2:1
(1:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

13.09.2015 17:00

4.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Náhradník Veselý rozhodl o prvním vítězství Volduch


Branky


0

Dva týmy, které v letošní sezóně nezískaly ani bod - rezerva Volduch a Těškov. Domácí mužstvo bylo plné ohodlání, ale ani hosté nechtěli dát svou kůži lacino. K vidění byl poměrně slušný zápas s velkým množstvím šancí na obou stranách. Utkání nakonec rozhodla standartní situace v 81. minutě. Z přímého kopu se prosadil Vlastislav Veselý a zajistil tak domácímu celku první body v sezóně, hosté z Těškova si na body musejí počkat, minimálně do příštího kola. Na domácím hřišti přívítají Strašice, takže to nebude nic jednoduchého. Volduchy čeká zápas v Břasích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

fkvolduchy.wz.cz: Derby a zároveň souboj dvou posledních celků tabulky přilákal do ochozů velký počet příznivců, kteří se během duelu určitě nenudili. První obrovská šance byla zahozena v 9. minutě domácím Zlatohlávkem. Gólmanovi Těškova vypadl balón, ale voldušský kanonýr místo do prázdné brány pálil jen do břevna! Ve 14. minutě se uvolnil na pravé straně Pernica, poslal balón před bránu, kde však Hoblík mířil mimo. V 18. minutě přišly dvě slepené šance Těškova, které ale zůstaly nevyužity. Ve 26. minutě střílel z trestného kopu Hoblík těsně nad břevno. Pak se čekalo na větší šanci až do 43. minuty. Ta byla doslova obří! Pernica se dostal do samostatného úniku, obešel i bezmocného gólmana, ale slabší levou nohou nedokázal umístit balón do sítě! Tentýž hráč se ale dočkal ve 45. minutě. Naběhl si na skvostný pas matadora Raizera a okolo gólmana poslal Volduchy do vedení - 1:0!

Gól do šatny měl cenu zlata. Ihned po obrátce přišla obrovská příležitost Těškova, stav se ale ještě neměnil. Na druhé straně se ve 48. minutě neprosadil ve vyložené pozici Zlatohlávek, který dnes v koncovce hořel. Tentýž hráč totiž neproměnil velkou šanci ani v 52. minutě, když křížnou ranou mířil vedle tyče. V 53. minutě přišel náhlý úder jinak horšího Těškova. Centr z levé strany proskákal až do malého vápna, kde si domácí obránci srazili míč do vlastní sítě -1:1! Odpovědět mohl v 55. minutě výborně hrající Pernica, jenž si naběhl na přihrávku Zlatohlávka. Nejprve pálil ale do brankáře, následně pak dorážku namířil nad! V 61. minutě se naopak mohl ujmout vedení hostující Těškov. Hostující útočník napálil zblízka ale jen brankáře Černého! Pak ale opět vládli na hřišti Hřebenáři, kteří byli více na balónu a tlačili. A dočkali se v 81. minutě. To Těškov fauloval na hranici vápna a k trestnému kopu se postavil Veselý. Ten parádně zakroutil balón pod břevno a bylo to 2:1! Bohužel při zákroku se nepříjemně zranil těškovský gólman, jenž musel být vystřídán. V 85. minutě dal o sobě opět vědět Veselý, tentokrát pálil z dvaceti metrů do břevna. V 89. minutě Volduchy skórovaly potřetí, gól však po nesmyslném rozhodnutí pomezního asistenta nebyl uznán! Nepochopitelný skrat delegovaného sudího tak stál ještě domácí v závěrečných vteřinách nervy. Volduchy ale poslední rohový kop Těškova přežily a připsaly si premiérové vítězství v tomto ročníku!

 



Ohlasy k zápasu


TJ Volduchy B
Pavel Bron: Vyrovnanej zápas, byli jsme šťastnější. Šancí bylo hromadu na obou stranách a vyhráli jsme vlastně díky trestnýmu kopu deset minut před koncem, to trefil hodně pěkně. Zaplať pánu bohu za první tři body, už nejsem poslední. (smích)

FC Těškov
Luboš Hrabák: Je to škoda, protože druhou půlku jsme byli lepší, hrálo se na jednu branku a oni asi dvakrát utekli a pak jsme z přímáku dostali góla na 2:1. Při tom gólu se nám navíc zranil brankář, vyhodil si rameno. Z pěti šancí dáme jednu, takže se nemůžeme divit, že nevyhráváme.



Sestavy


TJ Volduchy B
J. Černý [-] - J. Hraběta [-] , J. Zeman [-] , L. Straka [-] (70. V. Kopecký [-] ) , V. Melka [-] - M. Hupák [-] (63. F. Bron [-] ) , F. Melka [-] , R. Hoblík [-] (46. V. Veselý [-] ) , J. Raizer [-] - M. Zlatohlávek [-] (83. M. Plundrich [-] ) , R. Pernica [-] -

FC Těškov
M. Fotr [-] (80. A. Vávra [-] ) - L. Novák [-] (46. Š. Onufriy [-] ) , J. Florián [-] , M. Vild [-] , T. Černý [-] , M. Šafarčík [-] , D. Šeterle [-] , L. Fuchs [-] (65. P. Kratochvíl [-] ) , M. Dongres [-] , R. Tůma [-] , T. Hecl [-] (60. J. Zavřel [-] )

ŽK: 55. V. Melka - 86. T. Černý .
Hráči zápasu: J. Černý - M. Šafarčík .
Místo: Volduchy. Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVÁK František - LISÝ Jiří, KODÝTEK Václav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.