2:3
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sokol Třebětice dokázal otočit zápas v Nové Bystřici a bere tři body


Branky


20

Sokol Třebětice navázal na skvělé výsledky z loňské nedohrané sezóny a zvítězil na půdě Nové Bystřice 3:2. Vedení se ujalo domácí mužstvo, ale ještě do poločasu hosté srovnali. V druhé polovině se jako první prosadili naopak hosté, ale srovnat dokázala Nová Bystřice. Až pár minut před koncem vstřelili hráči Třebětic branku, na kterou domácí nedokázali odpovědět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce se se hrál vyrovnaný fotbal, kdy oba týmy vstřelily po jedné brance

V horkém sobotním odpoledni se hrálo utkání mezi domácí Novou Bystřicí a hostujícím Sokolem Třebětice. Utkání nabízelo zhruba šedesáti přítomným divákům poměrně kvalitní podívanou, kterou v prvním poločase ozdobily dvě brankové situace. Nejprve se za domácí Novou Bystřici prosadil ve 23. minutě utkání útočník Petr Bobál s netradičním číslem 78 na dresu.

 

Domácím se vedení dařilo držet až téměř do konce poločasu. Bohužel pro ně ale Sokol Třebětice dokázal skóre gólem do šatny srovnat. Ve 41. minutě totiž skóroval David Kelbler. Do kabin se tak odcházelo za zaslouženého remízového stavu 1:1.

Druhý poločas byl podobně vyrovnaný, ale šťastnějším týmem byly Třebětice

I v druhém dějství tohoto utkání byl k vidění velice vyrovnaný duel. Narozdíl od poločasu prvního se ale tentokrát jako první radovali ze vstřelené branky hráči týmu hostí. Konkrétně v 59. minutě totiž zachybovala defenziva Nové Bystřice a k laciné brance se dostal třebětický hráč Martin Kelbler.

 

Novobystřičtí hráči dokázali poměrně rychle zareagovat a duel opět srovnat. Devět minut po inkasované brance, tedy v 68. minutě, se prosadil nádhernou střelou z přímého kopu útočník Jiří Havel a vyrovnal tak na 2:2.

 

Přestože i v následujích minutách se hrálo velice vyrovnané utkání, kterému by možná slušela spíše remíza, štěstí se přiklonilo na stranu Sokolu Třebětice. Těm vyšla v 81. minutě akce, kdy z protiútoku dokázal strhnout vedení na jejich stranu Milan Novotný. Nová Bystřice pak už i kvůli velkému horku nenašla síly na tuto branku odpovědět a utkání tak skončilo výhrou hostujících Třebětic v poměru 2:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Jiskra Nová Bystřice
Aleš Benkovský: "Věděli jsme, že nás v prvním utkání čeká velice těžký soupeř vedený výborným trenérem Márou Černochem. A to se také potvrdilo. Na to, že to bylo první utkání, tak si myslím, že se hrál velmi kvalitní zápas. Šli jsme do vedení, hosté před odchodem do šatny vyrovnali. Ve druhem poločase jsme pustili lacino Třebětice do vedení. Brzo srovnal nádhernou střelou z přímého kopu Havel. Myslím, že by utkání slušela remíza. Hrál se naprosto vyrovnaný zápas, ale v závěru vyšla hostům brejková situace a překlopili misky vah na svou stranu. My se ještě snažili, ale chyběla nám síla. Musíme Třeběticím sportovně pogratulovat, prezentovali se kvalitním fotbalem."

FK Sokol Třebětice
Marek Černoch: ''Jsme rádi, že se nám podařil vstup do soutěže, vítězství na půdě jednoho z favoritů má svou váhu. Bystřice disponuje velmi kvalitním týmem a v zápase ji patřil úvod. My jsme však po 20 minutách hru vyrovnali a začali být nebezpeční. V utkání se až do konce střídaly pasáže, kdy aktivita byla buď na naší, nebo domácí straně. Nakonec jsme velmi zajímavé utkání strhli na svou stranu.''



Sestavy


TJ Jiskra Nová Bystřice
P. Podolský [-] - A. Benkovský [-] , J. Kubeš [-] , P. Celý [-] - P. Bobál [-] (67. M. Feytl [-] ) , V. Bašta [-] , D. Frühauf [-] , J. Janoušek [-] , R. Schramhauser [-] (69. A. Janata [-] ) , M. Veith [-] (85. T. Kratochvíl [-] ) - J. Havel [-]

FK Sokol Třebětice
P. Urbánek [-] - D. Kelbler [-] (75. D. Mašát [-] ) , R. Tříletý [-] , V. Novák [-] , P. Kelbler [-] , P. Švarc [-] , M. Novotný [-] (89. J. Dolák [-] ) , M. Kelbler [-] , V. Habr [-] , V. Bastl [-] , V. Lorenc [-]

ŽK: 13. P. Bobál , 56. J. Janoušek , 61. V. Bašta , 70. M. Feytl - 32. V. Novák , 62. P. Švarc .
Hráči zápasu: P. Bobál - M. Kelbler .
Počet diváků: 57. Rozhodčí: CHVÁLA Jan - FILÍPEK Tomáš, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Asi by mě kluci nepochválili, kdybych nám nevěřil, ale nic jednoduchého nás rozhodně nečeká.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

6. 8. 2021 18:21
Tady se může zrodit klidně remízka, dám 0.

Tip: výhra domácích