6:0
(4:0)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacovští vysoko porazili Dražejov


Branky


12. M. Valta , 13. A. Bujok , 31. J. Ketzer , 44. J. Ketzer , 71. A. Bujok , 89. T. Hozman
23

K závěrečnému kolu podzimní části přijel na půdu Vacova soupeř z Dražejova. Ani jeden z týmů neměl poslední výsledky takové, jaké by si přál. Obě družstva si to tak chtěla vynahradit v tomto duelu a rozloučit se s podzimem úspěšně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli trefili čtyřikrát

V posledním zápase podzimu Vacovští doma přivítali Dražejov. Domácí mužstvo opět trápila velká marodka a chybělo pět hráčů ze základní sestavy. I přesto ale vstoupili do utkání mnohem lépe než hosté a dokázali po celou dobu dominovat.

 

Svou herní převahu zužitkovali domácí hned ve 12. minutě. To se po přesném centru Antonína Bujoka trefil hlavou k levé tyči Marek Valta a otevřel tak skóre zápasu - 1:0.

 

Zaskočení hosté se ani nestihli oklepat z prvního gólu a jejich brankář musel míč ze své sítě lovit podruhé. Ve 13. minutě totiž zakončil samostatný únik lobem výše zmiňovaný Antotnín Bujok a Vacov vedl 2:0.

 

Domácí tým byl při chuti a svoje vedení se rozhodl ještě navýšit. Ve 31. minutě se po centru nádhernou střelou z halfvoleje k pravé tyči prosadil Jaroslav Ketzer a skóre bylo již 3:0.

 

Před pauzou přidal Vacov ještě jednu branku. Běžela 44. minuta, když Valta z pravé strany šajtlí našel ve vápně Bujoka, kterého ještě gólman hostů vychytal. Na dorážku Jaroslava Ketzera byl však krátký a domácí šli do čtyřgólového vedení. Zápas byl v tuto chvíli už rozhodnutý.

Ve druhém poločase přidali domácí další dva góly

Ve druhém poločase se utkání spíše dohrávalo, ale domácí přesto ještě dvakrát skórovali. Nejprve v 71. první minutě si Antonín Bujok poradil ve vápně s bránícím hráčem a přesnou střelou k tyči zvýšil už na 5:0.

 

Pomyslnou tečku za utkáním přinesla 89. minuta, kdy domácí vše završili pohlednou akcí. Marek Valta z poloviny hřiště dlouhým křižným nákopem našel přesně Antonína Bujoka a ten nacentroval přes gólmana na osamoceného Tomáše Hozmana, který bez problémů dorazil míč hlavou do prázdné branky soupeře a vsítil tak svůj premiérový gól za vacovský A-tým. Skóre se tak uzavřelo na poměru 6:0.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta: "I když jsme jasně vyhráli, bylo to pro nás velmi těžké utkání. Chybělo nám opět hodně lidí a výsledkově se nám moc nedaří. Jsem tedy velice rád, že jsme to zvládli takhle dobře. Hodně nám pomohli i kluci z B-týmu a dorostenci."




Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] , J. Bubík [-] , K. Procházka [-] (77. V. Zábranský [-] ) , T. Mauric [-] , A. Bujok [-] (88. G. Bujok [-] ) , J. Ketzer [-] , V. Blahout [-] , F. Voldřich [-] (78. T. Hozman [-] ) , P. Vastl [-] , T. Sova [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , T. Brož [-] (64. J. Bračok [-] ) , T. Hrčka [-] , O. Koutský [-] (33. L. Šulda [-] ) - J. Solař [-] , J. Topinka [-] (46. J. Kalous [-] ) , F. Brázda [-] , D. Hlavin [-] - V. Hozman [-] , M. Bračok [-] -

ŽK: 64. K. Řezníček , 65. D. Hlavin , 84. P. Drnek , 84. J. Kalous .
Hráči zápasu: M. Valta - F. Brázda .
Počet diváků: 66. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - VEJČÍK Vít, NEUMANN Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: David Calta
Tip experta: výhra domácích

Dražejov měl dobrý start v soutěži, ale nyní se mu moc nedaří. Oproti tomu Vacovu se doma prohrávat nechce. Zápas skončí nakonec přestřelkou pro domácí se skóre 4:2.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích