5:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

05.09.2021 10:30

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Husinec v souboji dvou nejlepších týmů tabulky rozstřílel Sedlici


Branky


28. O. Váša , 60. P. Novák , 63. O. Váša , 83. M. Toman , 90. T. Balica - 23. D. Dumský
23

V Husinci se utkaly týmy, které držely dvě první místa v tabulce. Druzí domácí přivítali první Sedlici. První půle tomu odpovídala a byla vyrovnaná, ale ve druhé půlce spustil domácí Husicen gólové hody a zvítězil nakonec vysoko 5:1.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas byl vyrovnaný

Na půdě Husince se utkaly týmy, kterým po třech kolech patřily dvě nejvyšší příčky v tabulce. Oba týmy měly vůči sobě respekt. To odrážel i začátek zápasu, kdy oba týmy hrály vcelku opatrně. Ve 23. minutě se ale hosté ze Sedlice ujali vedení, když se prosadil jejich kapitán David Dumský - 0:1.

 

Vedení ale vydrželo hostům pouhých pět minut. Ve 28. minutě srovnával na 1:1 Ondřej Váša. Poté domácí nedovolovali hostům výraznější tlak a sami se drželi více na míči.

 

42. minuta mohla rozhodnout o tom, kdo půjde do druhé půle ve výhodě. Husince totiž po ruce ve vápně dostal možnost pokutového kopu. Tu ale exekutor nevyužil. Po odrazu od tyče gólman Jan Panuška chytl míč na čáře. Do kabin se šlo za stavu 1:1, nicméně oba týmy ukazovaly skvělý fotbal, na který se divákům dobře koukalo. 

I přes úvodní tlak Sedlice ve druhé půli nakonec exceloval Husinec

Druhá polovina ze začátku, co se tlaku týká, patřila Sedlici. Prvních 10 minut se domácí Husinec nemohl chytit a Sedlice si dokázala vytvořit několik skvělých šancí na změnu skóre. Ke své smůle je hostující hráči nevyužili.

 

A tak udeřilo na druhé straně. V 60. minutě dostal domácí tým do vedení Petr Novák - 2:1. Hned o 3 minuty později, v 63. minutě, přidali domácí i třetí branku, o tu se postaral svým druhým gólem v utkání Ondřej Váša - 3:1.

 

Od 70. minuty už Sedlice vypadala podlomeně a Husinec zápas dalšími dvěma góly dotáhl do vítězného konce. V 83. minutě se trefil Martin Toman a v 90. minutě uzavřel skóre na konečných 5:1 Tomáš Balica. Pěknou práci odvedli také rozhodčí, kteří nechali obě mužstva hrát bez výraznějšího přerušování a přispěli tím k celkové atmosféře zápasu.



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Husinec
Martin Toman: "Všichni naši hráči odehráli skvělý zápas. Nervozita v týmu určitě byla a občas se i projevila na hřišti, ale nikterak výrazně. Věděli jsme, co nás čeká, když prohrajeme, a kam nás to dostane, když vyhrajeme. Motivace u všech asi byla maximální. Pěknou práci odvedli všichni."




Sestavy


TJ Slavoj Husinec
M. Váša [-] - L. Novotný [-] (70. S. Toušek [-] ) , T. Balica [-] , M. Zelený [-] , P. Ťápal [-] , I. Štangret [-] (50. R. Tichý [-] ) , M. Wágner [-] , K. Penzenstadler [-] , P. Novák [-] , O. Váša [-] , V. Cais [-] (81. M. Toman [-] )

TJ Sokol Sedlice
J. Panuška [-] - D. Houzar [-] , V. Klíma [-] , J. Čabrádek [-] , M. Sladký [-] - M. Čapek [-] (69. J. Petráš [-] ) , J. Němec [-] , M. Zíka [-] (69. M. Běloušek [-] ) , J. Musil [-] - P. Vaněk [-] (70. Z. Mikeš [-] ) , D. Dumský [-]

ŽK: 24. I. Štangret - 44. J. Musil , 85. M. Běloušek .
Hráči zápasu: O. Váša - D. Dumský .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Klimeš Jiří - TŮMA Filip Pavel, HARVALÍK Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra hostů

Husinec je zatím pro mě překvapení soutěže. Je vidět, že dobře posílil. Přesto je pro mě v tomto zápase favorit Sedlice a zvítězí.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Těžký souboj čeká domácí o post lídra. Zde to bude za bod.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Další vyrovnané utkání, v kterém se budou radovat hosté.

Tip: výhra hostů