté měli domácí celý druhý poločas více ze hry a hosté hrozili pouze z brejků nebo standardními situacemi. Neujala se hlavička Davida Maňoura, kterou ledenický brankář vytáhl na roh, ani střely Jana Kubince a Adama Moldrzyka. Jan Kubinec měl ještě jednu šanci, ale jeho hlava těsně minula branku.

 

Hosté své brejky všechny zakončili mimo branku. Při posledním brejku mohli rozhodnout, když se dostali do situace jeden na jednoho. Tu domácí brankář dokázal zlikvidovat. Ovšem v 88. minutě z následného rohového kopu hosté přeci jen strhli vítězství na svou stranu, když se prosadil hlavou Patrik Svoboda - 2:3.

 

V 90. minutě si domácí při snaze vyrovnat a nakopnout míč na útočníky vstřelili nešťastným odrazem vlastní branku a utkání tak skončilo vítězstvím Slavoje Ledenice v poměru 2:4.

 

Report sepsal: Lukáš Rešl, redakčně upraveno.



Ohlasy k zápasu


SK Horní Žďár
Lukáš Rešl: "Z mého pohledu to byl smolný zápas. První poločas jsme se nechali zatlačit a darovali jsme soupeři spousty standardních situací. Nakopla nás až chycená penalta před odchodem do kabin. Druhý poločas byl úplně jiný z naší strany, začali jsme hrát kombinační fotbal po zemi a na tom budeme chtít stavět. Brzy jsme vyrovnali a vytvořili si ještě další šance. Bohužel jsme se až příliš hnali za vítězstvím, měli jsme si pohlídat bod. Každý bod se v této soutěži počítá. Máme skvělou partu a věřím, že výsledky se brzy dostaví, když budeme pracovat jako doposud."




Sestavy


SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - P. Němec [-] , M. Heine [-] (74. D. Maňour [-] ) , M. Fára [-] , J. Kubinec [-] , A. Moldrzyk [-] , M. Koranda [-] , L. Stejskal [-] , J. Hrdlička [-] (46. K. Voldán [-] ) , D. Šablatura [-] (76. L. Dejmek [-] ) , P. Völfel [-]

TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - F. Havrda [-] , L. Winkler [-] , P. Volák [-] , M. Kožant [-] (63. P. Svoboda [-] ) , M. Kadlec [-] , J. Fencl [-] , J. Čermák [-] (71. V. Svoboda [-] ) , J. Fošum [-] , J. Kubec [-] (86. O. Žurovec [-] ) , M. Dudáček [-]

ŽK: 42. J. Hrdlička - 35. J. Fencl , 54. P. Volák , 70. F. Havrda , 89. J. Fošum , 89. P. Svoboda .
Hráči zápasu: J. Kubinec - J. Fencl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ovčáček Josef - PRINZ Štěpán, KOŘÍNEK Luboš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Funkcionář, Administrátor klubu, Trenér, Vedení klubu, Předseda klubu, Zpravodaj - TJ Lokomotiva České Velenice | Jihočeský | Jindřichův Hradec

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Matoušek
Tip experta: remíza

Žďár nebude chtít doma prohrát, ale Ledenice budou kousat. Vidím to na remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

18. 8. 2021 11:33
Dám na Ledenice, tip 2

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Věřím Ledenicim, ze potvrdi domácí výhru a přivezou 3 body a tým potáhne M.Kadlec...

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů