J. Kopecký 9. (p.)
J. Kopecký 56. (p.)
K. Bicenc 76.
3:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Béčko Třeboně doma díky dvěma proměněným penaltám remizovalo


Branky


9. J. Kopecký (p.) , 56. J. Kopecký (p.) , 76. K. Bicenc - 34. F. Slavík , 58. O. Madar , 79. F. Slavík
19

Podobně jako ostatní zápasy prvního kola se i toto utkání mezi Jiskrou Třeboň B a Sokolem Kardašova Řečice odehrálo za velmi horkého počasí. Divákům byl tedy nabídnut povětšinou soubojový fotbal, ale i přesto padlo šest branek. Domácí tým hned třikrát vedl, ale hosté z Kardašovy Řečice dokázali vždy najít odpověď a skóre srovnat.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Třeboň se ujala vedení z penalty, ale náskok do přestávky neudržela

Utkání ve velkém vedru bylo pro hráče náročné a důsledkem byl spíše soubojový fotbal. Brzy po začátku utkání se dopustila obrana Sokola Kardašova Řečice chyby, která vyústila ve faul v pokutovém území. Třeboňský Bartl postupoval sám na brankáře Houdka. Když se k němu přiblížil, obhodil si ho a brankář mu spadl pod nohy a podrazil ho. Exekuci si vzal na starost stoper Jakub Kopecký, který je jinak brankářem třeboňského A týmu. Zachoval pevné nervy, penaltu proměnil a otevřel skóre zápasu. 

 

Po inkasované brance potřebovali hosté zabrat. Po několika šancích na obou stranách hřiště se přeci jen dočkali vyrovnání. Ve 34. minutě se prosadil František Slavík - 1:1. Do konce prvního poločasu se pak již nic zásadního neodehrálo.

Druhá polovina byla ve znamení rychlých odpovědí Kardašovy Řečice

Druhý poločas se zpočátku vyvíjel naprosto identicky s poločasem prvním. Hra byla stále vyrovnaná, dokud nepřišel pokutový kop pro domácí mužstvo. Došlo k němu v 56. minutě. Tentokrát byl útočící hráč Třeboně trefen stíhajícím obráncem do paty, což zapříčinilo jeho pád. K penaltě se stejně jako v prvním dějství postavil stoper Jakub Kopecký. Ani podruhé nezaváhal a upravil stav utkání na 2:1 pro domácí Třeboň B.

 

Uběhly ale pouhé dvě minuty a bylo znovu vyrovnáno. O branku hostů z Kardašovy Řečice se tentokrát postaral kapitán týmu, Ondřej Madar. Poté se i potřetí v utkání dostalo do vedení mužstvo Třeboně B. V 76. minutě se po kombinaci ve středu hřiště otevřel prostor pro kolmou přihrávku do ulice mezi stopery Kardašovy Řečice. Na tu si naběhl Karel Bicenc a sám pokračoval na brankáře hostů. Zachoval chladnou hlavu a placírkou poslal míč do sítě kolem Houdka. Třeboň B v tu chvíli vedla 3:2.

 

Ani tentokrát ale nevydrželo vedení třeboňským dlouho. Po zhruba třech minutách, v 79. minutě, bylo znovu vyrovnáno. Svou druhou branku v utkání přidal František Slavík a upravil skóre zápasu na 3:3.

 

V posledních pěti minutách měly po jedné velké šanci oba týmy. Nikdo ale nevyužil příležitost strhnout zápas na svou stranu. Jiskra Třeboň B a Sokol Kardašova Řečice si body rozdělily po gólové přestřelce remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Třeboň B
Michal Rezek: "Utkání bylo ovlivněno horkým počasím, takže i když se hrálo pozdě odpoledne, všichni hráči byli hodně unavení. Ale bylo víceméně vyrovnané. My jsme vedli 1:0 z penalty, potom Kardašova Řečice vyrovnala. To utkání bylo hodně bojovné, my vlastně kopali penalty dvě. I v druhé půlce to bylo hodně vyrovnané. Když jsme dali gól, hned jsme zase dostali. Bylo to hodně bojovné a vyrovnané utkání."




Sestavy


TJ Jiskra Třeboň B
J. Flaška [-] - J. Kopecký [-] - R. Bašta [-] , D. Dušek [-] (46. E. Ferchenbauer [-] ) , J. Kučera [-] , D. Bartl [-] , F. Čábela [-] , J. Rešl [-] , M. Pfeifer [-] (55. K. Bicenc [-] ) , O. Beníšek [-] (60. M. Blažek [-] ) , T. Zvánovec [-] (85. M. Nehoda [-] )

FK Kardašova Řečice 1922
D. Houdek [-] - K. Janeček [-] , J. Vosecký [-] , K. Valek [-] , V. Roubík [-] (88. D. Mikloš [-] ) , J. Tajml [-] , F. Slavík [-] , O. Madar [-] , J. Kovář [-] (70. Z. Šergl [-] ) , V. Jánošík [-] , M. Bílek [-]

ŽK: 44. J. Kučera , 90. M. Nehoda - 10. F. Slavík , 41. K. Janeček , 60. V. Jánošík .
Hráči zápasu: J. Kopecký - F. Slavík .
Počet diváků: 45. Rozhodčí: KREJNÍK Petr - ERNST Martin, JANÁK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: remíza

Myslím si, že v Břilici se budou body dělit...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

6. 8. 2021 18:29
Domácí se posílí o pendli a body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích