2:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 16:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Studená zahájila sezónu domácí výhrou nad Lomnicí


Branky


19

Tým ze Studené prožil úspěšný vstup do nové sezóny. Utkání s Lomnicí nenabídlo v prvním poločase žádnou branku. Druhý poločas byl již zajímavější a to hlavně z pohledu domácích. Diváci se dočkali dvou tref do sítě hostujícího klubu a mohli oslavit výhru Studené v poměru 2:0.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas nabídl bojovný fotbal ve středu pole

V první polovině utkání se 80 diváků ve Studené nedočkalo úplně pěkného fotbalu. Jak domácí Studená, tak hostující Lomnice předváděly spíše bojovný fotbal ve středu pole. Do brankových příležitostí se hráči ani na jedné straně v podstatě nedostali.

Druhý poločas nabídl konečně i branky

V druhém dějství naopak diváci nemuseli čekat na první branku celého utkání vůbec dlouho. Hned v 48. minutě se prosadil Daniel Strojek, který přišel na hřiště až jako střídající hráč teprve po přestávce. Branka padla po rohovém kopu, kdy ve vápně Lomnice nad Lužnicí došlo k obrovskému závaru, který ukončil právě až Strojek, když pumelicí propálil všechno, co mu stálo v cestě, včetně brankáře hostí - 1:0.

 

V 72. minutě vyplaval za lomnickou obranou osamocený Libor Dvořák. S brankářem si již poradil, když vystřelil kolem něj, a navýšil skóre na 2:0 pro Studenou. Hosté se dožadovali odmávání a odpískání ofsajdu, nicméně k tomu nedošlo a branka byla uznána za regulérní.

 

Následně proběhla zajímavá situace také na druhé straně hřiště. Hostující hráč utíkal sám na brankáře Studené, ale byl doběhnut obráncem a spadl. Lomnice nad Lužnicí se dožadovala odpískání pokutového kopu, ze kterého by mohla snížit a vývoj duelu zdramatizovat. Nicméně penalta odpískaná nebyla, a tak byl stav utkání stále 2:0 pro domácí. V dalším průběhu zápasu již hostujícímu týmu došly síly, domácí Studená je přehrávala, a ačkoli již nedokázala vstřelit žádnou další branku, udržela vedení 2:0, čímž získala první tři body do tabulky soutěže.



Ohlasy k zápasu



TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
Antonín Beck: "K prvnímu zápasu uprostřed léta jsme odjeli, již klasicky, v okleštěné sestavě. Přesto hráčům nemůžeme vytknout málo nasazení, bojovnosti a snahy hrát kombinačně. Dle mého názoru, ve vyrovnaném utkání zvítězili šťastnější domácí, kteří dokázali míč do branky dostat, kdežto my ne."



Sestavy


FK Studená
T. Duchoň [-] - O. Dokulil [-] - L. Dvořák [-] (89. D. Krasnovský [-] ) - J. Šimánek [-] (77. [-] ) , P. Maška [-] (46. D. Strojek [-] ) , V. Staněk [-] , T. Lindourek [-] , F. Soukal [-] (78. K. Reidl [-] ) , J. Šára [-] (84. R. Popelínský [-] ) , J. Krizan [-] , L. Makovička [-]

TJ Tatran Lomnice nad Lužnicí
O. Vala [-] - V. Kaštánek [-] , M. Velich [-] , M. Šachl [-] , M. Šachl [-] , J. Samec [-] , D. Nosek [-] , V. Melichar [-] (84. S. Marsa [-] ) , T. Kabele [-] , M. Havel [-] , D. Bartoš [-] (59. P. Prášek [-] )

ŽK: 57. T. Kabele .
Hráči zápasu: L. Dvořák - O. Vala .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, JANOVSKÝ Tomáš.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Ze Studené se body moc často nevozí...

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

6. 8. 2021 18:19
Tady dám jasnou jedničku.

Tip: výhra domácích