1:7
(1:4)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cheznovice opět zvítězily, poprvé však inkasovaly


Branky


5. J. Fast , 11. J. Fast , 20. J. Fast , 32. J. Fast , 44. M. Sommr , 47. J. Fast , 70. J. Fast , 85. J. Fast
0

Karel Hlavička v drese Cheznovic opět řádil, vstřelil pět branek a na čele tabulky střelců má už po čtyřech kolech velký náskok.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fccheznovice96.wz.cz: Dnešní zápas se měl původně hrát v Cheznovicích. Cheznovičtí hasiči však potřebovali hřište pro vlastní akci a tak vedení FC96 na poslední chvíli domluvilo změnu hrací plochy. Do Kakejcova naši přijeli oslabeni na postu brankáře. Jednička týmu, A.Tráva,totiž ze sestavy na tento zápas vypadl kvůli zranění. I tak byli naši hráči favorité v utkání a nikdo nepochyboval kam poputují 3 body. Už v prvním poločase si naši zajistili vedení 4:1, a ve druhém dějství Cheznovice výsledek ještě navýšily v poměru 7:1. Navíc domácí Kakejcov dohrával cca.30min o deseti hráčích v poli. Domácí borec byl totiž potrestán za urážku rozhodčího. V utkání se blýskl kanonýr FC96 Karel Hlavička, krerý se do zápisu utkání zapsal dokonce 5 krát. V příštím zápase naši zavítají do Skomelna. 

 

 Utkání se nakonec odehrálo v Kakejcově, Cheznovice podle informací z jejich webových stránek propůjčily hřiště místním hasičům. Karel Hlavička opět řádil, v zápase vstřelil pět branek a pochopitelně mu v tabulce střelců patří první příčka. Do střelecké listiny se ještě v prvním poločase zapsal Jaroslav Lang a ve druhé půli přidal svůj první gól v dresu Cheznovic Soyma Vasyl. Za domácí vyrovnával stav utkání v 11. minutě Karel Masný, ale to bylo ze strany Kakejcově po střelecké stránce všechno. Hosté prokázali svou třídu a bez větších problémů zvítězili. Domácí trenér určitě nepochválí Vladimíra Sazimu, který do utkání nastoupil po půl hodině za zraněného Jana Lorence a po čtvrt hodině zápasu se musel předčasně poroučet do sprch.



Ohlasy k zápasu


TJ Slávie Kakejcov
Dvořák Miroslav: Gólman dnes moc nepodržel, vyloučení za dvě žlutý karty, a bohužel branky z dálky. Oni mají opravdu dobrý tým, myslím, že těžko najdou přemožitele.




Sestavy


TJ Slávie Kakejcov
J. Brunda [-] - L. Čada [-] , J. Dvořák [-] , M. Kozler [-] , R. Piml [-] - J. Majer [-] (46. M. Fiala st. [-] ) , J. Pour [-] , J. Lorenc [-] (30. V. Sazima [-] ) - T. Pittner [-] , M. Fiala ml. [-] , K. Masný [-] -

FC Cheznovice 96
P. Štochl [-] - P. Mráček [-] , M. Sommr [-] , J. Fast [-] , J. Mraček [-] - D. Hlaváček [-] , R. Vaník [-] , M. Lang [-] (50. P. Hozák [-] ) , V. Soyma [-] (70. B. Mikulík [-] ) - J. Lang [-] , K. Hlavička [-]

ŽK: 45. V. Sazima , 70. J. Dvořák - 65. P. Hozák . ČK: 46. V. Sazima .
Hráči zápasu: V. Soyma , K. Hlavička .
Místo: Kakejcov. Počet diváků: 20. Rozhodčí: STANĚK Petr - MAREK Michal (N), HAVLÍČEK Vladislav (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.