L. Krameš 15.
O. Páca 22.
M. Ráž 32.
F. Dlouhý 40. (vl.)
4:2
(4:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělčice vyhrály počtvrté v řadě, tentokrát proti Volyni


Branky


15. L. Krameš , 22. O. Páca , 32. M. Ráž , 40. F. Dlouhý (vl.) - 18. P. Temňák , 53. J. Čužna
20

Bělčice v předposledním podzimním kole přivítaly na svém hřišti Volyni a chtěly potvrdit výbornou formu, když tři předcházející zápasy vyhrály. Volyně ale chtěla také navázat na vítězství z posledního zápasu. Po kanonádě v prvním poločase ale zůstaly body v Bělčicích.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Bělčice si v první půli vypracovaly rozhodující náskok

Ve dvanáctém a tedy předposledním podzimním kole přivítaly Bělčice na svém hřišti Volyni. Domácí mužstvo bylo po posledních zápasech ve velké pohodě a hodlalo si tuto pohodu přenést i do dalšího střetnutí.

 

A celkem se to Bělčicím podařilo, neboť se dostaly poměrně brzy do vedení. Již v 15. minutě poslal Martin Hevera dlouhý balón za obranu a Lukáš Krameš propálil gólmana hostů, čímž otevřel skóre zápasu - 1:0.

 

Domácím ale vedení vydrželo pouhé tři minuty. Pak se totiž dostal do šance Pavel Temňák, který má v posledních zápasech dobrou formu, a tu potvrdil i v zakončení v 18. minutě a srovnal stav zápasu na 1:1.

 

Domácí se ale rozhodly vzít si vedení zpátky a zase to bylo velice rychle. Ve 22. minutě se Martin Ráž uvolnil na levé straně a odcentroval před bránu na zadní tyč, kde Ondřej Páca uklízel balón do prázdné brány a vrátil vedení na bělčickou stranu - 2:1.

 

Tentokrát se domácí vedením nijak neuspokojili a snažili se přidat další branku. To je jim povedlo po 10 minutáchm, kdy se Martin Ráž narazil míč s Lukášem Kramešem, obešel stopera a uklidil míč k tyči volyňské branky - 3:1.

 

Ani to nebylo v prvním poločase ze strany domácích všechno. Ještě ve 40. minutě házel Lukáš Krameš dlouhý aut před branku a hostující obránce František Dlouhý si balón smolně srazil nohou do vlastní sítě. Poločasové skóre se tak uzavřelo na 4:1.

Ve druhém poločase hosté snížili

Do druhého poločasu vstoupili Volyňští s tím, že nemají co ztratit. Začali hrát tedy aktivněji, naopak domácí fotbalisté si hlídali svůj třígólový náskok.

 

V 53. minutě se Volyně dočkala zdramatizování zápasu, když zhruba z hranice vápna pálil Jiří Čužna a jeho pokus skončil po ne úplně přesvědčivém zákroku domácího brankáře v sítí - 4:2.

 

Přestože zbývalo ještě hodně času, hosté si už další větši příležitost ke vstřelení kontaktní branky nevypracovali. A když ani domácí Bělčice svůj náskok nezvýšily, bylo skóre 4:2 pro domácí mužstvo konečným výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "V první půli jsme měli dát tak osm až devět gólů. Na začátku jsme nevyužili řadu šancí, pak jsme dali vedoucí gól, ale vzápětí jsme inkasovali. Naštěstí jsme do přestávky přidali další tři branky. Po změně stran jsme opět nevyužili tři šance, následně jsme dali malou domů brankáři, ten nahrál soupeři, který snížil do prázdné brány. Dostavila se z naší strany křeč a nervozita, ale už jsme si výsledek pohlídali. Vyhráli jsme zaslouženě."

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Před zápasem jsme měli obrovské problémy se sestavou. Z nejrůznějších důvodů chybělo 10 hráčů našeho kádru, a tak dostali příležitost naši dorostenci a hráči béčka. Jako v předchozích zápasech v Belčicích jsme dostali branku již v 15. minutě, kdy jsme absolutně nestíhali chytat domácí náběhy. O tři minuty později Temňák potvrdil svojí výbornou formu a vstřelil vyrovnávající branku. Bohužel jsme se nechali od domácích zatlačit a jim se podařilo vstřelit dvě branky a jednu jsme si dali sami po nešťastném odkopu. Do druhého poločasu jsme si řekli, že nemáme co ztratit a hráli jsme uvolněně. Už v 53. minutě se nám podařilo snížit stav utkání, kdy Čužna střelou z vápna využil velké chyby domácího brankáře. Do konce zápasu už jsme si žádnou velkou šanci nevytvořili. Musím poznamenat ještě jednu věc a tou jsou domácí "fanoušci". Tolik sprostých nadávek a urážek na naše hráče a hlavního rozhodčího jsem opravdu nikde jinde nezažil."



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - K. Hanzlík [-] (86. P. Průcha [-] ) , M. Ráž [-] , O. Páca [-] , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] , J. Cibulka [-] (88. J. Jelínek [-] ) , L. Krameš [-] , M. Hevera [-] (83. V. Mach [-] ) , L. Mach [-] (46. J. Vejšický [-] ) , K. Zeman [-]

SK Slavoj Volyně
I. Šteco [-] - V. Plachta [-] , J. Čužna [-] , V. Janoušek [-] , L. Pasler [-] (58. D. Lackner [-] ) , K. Hájek [-] , L. Blatský [-] , P. Temňák [-] , A. Mack [-] , M. Nový [-] , F. Dlouhý [-]

ŽK: 81. M. Hevera - 73. J. Čužna , 81. A. Mack .
Hráči zápasu: L. Krameš - P. Temňák .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Vejčík Vít - PÍSEK Martin, DIMITROV Nikolaj.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:01

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:59

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 12:06
Lukáš Hulec

Expert: Marek Valta
Tip experta: výhra domácích

Zřejmě to bude velmi bojovný zápas. Věřím však více Bělčicím.

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 23:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 22:14

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 13:25

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 09:18
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 21:43

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 20:46

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:34
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 15:32

Tip: výhra domácích