Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Bělčice doma rozstřílely Dražejov


Branky


6. M. Hrkel , 13. M. Hrkel , 58. K. Hanzlík , 69. M. Ráž , 73. O. Páca , 79. O. Páca , 88. M. Ráž - 8. M. Bračok , 59. V. Hozman
21

Do Bělčic zavítal čtvrtý Dražejov a leckdo mohl čekat, že domácí nebudou svému soupeři stačit. Nakonec ale byli aktivnějším mužstvem domácí, což potvrdili zejména kanonádou v závěru a Dražejovu nakonec nasázeli sedm branek.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase domácí dvakrát vedli

Domácí Bělčice vstoupily do zápasu proti Dražejovu velice aktivně. Z toho navíc vytěžily i rychlou branku, když v 6. minutě Karel Hanzlík poslal míč do vápna a Martin Hrkel nadvakrát dostal míč do sítě - 1:0.

 

Dražejov ale dokázal velice rychle odpovědět. V 8. minutě vyslal překvapivou střelu z poloviny hřiště Michal Bračok a míč krásně přeletěl vyběhnutého gólmana domácích a zapadl přesně do branky - 1:1.

 

Jenže domácí si vzali vedení opět po malé chvilce zpátky. Chybu v rozehrávce hostů využil Martin Hrkel a po samostatném úniku zavěsil míč přímo do šibenice - 2:1.

 

Po rychlém úvodu už v prvním poločase žádné branky nepadly, domácí odcházeli do kabin s jednogólovým náskokem.

Bělčice spustily v závěru druhé půlky kanonádu

Druhý poločas se odvíjel stále ve stejném duchu, kdy aktivnějším týmem na trávníku byl ten domácí. V 58. minutě dokázaly Bělčice odskočit do dvoubrankového vedení. Martin Hrkel sice odmítl hattrick a napálil míč do břevna, ale Karel Hanzlík ho dokázal uklidit do branky - 3:1.

 

Jenže Dražejov se stále nevzdával a hned o minutu později dokázal snížit opět na rozdíl jediného gólu. Míč putoval postupně přes Bračoka a Poláček k Václavu Hozmanovi, který si poradil s domácím brankářem - 3:2.

 

Závěrečná dvacetiminutovka ale patřila jednoznačně domácímu týmu. V 69. minutě Jakub Houda ve skluzu trefil pouze tyč, ale Martin Ráž neměl problém balón dorazit do prázdné branky 4:2.

 

Další gól přišel o 4 minuty později. Adam Ježek posunul míč na Ondřeje Pácu a ten krásnou střelou z dálky vymetl šibenici - 5:2.

 

Šestý gól domácí přidali v 79. minutě. Jakub Houda se uvolnil před vápnem a připravil palebnou pozici pro Ondřeje Pácu a ten technicky obstřelil gólmana - 6:2.

 

V 88. minutě pak Bělčice uzavřely skóre ještě sedmou brankou. Adam Ježek si ve vápně pohrál s několika obránci, pak přihrál a Martin Ráž střelou k tyči posedmé překonal brankáře hostů - 7:2.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Bělčice
Luboš Krameš: "Zápas jsme zvládli, soupeř měl ale šikovné hráče ve středu hřiště. Po našem rychlém vedení hosté ihned vyrovnali, vzápětí jsme si však náskok vzali zpět. Po obrátce jsme zvýšili, ovšem soupeř opět korigoval. Dalšími trefami jsme ale utkání definitivně zlomili a vysoko vyhráli. Dražejov do zápasu s námi dostal jen osm gólů, my jsme mu jich dali sedm. A dalších šest šancí zlikvidoval brankář."

TJ Dražejov
Pavel Poláček: "Stále se opakující marodka nás nutí šachovat se sestavou a na to poslední kola neuvěřitelně trpíme. Na zápas se dostavil také pouze hlavní rozhodčí. Hned v 6. minutě jsme inkasovali po chybě. Odpovědí byla za 2 minuty Bračokova krásná střela z půlky. Naneštěstí domácí opět ve 13. minutě skórovali a ujali se znovu vedení. Celkově byl soupeř lepším a běhavějším týmem. Druhá půlka začala poměrně aktivně a domácí navýšili na 3:1. Vzápětí jsme znovu odpověděli akcí Bračok-Poláček-Hozman a snížili na rozdíl jedné branky. Mysleli jsme si, že šance na body ještě bude. V 70. minutě jsme se totálně sesypali a inkasovali ještě 4x. Dvakrát jsme vykopávali z naší brankové čáry. Statický přístup k zápasu nás stál další body, třetí porážku podzimu a pozici v tabulce. Příští týden přivítáme doma Husinec a musíme bodovat."



Sestavy


TJ Sokol Bělčice
K. Dražan [-] - M. Hevera [-] , J. Houda [-] , K. Hanzlík [-] (77. M. Fiala [-] ) , K. Zeman [-] , O. Páca [-] (80. P. Průcha [-] ) , A. Ježek [-] , M. Hrkel [-] (82. J. Jelínek [-] ) , L. Mach [-] , V. Mach [-] (46. J. Cibulka [-] ) , M. Ráž [-]

TJ Dražejov
P. Drnek [-] - K. Řezníček [-] , T. Hrčka [-] , F. Brázda [-] , T. Brož [-] , D. Hlavin [-] (75. J. Solař [-] ) , V. Hozman [-] (85. L. Šulda [-] ) - M. Mertl [-] (84. T. Hynek [-] ) , M. Halama [-] (64. D. Pojsl [-] ) , P. Poláček [-] , M. Bračok [-] -

ŽK: 53. K. Hanzlík - 35. M. Mertl , 67. D. Hlavin .
Hráči zápasu: M. Ráž - T. Hrčka .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Šíma Václav - KOBLASA Augustin (N), BOUBLÍK Karel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Svému týmu věřím, že zabojuje, a doma začne bodovat na plno i přesto, že Dražejov je v horní části tabulky.

Tip: výhra hostů

Toto strakonické derby vyzní pro hosty.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Bělčice jsou doma silné, i když se jim zatím moc nedaří, tak si myslím, že vyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza