3:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vacov doma uštědřil Husinci první porážku v sezóně


Branky


63. J. Ketzer , 72. F. Zitta , 76. F. Zitta - 31. V. Cais , 79. M. Wágner
20

Husinec, který zatím neprohrál, se představil na půdě Vacova. V prvním poločase se dostal do vedení a zdálo se, že si neporazitelnost udrží. Ve druhé polovině se ale domácí Vacov vzmohl a dokázal skóre otočit ve svůj prospěch. Husince tak zaznamenal první porážku v sezóně.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli se vedení ujali hosté

Zápas byl pro diváka velmi pohledný. V prvním poločase byl trochu aktivnější domácí Vacov, který se ale trápil v zakončení. Vypracoval si několik příležitostí, z toho 3 opravdu velké, včetně pokutového kopu, který ale Filip Zitta neproměnil, když nastřelil pouze tyč husinecké branky.

 

Hosté byli rpzhodně produktivnější. V první půli si vypracovali pouze jednu větší šanci, kterou ve 31. minutě hezky proměnil Václav Cais střelou na zadní tyč do šibenice - 0:1. Tento stav platil i o poločase.

Domácí dokázali v druhé půli otočit skóre

I ve druhé polovině byli trochu aktivnější Vacovští a tentokrát to dokázali přetavit i v góly. V 63. minutě po průnikové přihrávce Zitty v samostatném úniku chladnokrevně skóroval Jaroslav Ketzer a srovnal na 1:1.

 

To dodalo domácím sebevědomí a ještě více soupeře zatlačili. V 72. minutě po centru Valty ze standardní situace krásně zakončil střelou z voleje Filip Zitta a domácí se dostali do vedení 2:1.

 

Hned o čtyři minuty později se prosadil Vacov potřetí. Filip Zitta po centru ze strany od Krále skóroval hlavou podruhé v zápase a vypadalo to, že zápas je rozhodnutý - 3:1.

 

Hosté z Husince ale nesložili zbraně. Už v 79. minutě skóroval z přímého kopu Miroslav Wágner a zápas se tak zdramatizoval - 3:2.

 

Hosté se pak ještě k jedné velké šanci dostali po rohovém kopu. Domácí však obětavě dokázali šanci ubránit, kdy v chumlu před brankou Láchy padali do střel.

 

To byla poslední velká šance, kterou zápas přinesl. Domací měli převahu a i přes velké množství neproměněných šancí dokázali zápas zaslouženě vyhrát.



Ohlasy k zápasu


SK Vacov
Marek Valta: "Pro nás to byl velice důležitý zápas a chtěli jsme hrozně moc vyhrát. První poločas byl proto možná z naší strany trochu nervózní, ale ukázali jsme týmového ducha a zvládli zápas otočit v náš prospěch. Jsem rád, že jsme fungovali jako tým a bojovali jeden za druhého. Nyní se musíme připravit na těžký zápas ve Strakonicích proti B týmu Junioru."

TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Hned od počátku jsme byli viditelně pasivní a nechávali jsme soupeři hodně prostoru. Dotek s balonem nám nevycházel podle představ. Dominanci při zisku balónu na středu hřiště měli domácí. To nám dělalo zápas o to těžší. Oba góly, které jsme dali, byly nádherné a potvrzují střeleckou chuť našeho týmu. Po druhém gólu jsme začali tlačit a v závěru zápasu jsme si vybudovali ohromnou šanci po rohovém kopu, která mohla vyústit v remízu. To ovšem Vacovští nedopustili a při několikanásobné dorážce bránili čáru snad v sedmi lidech. Jednou prohra musela přijít a je dobře, že takto na začátku nám ukázali, kde ještě máme máknout."



Sestavy


SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] (89. J. Mrázek [-] ) , K. Procházka [-] , D. Makas [-] (79. M. Mls [-] ) , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , J. Mls [-] , J. Ketzer [-] , L. Král [-] , V. Blahout [-] (75. J. Bubík [-] )

TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - L. Novotný [-] (74. S. Toušek [-] ) , T. Balica [-] , M. Zelený [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] , M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] (81. S. Kolář [-] ) , O. Váša [-] (65. R. Tichý [-] ) , V. Cais [-]

ŽK: 44. J. Mls , 70. V. Blahout , 85. M. Valta , 90. J. Bubík - 55. P. Ťápal , 82. R. Tichý , 90. M. Zelený .
Hráči zápasu: V. Blahout - V. Cais .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: BARTŮNĚK Pavel - STUDENÝ Josef, ZLOCH František.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Překvapení soutěže, hráči Husince, odjedou tentokrát s prázdnou.