Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 15:30

9.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice porazily Husinec díky čtyřgólovému Šebestovi


Branky


21

Cehnice na svém hřišti přivítaly Husinec, která na tom byl tabulkově lépe, nicméně poslední dobou se mu nedaří tolik, jako na začátku sezóny. Cehnice strhly zápas ve svůj prospěch už v první půli díky hattricku Šebesty, stejný hráč přidal po pauze ještě jednu branku a Cehnice tak zvítězily nad Husincem 4:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Cehnický Šebesta zaznamenal v první půlce hattrick

Domácí Cehnice vstoupily do utkání proti Husinci velice aktivně, snažily se držet balon na svých kopačkách a diktovat tempo hry. To se jim vcelku dobře dařilo, Husinec si nevypracoval během úvodního dějství žádný velký tlak, který by mohl vést k ohrožení branky.

 

Naopak Cehnice se do šancí dostávaly. A to především prostřednictvím jejich útočníka Patrika Šebesty, kterého hostující obrana vůbec nebyla schopna stíhat a který si tak dělal na hřišti to, co chtěl. První branku vstřelil Patrik Šebesta v 18. minutě - 1:0.

 

Ve 32. minutě pak Patrik Šebesta překonal brankáře Husince, Jana Vášu, podruhé a zdvojnásobil tak vedení svého týmu. Hattrick završil hned o další 4 minuty později, čímž skóre narostlo již na těžko vyrovnatelných 3:0.

 

Pak hosté přeci jen dostali šanci utkání ještě zdramatizovat, když rozhodčí nařídil v jejich prospěch pokutový kop. K míči se postavil Tomáš Balica, ale bohužel pro Husinec se neprosadil. Do kabin tak šli s tříbrankovým náskokem domácí.

Ve druhé půlce přidaly oba týmy po jedné brance

Vstup do druhého poločasu vyšel Husinci mnohem lépe. Hned ve 48. minutě snížil Miroslav Wágner - 3:1. Husinec během druhého poločasu hrozil převážně ze standardních situací, nicméně nevypracoval si z nich žádnou další tutovku.

 

Naopak Cehnice opět zásluhou Patrika Šebesty odskočily do vedení o tři branky. Útočník svůj čtvrtý gól v zápase vstřelil v 54. minutě. Tím byl v podstatě tlak hostů za vyrovnáním otupen a domácí si bezpečně pohlídali zisk tří bodů po skvělém představení čtyřgólového Patrika Šebesty.



Ohlasy k zápasu



TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Do Cehnic jsme přijeli vyhrát, ovšem domácí nás vyvedli z omylu. Nenechali nás hrát vůbec nic. V Husinci se nyní potýkáme s menší krizi, kterou doufám brzy vyřešíme."



Sestavy


Sokol Cehnice
J. Prokeš [-] - V. Vaněk [-] (84. O. Sadlak [-] ) , O. Martínek [-] (59. P. Krejsa [-] ) , M. Martínek [-] , P. Šebesta [-] , R. Frčka [-] , J. Mára [-] (46. J. Čech [-] ) , J. Prokeš [-] , P. Hovorka [-] , M. Kováč [-] , L. Čech [-]

TJ Slavoj Husinec
J. Váša [-] - V. Cais [-] , K. Penzenstadler [-] (46. R. Vítkovský [-] ) , M. Wágner [-] , I. Štangret [-] , P. Ťápal [-] , M. Zelený [-] (80. R. Kneifl [-] ) , T. Balica [-] , P. Novák [-] , O. Váša [-] , R. Tichý [-] (75. S. Toušek [-] )

Hráči zápasu: P. Šebesta - M. Wágner .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: Hnilička Jaroslav - PŠENIČKA Adam, KREJČÍK Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Husinec byl pro mě už od začátku překvapením a s Cehnicemi si poradí.

Tip: výhra hostů

Hosté si odvezou pod přehradu na Volyňce, všechny body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Cehnice mají dobrý tým, ale nad překvapením soutěže ne vyhrají.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích