4:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 13:00

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sousedovice potvrdily aktuální formu a porazily Husinec


Branky


19

Sousedovice v domácím utkání přivítaly Husinec a aktuální forma hovořila v jejich prospěch. To se potvrdilo hned v úvodu utkání, kdy se domácí rychle dostali do dvougólového vedení. To ve druhém poločase potvrdili dalšími dvěma brankami a nakonec zvítězili pohodlným rozdílem.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí se v první půli rychle dostali do dvougólového vedení

Vstup do zápasu se povedl domácím na výbornou. Již v 7. minutě vyslal průnikovou přihrávku Filip Duba a Jan Hrach dokázal dobrou příležitost přetavit ve vedoucí branku - 1:0.

 

Hned o malou chvíli později, v 8. minutě, se do šance dostávali znovu domácí hráči. Po prodlouženém balonu šel sám na brankáře Ondřej Vaněček a také se nemýlil - 2:0.

 

Sousedovice tak hned na začátku zápasu získaly náskok dvou branek a Husinec měl před sebou těžkou práci. Ve zbytku poločasu se střídaly šance na obou stranách, ale ani jeden tým ty své nedokázal proměnit. Do kabin se tak šlo za stavu 2:0 pro domácí.

Ve druhé půlce domácí náskok navýšili

I ve druhém poločase dokázali domácí velice brzy skórovat. V 53. minutě jsme odpískal rozhodčí prohřešek Husince ve vlastním vápně, a tak dostaly Sousedovice výhodu pokutového kopu. Ten Filip Duba bezpečně uklidil do brány a navýšil na 3:0.

 

V dalším průběhu druhé půle měli si dokázali vypracovávat více šancí domácí fotbalisté, ale v zakončení selhávali. Hosté naopak selhávali na velmi dobře chytajícím brankáři Holém.

 

V 86. minutě se ještě jednou radovali Sousedovičtí. Glazunov vyslal po rychlém rozehrání do brejku Pavla Masáka a ten po kličce gólmanovi uklidil míč do prázdné brány - 4:0.

 

Další podstatné věci už se neudály, Sousedovice slaví zisk tří bodů po vítězství nad Husincem v poměru 4:0.



Ohlasy k zápasu


FC Znakon Sousedovice
Jan Hrach: "V dalším kole jsme přivítali na svém hřišti Husinec. Vstup do zápasu se nám povedl, v 7. minutě jsem skóroval já. O dvě minuty později se nemýlil Vaněček. Zbytek poločasu byly šance na obou stranách, ale ani jeden tým svoje šance nedal. V 53. minutě proměnil Filip Duba pokutový kop. V dalších minutách jsme zahodili spousty šancí, hosté zahrozili pár střelami, ale gólman Holý nás podržel a udržel čisté konto. V 86. minutě Masák uklidil míč do prázdné brány. Zápas jsme měli pod kontrolou a slavili výhru 4:0. Snad se nám vítězná šňůra podaří prodloužit i další kolo, kdy jedeme na půdu silných Strakonic."

TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Do Sousedovic jsme jeli značně oslabení. A to bylo znát. Každopádně, nešla nám přihrávka ani přebírání hráčů. Sousedovičtí hráči hráli hezký fotbal. Ale to, co předváděli rozhodčí, bylo trestuhodné. Některým sudím holt chybí soudnost. My však neklopíme hlavu a určitě chceme navázat na výkony, které nás provázely na začátku sezóny."



Sestavy


FC Znakon Sousedovice
T. Holý [-] - P. Masák [-] , J. Hrach [-] (38. P. Vojtíšek [-] ) , O. Brynda [-] , D. Brož [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , J. Janáček [-] (79. L. Duba [-] ) , M. Glazunov [-]

TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - M. Toman [-] (73. L. Novotný [-] ) , T. Balica [-] , M. Zelený [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] , R. Vítkovský [-] , V. Cais [-]

ŽK: 43. Š. Fábera , 61. O. Vaněček - 40. M. Wágner , 84. V. Cais .
Hráči zápasu: T. Holý - T. Balica .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Syrovátka Jan - HOCH Karel, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Domácím se poslední zápasy výsledkově daří, zato Husinec to má opačně. Sousedovice na svém hřišti nezaváhají.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích