0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Stachy slaví první bod v sezóně proti silné Sedlici


Branky


22

Stachy si v minulém kole odvezli značný příděl z Bělčic a i tentokrát proti nim stál velice silný soupeř, Sedlice. Přestože se čekala jasná výhra hostů, nakonec k ní nedošlo a body se v tomto utkání zaslouženě dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První půle branky nenabídla

Domácí zatím nezískali ani bod, hosté byli na čele tabulky. Očekávalo se tak jasné vítězství Sedlice. Stachovští ale k utkání přistoupili správně, chtěli minulý debakl odčinit a na hřišti bojovali ze všech sil. Hosté naopak využívali Davida Dumského, který se snažil pro své spoluhráče připravovat šance. Domácí ho díky správně zvolené taktice ale dokázali dobře pokrývat, a tak si ani hosté moc šancí vytvořit nedokázali.

 

Jedinou zajímavější příležitost prvního poločasu měl domácí Jindřich Pěnek. Po rohovém kopu se dostal k míči. Zblízka dokázal prostřelit vše, do mu stálo v cestě, ale ke smůle Stach skončila jeho střela mimo branku. O poločase tak platilo bezbrankové skóre.

Druhý poločas měli více ze hry hosté, ale bez gólového efektu

I druhý poločas nabídl podobný obrázek hry jako ten první. Hosté ze Sedlice drželi balón delší čas na svých kopačkách, ale díky zodpovědnému defenzivnímu výkonu domácích hráčů se těžko dostávali k vyloženým příležitostem. Jedinou výraznější šanci hostů dokázala domácí obrana i trochu se štěstím odvrátit na rohový kop.

 

Stachy naopak hrozily z rychlých kontrů, do kterých se snažily pouštět vždy, když vybojovali míč. Dvě dobré příležitosti si z nich vypracoval Jiří Mánek, ale ani jednu proměnit nedokázal.

 

V úplném závěru pak ještě střídající Tomáš Hošek nevyzrál zblízka na velmi dobře chytajícího brankáře Sedlice Vančáta. Oba týmy si tak rozdělily body po bezbrankové remíze. Fanoušci Sedlice sportovně uznali, že remíza je v tomto utkání spravedlivým výsledkem.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Stachy
Tomáš Andrle: "Očekávalo se jasné vítězství Sedlice, ale po zápase jejich fanoušci sportovně uznali, že remíza je spravedlivá. Naši fotbalisté bojovali a hosté se snažili hrát většinu míčů přes svého nejlepšího hráče Dumského. Toho jsme si však pečlivě hlídali a šancí tak moc nebylo. Pouze Pěnek po rohu zblízka vše propálil, ale těsně vedle. A když ani hosté nebyli úspěšní, šlo se do kabin bez branek. I ve druhém poločase byli Sedličtí více na míči, ovšem vyloženou šanci si vytvořili pouze jednu. Stachy hrozily z brejků, Mánek měl dvě veliké šance, ale bohužel nedal. A když v poslední minutě Hošek nepřekonal Vančáta, body se skutečně dělily."




Sestavy


TJ Sokol Stachy
R. Šebánek [-] - I. Vrhel [-] (80. T. Hošek [-] ) , J. Pěnek [-] , J. Řezník [-] (60. F. Bílý [-] ) , L. Hovorka [-] , M. Švarc [-] , J. Mánek [-] , A. Lutovský [-] , V. Lukeš [-] (75. K. Koblížek [-] ) , L. Heidenreich [-] , P. Foltýn [-]

TJ Sokol Sedlice
M. Vančát [-] - D. Houzar [-] (65. Z. Mikeš [-] ) , V. Klíma [-] , P. Koutenský [-] , J. Čabrádek [-] - M. Čapek [-] , J. Němec [-] (46. P. Vaněk [-] ) , M. Zíka [-] - D. Dumský [-] , J. Panuška [-] , J. Petráš [-]

ŽK: 89. F. Bílý .
Hráči zápasu: R. Šebánek - M. Vančát .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Novák Roman - KLIMEŠ Jiří, PLUHAŘ Marek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Stachám se dlouhodobě nedaří a Sedlice potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Stachy jsou na tom v nové sezóně hodně špatně a jinak tomu nebude ani proti Sedlici.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů