1:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

16.10.2021 10:30

10.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bavorov udolal nejtěsnějším rozdílem Volyni


Branky


24

Bavorov v souboji dvou týmů ze spodní poloviny tabulky přivítal na svém hřišti tým Volyně. Domácím se povedl bleskový úvod do zápasu a nabytý náskok se jim po zbytek duelu podařilo udržet, a tak mohou oslavit zisk tří bodů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácím vyšel v první půlce úvod

Vstup do zápasu vyšel přímo perfektně domácímu Bavorovu, nutno ale poznamenat, že to bylo za vydatného přispění hostující obrany. Již ve 3. minutě totiž volyňský Malina adresoval malou domů svému brankáři. Přihrávku ale vystihl bavorovský Filip Gašpar, který se tak dostal do samostatného úniku, který zakončil úvodní brankou zápasu - 1:0.

 

Hosty tento nešťastný moment velice poznamenal a jejich hra byla nervózní a postrádala dostatečnou kvalitu, když si nedokázali vypracovávat šance k vyrovnání duelu.

 

Ve 21. minutě utkání došlo ke kontroverzní situaci, kdy bavorovský Dominika Folta atakoval pěstí volyňského Petra Hájka, nicméně rozhodčí tento zákrok nechali bez povšimnutí a bez trestu, ačkoli podle realizačního týmu hostů museli vše dobře vidět.

 

Jak už to tak v amatérském fotbalu bývá, hosté samozřejmě cítili křivdu a celý zápas se vyhrotil. Fotbalu bylo k vidění pomálu, za to nedovolenými zákroky se hra jen hemžila.

 

Do kabin každopádně odcházeli s jednogólovým náskokem domácí fotbalisté.

I druhý poločas byl ve znamení boje

Bohužel pro diváky vášně neopadly ani přes poločasovou přestávku, a tak se pokračovalo ve stylu hry z konce prvního dějství. Šancí tak bylo na obou stranách pramálo a čísla ve zvyšovala spíše v kolonce faulů.

 

Hlavní rozhodčí nakonec rozdělil v zápase celkem devět žlutých karet, což ale není až tak moc vysoké číslo. Šestkrát byly oceněny zákroky domácího Bavorova a třikrát hostů z Volyně.

 

Každopádně druhý poločas již nepřinesl žádnou branku, a tak se ze tří bodů po brance ze samotného úvodu zápasu a po výhře 1:0 může radovat domácí Bavorov.



Ohlasy k zápasu



SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Vstup do zápasu jsme měli naprosto katastrofální. Hned ve 3. minutě jsme si prakticky dali vlastní gól, když Malina nesmyslnou malou domů vyslal do samotného úniku domácího útočníka a ten svůj únik proměnil. Nás tato branka položila a vůbec jsme se nedostali k naší hře. Úplně jsme se přizpůsobili vesnickému fotbalu, co hráli domácí. Bohužel ve 21. minutě utkání hrubě ovlivnili rozhodčí, kteří údajně neviděli udeření pěstí od Dominika Folty našeho Petra Hájka. Je s podivem, že pomezní rozhodčí Pašek měl celou situaci přímo před sebou a hlavní rozhodčí zmíněnému hráči minutu domlouval, ale oba dva tvrdí, že situaci údajně neviděli. Toto nevyloučení domácího hráče bohužel znamenalo, že se celý zápas zvrhl. Zbytek zápasu to spíše vypadalo na zápasy MMA než na fotbalový zápas. Za zmínku ještě určitě také stojí situace ze druhého poločasu, kdy domácí Šabršula vzal našeho hráče a judistickým wazari ho hodil o zem. Tento zákrok, za který by se nemusel stydět ani Lukáš Krpálek na olympiádě, kupodivu také ani jeden z trojice rozhodčích údajně neviděl."



Sestavy


TJ Sokol Bavorov
R. Oláh [-] - L. Kautman [-] (70. D. Calta [-] ) , P. Štěch [-] (25. J. Šabršula [-] ) , D. Řezáč [-] , F. Gašpar [-] , R. Funda [-] , B. Begiri [-] , M. Polanský [-] , D. Folta [-] , F. Sluka [-] , P. Gašpar [-] (85. B. Slavík [-] )

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - R. Slavík [-] , J. Procházka [-] , D. Lackner [-] , M. Malina [-] (72. P. Pubal [-] ) , M. Nový [-] , P. Hájek [-] , A. Mack [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

ŽK: 17. D. Folta , 33. L. Kautman , 50. P. Gašpar , 64. F. Sluka , 71. F. Gašpar , 72. M. Polanský - 26. J. Procházka , 41. F. Dlouhý , 45. P. Hájek .
Hráči zápasu: F. Gašpar - P. Hájek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Trkovský Tomáš - PAŠEK Jiří, KUNEŠ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     16. 10. 2021 09:11

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:45

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 14:30

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 11:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     15. 10. 2021 00:41

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     14. 10. 2021 08:21
Lukáš Hulec

Expert: Jiří Baloušek
Tip experta: remíza

Hodně podobné týmy, potřebovaly by bodovat, ale nakonec bude remíza.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:40

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 20:22

Tip: výhra hostů

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 19:52

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:40
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 16:38

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 09:50

Tip: výhra hostů

Ve vyrovnaném zápase budou šťastnější hosté.

Automatický komentář z expert tipu     12. 10. 2021 06:52
Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů