1:1
(0:0)
53. J. Beneda (p.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 13:30

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. D, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Úvodní zápas nového ročníku nabídl červenou kartu, penaltu a dělbu bodů


Branky


68. M. Mischnik - 53. J. Beneda (p.)
17

Novou sezónu 1.B třídy sk. D zahájilo utkání mezi domácím Bukem a Horním Žďárem. Po bezbrankovém prvním poločase přišlo po přestávce nejprve vyloučení domácího hráče a poté branka hostí. Horní Žďár nedokázal ani přes početní převahu vedení udržet a domácí srovnali na konečných 1:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se kluby pouze oťukávaly

První poločas prvního utkání nové sezóny 1.B třídy sk. D mezi domácím týmem AC Buk a hostujícím SK Horní Žďár nepřinesl 64 návštěvníkům zápasu mnoho zážitků. V parném odpoledni si sice oba kluby vytvořily několik drobných příležitostí, nicméně dost z nich skončilo zdvihnutým praporkem pomezního rozhodčího. Ty šance, které neskončily ofsajdem, ztroskotaly na zákrocích připravených brankářů ať na jedné, či druhé straně. Kromě těchto několika možností nabízelo utkání také hodně tvrdých zákroků. Po poločase ale platilo bezbrankové skóre.

Druhý poločas nabídl branky i vyloučení

Druhý poločas nabídl mnohem více důležitých momentů. Prvním z nich byla ve 48. minutě žlutá karta pro domácího hráče Radka Puhlovského, který nastoupil až do druhé půle. Tu inkasoval za podražení soupeře v souboji o míč. Tentýž hráč obdržel hned o 4 minuty později druhé žluté napomínání, tentokrát za kritiku hlavního rozhodčího po nařízené penaltě. Výsledkem tedy byla karta červená a domácí tým musel dohrávat v početním oslabení.

 

Toto vyloučení následovalo bezprostředně po jiné klíčové události duelu. V 51. minutě odpískal rozhočí Filípek pokutový kop pro hosty. Kromě Puhlovského obdrželi v tomto přerušení žlutou kartu další tři hráči z domácího týmu. Žádné protesty nebyly ale nic platné. K penaltě se postavil Josef Beneda a poslal Horní Žďár do vedení.

 

Domácí klub cítil křivdu, což vedlo k tomu, že se hráči semkli a začali se hnát za vyrovnáním, a to i přes jednoho chybějícího hráče. Dostali se do několika příležitostí a v 68. minutě utkání se dočkali. Na 1:1 vyrovnal Michal Mischnik.

 

Přestože domácí AC Buk dokázal ještě soupeře zatlačit, kýžené druhé branky a otočení utkání ve svůj prospěch se nedočkal. V poslední desetiminutovce navíc hráči na obou stranách kvůli horkému počasí fyzicky odpadli a utkání se spíše jen dohrávalo. AC Buk a SK Horní Žďár se tak rozešli smírně po výsledku 1:1.



Ohlasy k zápasu


AC Buk
Libor Vondráček: "Zejména prvních 30 minut patřilo spíše nám, ale žádná střela neskončila v brance. V druhém poločase hosté vyrovnali hru. Po velice sporné penaltě a po ještě spornějším vyloučení se ujali nejen vedení, ale hráli také v přesile. My jsme se však nevzdali a po zaslouženém vyrovnání jsme měli i blíže ke vstřelení druhé branky."




Sestavy


AC Buk
L. Vondrák [-] - J. Jaroš [-] (89. L. Vrána [-] ) - F. Tomšík [-] , Z. Březina [-] , D. Hamerník [-] (45. R. Puhlovský [-] ) , P. Heger [-] , O. Jasanský [-] , M. Mischnik [-] , F. Opička [-] (71. L. Waník [-] ) , M. Šenkýř [-] , L. Vondráček [-]

SK Horní Žďár
L. Rešl [-] - J. Kubinec [-] (75. D. Maňour [-] ) , A. Moldrzyk [-] , J. Beneda [-] , J. Kubát [-] , M. Koranda [-] , P. Vopravil [-] , L. Stejskal [-] , J. Hrdlička [-] (84. K. Voldán [-] ) , D. Šablatura [-] (79. L. Dejmek [-] ) , P. Völfel [-]

ŽK: 44. P. Heger , 48. R. Puhlovský , 51. M. Šenkýř , 51. O. Jasanský , 51. F. Opička , 55. Z. Březina - 65. J. Kubát . ČK: 52. R. Puhlovský .
Hráči zápasu: J. Jaroš .
Počet diváků: 64. Rozhodčí: FILÍPEK Tomáš - CHVÁLA Jan, MELZOCH David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Buk má silné mužstvo a doma nezaváhá.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

6. 8. 2021 18:16
Ještě jsme ani s jedním nikdy nehráli a tak dám jedničku pro domácí

Tip: výhra domácích