Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 10:30

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Husinec s Volyní si rozdělily body za remízu


Branky


22

Domácí Husinec přivítal na svém hřišti Volyni. V tabulce na tom byl po pěti kolech lépe, takže byl mírným favoritem. Hosté se ale dostali v obou poločasech rychle do vedení a domácí Husinec dokázal vždy pouze srovnat skóre. Oba týmy se tak rozešly nerozhodně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půlce hned v úvodu odskočila Volyně do dvougólového náskoku, domácí ale stihli srovnat

Hned během úvodních pěti minut se dostali hosté z Volyně do dvougólového vedení po chybách gólmana domácího týmu. Nejprve se ve 2. minutě prosadil Josef Procházka když svůj únik zakončil lobem přes brankáře - 0:1.

 

Na něj navázal o tři minuty později jeho spoluhráč Petr Hájek proměněným přímým kopem z velké dálky, když domácímu brankáři propadl míč mezi rukama. S domácími to tak vypadalo velice špatně - 0:2.

 

I přesto se ale domácí nesložili, ale naopak dokázali zabrat. V celkem rychlém sledu, v 10. minutě, se ale dokázal prosadit hráč domácího Husince Tomáš Balica, i když podle Volyňských míč nepřešel brankovou čáru. Bylo tedy snížěno - 1:2.

 

A ve 23. minutě už bylo dokonce vyrovnáno. Nádherně kopnutým přímým kopem překonal brankáře Volyně Miroslav Wágner - 2:2.

 

Ve zbytku poločasu domácí tlačili a měli dostatek různých šancí k rozhodnutí zápasu hned v první polovině. To se ale k radosti hostujícího mužstva nekonalo, a tak se hrála přetahovaná.

Hosté i ve druhé půli rychle skórovali, ale Husinec opět srovnal

Ve druhé polovině Volyňští začali více tlačit a byli důraznější v soubojích. Vyprodukovali si několik skvělých šancí. Z toho vyplynula další vstřelená branka hostí. V 51. minutě se trefil po rohovém kopu hlavičkou kapitán Antonín Mack - 2:3.

 

Domácí ale v podstatě okamžitě vrátili úder. V 53. minutě dal další gól této sezóny Václav Cais a znovu sroval skóre zápasu - 3:3.

 

Poté se nechal vyloučit volyňsý hráč Martin Malina, který v 63. minutě obdržel druhou žlutou kartu.

 

Domácí ještě párkrát zahrozili, nejvíce asi dorážkou Tomáše Balici, který ale tuto šanci odmítl. Potě se Husinec podvolil hře Volyně a přestal být aktivní. Nakonec se oba týmy rozešli smírně s výsledkem 3:3.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Těžko říci, co se na hřišti stalo. V jednu chvíli prakticky můžeme ukončit zápas v první půli a v druhou chvíli sotva hrajeme o bod. Ze zápasu jsem zklamaný. Někteří spoluhráči by si měli sáhnout do svědomí za to, co na hřišti vymýšleli. Sezóna ještě nekončí a jedeme dál. V zápase se mi nejvíce líbil výkon Patrika Ťápala, který předvedl pěknou hru a plnil svoji roli na výbornou."

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Vstup do zápasu z naší strany ani nemohl být lepší. Už v 5. minutě jsme vedli o dvě branky. Bohužel už v 10. minutě Balicovu střelu neudržel náš brankář a míč chytl na úrovni brankové čáry. Prachatický pomezní rozhodčí samozřejmě signalizoval branku pro domácí. A opět tak ukázal velkou kvalitu prachatických rozhodčích. Ve 23. minutě vyrovnal z přímého kopu domácí Wagner. Po změně stran pokračovaly gólové hody. V 51. minutě po rohovém kopu vstřelil hlavou branku Mack. O dvě minuty později bohužel domácí opět vyrovnali. V 63. minutě hlavní rozhodčí udělil hodně přísnou druhou žlutou kartu Malinovi a my už jsme se soustředili pouze na bránění. To vyšlo, a tak bereme zasloužený bod."



Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - L. Novotný [-] , T. Balica [-] , M. Zelený [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] (60. R. Tichý [-] ) , P. Novák [-] , O. Váša [-] (79. S. Toušek [-] ) , V. Cais [-]

SK Slavoj Volyně
F. Pubal [-] - M. Malina [-] , P. Pubal [-] (71. D. Lackner [-] ) , T. Škopek [-] (86. V. Koutný [-] ) , J. Procházka [-] , M. Nový [-] , P. Hájek [-] , A. Mack [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

ŽK: 35. M. Zelený , 75. P. Novák , 85. M. Wágner - 3. M. Malina , 22. R. Prihara , 85. F. Dlouhý . ČK: 63. M. Malina .
Hráči zápasu: P. Ťápal - A. Mack .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Šíma Václav - HARVALÍK Miroslav, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Husinec hraje skvěle, a vyhraje i tentokrát.

Tip: výhra domácích

Překvapení soutěže tým Husince doma nezaváhá a vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích