J. Klika 34.
1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dolní Bukovsko přehrálo doma nejtěsnějším rozdílem Suchdol nad Lužnicí


Branky


34. J. Klika
19

V prvním utkání sezóny dokázalo Dolní Bukovsko přetlačit Suchdol nad Lužnicí 1:0. I přesto, že si hráči na obou stranách vypracovali několik dalších nadějných příležitostí, překonat výborně chytající brankáře si jim už nepodařilo.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl zpočátku nervózní, pak ale nabídl rozhodující branku

Na obou týmech byla ze začátku vidět nervozita z toho, že se jedná o první mistrovské utkání po dlouhém roce. Domácí se ovšem otrkali dříve a začali stupňovat svůj tlak. Nepodařilo se jim ovšem dostat do žádné vážnější situace, a tak hosté ze Suchdola začali také ohrožovat branku domácích. Dokázali několikrát nebezpečně zaútočit po pravé straně, ovšem centry končily buď v rukavicích brankáře, nebo na hlavách stoperů Dolního Bukovska.

 

Zvrat přišel ve 34. minutě, kdy Lukáš Chochol poslal z pravé strany dlouhý míč dopředu na nabíhajícího Jiřího Kliku, který svedl souboj se stoperem hostů a vyhrál ho. Gólman Rácik vyběhl na míč, který vypadl ze souboje, ale k jeho smůle ho podběhl, a tak měl Jiří Klika na vápně před sebou pouze prázdnou branku, do které bezpečně uklidil míč.

 

Domácím tato branka pomohla a opět začali útočit. Blízko ke gólu měl Pavel Kokeš, který ve 40. minutě centroval míč do vápna. Ten se následně šťastně stočil a přeletěl brankáře, aby dopadl na vnitřní stranu tyčky, od které se odrazil ven, a hosté ho následně odklidili do bezpečí.

Druhý poločas byl ve znamení soubojů spíše než skvělého fotbalu

Druhý poločas byl už spíše bojem než přehlídkou krásných akcí. Oba dva týmy se střídaly v tlaku na soupeřovu branku, ovšem žádnou větší šanci si nevypracovaly. Změnu přinesla 75. minuta. František Cihla si zaběhl za obranu hostů, dostal míč do běhu a řítil se na osamoceného brankáře. Ten ovšem výborně vyběhl a zamezil tak zvětšení náskoku domácích.

 

Stejně tomu tak bylo i v 88. minutě. Střídající Jan Svoboda se dostal hned po autu, při prvním doteku s míčem na hřišti, jednou kličkou přes dva obránce hostů a ocitl se sám před Rácikem. Zakončení se mu ovšem nepovedlo tak jak chtěl, a proto si Rácik připsal další výborný zákrok.

 

Rozhodčí poté nastavil 4 minuty a domácí se dokázali vypořádat se závěrečným náporem Suchdola. Získali tak 3 důležité body z prvního mistrovského zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Dolní Bukovsko
Jiří Matoušek: "Utkání bylo od začátku spíš takové oťukávání. Jsem rád, že jsme si pak dokázali nahrát a hrát tak svou hru, kterou po nás trenér chce. Je pro nás hrozně důležité, že jsme vyhráli první zápas, který byl navíc domácí a proti tak těžkému soupeři, jako je Suchdol. Doufám, že si vítěznou mentalitu a bojovnost přeneseme do dalšího zápasu, kde nás čeká derby s Neplachovem."




Sestavy


TJ Dolní Bukovsko
J. Vančata [-] - P. Zahradník [-] - J. Jareš [-] , V. Kotyza [-] , F. Cihla [-] , J. Cihla [-] (76. J. Venčovský [-] ) , L. Chochol [-] , O. Malecha [-] , S. Miřátský [-] , P. Kokeš [-] (89. J. Svoboda [-] ) , J. Klika [-] (46. J. Bártík [-] )

Sokol Suchdol nad Lužnicí
M. Rácik [-] - A. Arenberger [-] (44. J. Záruba [-] ) , D. Čáp [-] , L. Kuchyňka [-] , K. Trmal [-] (57. T. Koranda [-] ) , D. Trmal [-] , Š. Kubašta [-] , T. Kamiš [-] , P. Špale [-] , R. Arenberger [-] , F. Měkuta [-]

ŽK: 64. F. Cihla , 90. J. Bártík - 83. D. Čáp .
Hráči zápasu: P. Zahradník - M. Rácik .
Počet diváků: 73. Rozhodčí: Křížovský Jiří - ZABILKA Luboš, BROM Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Suchdol vidím jako aspiranta na přední příčky a myslím si, že navážou na předchozí sezóny a zahájí nový ročník vítězně.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

6. 8. 2021 18:25
Ani tady to nevidím na domácích, dávám 2 na hosty.

Tip: výhra domácích