3:3
(2:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Cehnice remizovaly doma s Vacovem


Branky


15. P. Krejsa , 35. J. Miklas , 47. T. Herzig - 5. A. Bujok , 25. V. Blahout , 85. M. Mls
24

Cehnice a Vacov odehrály vyrovnané utkání. Dvakrát vedli hosté, jednou domácí, ale body se na konci zápasu dělily. Vacov tak zůstává nadále neporažený, ale třikrát ze čtyř odehraných zápasů remizoval. Cehnice jsou v tabulce o dva body zpět.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hosté z Vacova dvakrát vedli, ale do kabin se šlo s remízou

Hned od úvodního hvizdu se obě mužstva snažila o aktivní hru. Navíc se hrál bojovný fotbal plný osobních soubojů. Již 5. mminuta zápasu přinesla první branku. Vstřelil ji Antonín Bujok po průnikové přihrávce Zitty. Svůj únik chladnokrevně zakončil střelou pod břevno - 0:1.

 

Cehnice dokázaly poměrně brzy odpovědět. V 15.minutě sklepl Ondřej Martínek nezištně rozehrávku od brány na Miklase, ten se prosadil na lajně a krásným centrem do vápna našel Pavla Krejsu, který hlavou srovnal na 1:1.

 

Ve 25. minutě se do vedení vrátili opět hosté. Václav Blahout z vápna krásně přeloboval vybíhajícího brankáře domácích - 1:2.

 

Domácí ale dokázali i podruhé vyrovnat skóre. Odpověď přišla ve 35. minutě, kdy Cehničtí zahrávali standardní situaci a Marek Martínek přihrál Jakubovi Miklasovi do vápna, který chytrou střelou podél hostujícího brankáře srovnal skóre - 2:2.

 

 

S tímto výsledkem se šlo i do kabin. Zápas v této fázi připomínal spíše boj než fotbal a některé zákroky na obou stranách byly velmi důrazné, ale vždy v souboji o míč.

Ve druhé půli se ujali vedení domácí, ale srovnat dokázali i hosté

V druhém poločase začali lépe domácí a poprvé se dostali do vedení. Ve 47. minutě Libor Čech přihrával Krejsovi, ten centroval před bránu a našel přesně hlavu Tomáše Herziga, který se nemýlil - 3:2.

 

Následovala snaha hostů o vyrovnání. Domácí však celý druhý poločas chytře kouskovali hru a důkladně bránili. Jejich pevný blok rozhodilo až několik provedených střídání.

 

V 85. minutě se pak hostům podařilo srovnat na 3:3. Při závaru po standardní situaci se v pokutovém odrazil míč na hlavu Martin Mlse, který ho uklidil do odkryté branky.

 

Zbytek utkání už nepřinesl žádnou branku, ale jeden nešetrný zákrok v podání brankáře hostů, který ale zůstal nepotrestaný. Rozhodčím se ale cítili být poškozeni i hosté. Vypjaté utkání tedy skončilo remízou 3:3.



Ohlasy k zápasu



SK Vacov
Marek Valta: "Že bude zápas v Cehnicích bolet, to jsme již dopředu očekávali. To, co se tam ale odehrálo, jsem ještě v životě nezažil. Zápas byl absolutně nezvládnutý ze strany rozhodčích! Trojice Ryneš, Novák a Rynda toto utkání zásadně ovlivnila svými chybami. Již v prvním poločase měl být vyloučen domácí stoper Hovorka za útok loktem do hlavy při přerušené hře, kdy se snažil zabránit naší rychlé rozehře. První poločas byl plný situací, které měl hlavní rozhodčí posoudit úplně jinak. Například hra rukou domácího hráče ve vápně, kdy zabránil ve skórování, brutální faul zezadu na Zittu, který mohl jít sám na brankáře. V druhém poločase jasný faul ve vápně na Blahouta a mnoho dalších incidentů. Všechny tyto situace samozřejmě vytvářely napětí a zápas připomínal úplně jiný sport než fotbal. Poslední kapkou bylo, když hlavní rozhodčí Ryneš ukončil druhý poločas, který trval 43 minut čistého času. Přitom měl nastavit (dokonce mi to sám řekl přímo do očí, že bude nastavovat) minimálně 5 minut kvůli ošetřování zraněného domácího hráče, zakopnutým balonům, na které se čekalo, a dalším prodlevám ve hře. Vše vyvrcholilo v závěru, kdy si náš brankář vyběhl pro centr a ve vzduchu šlápl na domácího kapitána Krejsu (dle mého názoru se brankář chránil a upřímně nevím, jak je toto popsáno v pravidlech). Rozhodčí situaci úplně přešel! Když si domácí Krejsa šel vše vyříkat s naším brankářem Láchou, tak hlavní rozhodčí zápas raději ukončil předčasně, aby to nemusel řešit. Po odpískání konce zápasu se do incidentu vložili ještě domácí fanoušci. Byl jenom zázrak, že takto vyhrocený zápas neskončil rvačkou či nějakým vážným zraněním. Cílem tohoto komentáře určitě není napadat domácí hráče Cehnic, kteří hrají nepříjemný fotbal a je to prostě jejich strategie nebo styl. Je to spíše apel na to, aby na takovéto zápasy byli delegováni rozhodčí, kteří zvládnou udržet na hřišti pořádek."



Sestavy


Sokol Cehnice
M. Přech [-] - M. Kroupa [-] (83. J. Kuric [-] ) , O. Martínek [-] , M. Martínek [-] , T. Herzig [-] (76. D. Hájek [-] ) , R. Frčka [-] (62. J. Mára [-] ) , J. Miklas [-] (44. V. Vaněk [-] ) , P. Krejsa [-] , P. Hovorka [-] , M. Kováč [-] (46. J. Prokeš [-] ) , L. Čech [-]

SK Vacov
T. Lácha [-] - M. Valta [-] , D. Makas [-] (72. M. Mls [-] ) , F. Zitta [-] , M. Moutelík [-] , A. Bujok [-] , J. Mls [-] , J. Ketzer [-] , V. Blahout [-] (60. K. Procházka [-] ) , J. Červenka [-] , T. Sova [-]

ŽK: 18. M. Martínek , 40. P. Hovorka , 43. T. Herzig - 30. J. Mls .
Hráči zápasu: J. Miklas - V. Blahout .
Počet diváků: 50. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - NOVÁK Roman, RYNDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
7. 9. 2021 21:21
a zase ten Hovorka,,,,, Kolik toho jemu projde. nu což na každou svini se vaří voda

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: remíza

Cehničtí mají zkušené mužstvo a Vacov se bude pohybovat v horní části tabulky, proto tipuji remízu.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Hosté zatím nenaplňují pozici favorita soutěže, ale z Cehnic dovezou tři body.

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Vacov si po nás bude chtít spravit chuť a vyhraje.

Tip: výhra domácích