3:2
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

15.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Ledenice doma přehrály oslabené České Velenice


Branky


19

V úvodním utkání sezóny na půdě Ledenic chybělo Českým Velenicím několik hráčů běžného kádru. I přesto se dokázali hosté dostat do vedení. Domácí Ledenice ale nakonec absencí v sestavě soupeře využily, skóre zápasu překlopily na svou stranu a připsaly si první tři body do tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

České Velenice vedly po přímém kopu, Ledenice ale z brejku vyrovnaly

Do utkání vstoupili aktivněji hosté z Českých Velenic. I přes absence v sestavě hráli na útočné polovině, z čehož pramenil v 7. minutě faul na Romana Mikudina na hranici šestnáctky. Balon si postavil kapitán Českých Velenic Václav Samec a nádhernou střelou do šibenice otevřel skóre zápasu - 0:1.

 

Po první brance utkání se hra vyrovnala a oba týmy si vypracovaly několik nadějných příležitostí. Střelcům ale většinou chyběl v zakončení klid, anebo se dobrými zákroky představili oba brankáři.

 

Po dvacáté minutě hosté uzamkli ledenické v jejich vlastním vápně sérií tří rohových kopů za sebou. Místo toho, aby tyto standardní situace využili k navýšení náskoku, udeřili po odvrácení posledního z rohových kopů po brejkové situaci domácí. Konkrétně ve 24. minutě se po kombinaci Kadlece a Fencla prosadil Lukáš Winkler - 1:1. První poločas pak sice přinesl jisté náznaky na obou stranách hřiště, ale nic zásadního se již nestalo.

V druhé polovině byli aktivnějšími ledeničtí, kteří dokázali výsledek strhnout na svou stranu

Na začátku druhého poločasu převzali otěže hráči domácích Ledenic. Z toho pramenila i vstřelená branka, když obrana Českých Velenic udělala zbytečnou chybu. Vstřelený gól si připsal v 56. minutě Jan Fencl. Domácí Ledenice se tak dostaly do vedení 2:1.


Poté se utkání opět trochu srovnalo a hostující tým se snažil o vyrovnání. A toho se přeci jen dočkal. V 75. minutě zahrávali veleničtí hráči rohový kop. Ve vápně se nejlépe zorientoval Tomáš Maroušek a dokázal tak vyrovant na 2:2.

 

I když se zdálo, že utkání již směřuje k remíze, dokázali hráči domácích Ledenic strhnout vedení na svou stranu. V 85. minutě se po skrumáži ve vápně a odraženém míči prosadil Miroslav Kadlec - 3:2. Rozhodl tedy o tom, že všechny body zůstanou doma v Ledenicích.



Ohlasy k zápasu



TJ Lokomotiva České Velenice
Karel Macho: "K prvnímu utkání do Ledenic jsme jeli v hodně poslepované sestavě. Chybělo nám 6 hráčů základního kádru, a i proto musela nastoupit naše brankářská jednička Tomáš Maroušek do pole. Hra byla poměrně vyrovnaná, a i přesto jsme si dokázali vytvořit slibné brankové příležitosti. Bohužel jsme buď zklamali v zakončení, nebo se zaskvěl domácí brankář. Utkání by asi více slušela remíza, ale vzhledem k tomu, v jaké jsme odjeli sestavě, musím kluky pochválit za odvedený výkon. Zejména kapitána Samce spolu s Tomášem Marouškem. Doufám, že pro příští utkání se dáme dohromady a doma urveme tři body."



Sestavy


TJ Slavoj Ledenice
M. Cempírek [-] - J. Fencl [-] - L. Winkler [-] (73. M. Volf [-] ) , M. Kadlec [-] , O. Švarc [-] , P. Volák [-] , J. Čermák [-] (64. V. Hinterhölz [-] ) , F. Havrda [-] , J. Fošum [-] , J. Kubec [-] (58. P. Svoboda [-] ) , M. Dudáček [-]

TJ Lokomotiva České Velenice
B. Maroušek [-] - V. Samec [-] - J. Bumba [-] , T. Maroušek [-] , J. Mikl [-] (77. M. Tetík [-] ) , R. Mikudim [-] , R. Banašík [-] , M. Filip [-] , J. Bittengl [-] (70. P. Bambule [-] ) , F. Dvořák [-] , M. Srpek [-]

ŽK: 32. M. Dudáček , 33. J. Čermák , 64. P. Volák , 80. M. Volf , 90. P. Svoboda - 55. F. Dvořák , 79. V. Samec .
Hráči zápasu: J. Fencl - V. Samec .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: PÁNEK Milan - TŮMA Filip Pavel, KUBEŠA Erik.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ledenice jsou doma silné a myslím si, že vyhrají.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

6. 8. 2021 18:23
Nebojím se dát 2 pro hosty. Pokud jim nikdo neodešel do Rakouska.Budou hrát na špici.

Tip: výhra domácích