1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov se v derby rozešel se Sousedovicemi smírně


Branky


23

K utkání nastupovali rivalové Dražejov a Sousedovice v naprosto odlišném rozpoložení. Domácí Dražejov zatím zaznamenal dvě výhry ze dvou zápasů, naopak Sousedovice si ve třech zápasech připsaly tři porážky. I přesto se ale v dnešním utkní body dělily.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V první půli šli hosté rychle do vedení, domácí ale stihli vyrovnat

Domácí Dražejov byl v derby se Sousedovicemi jasným favoritem podle pozice v tabulce. Do utkání navíc vstoupili velice nabuzení. V 6. minutě si ale nepohlídali jednu situaci a do vedení se překvapivě dostali hosté. Po propadnutí domácích obránců otevřel skóre Petr Vojtíšek - 0:1.

 

To domácí ještě více nakoplo a hnali se za vyrovnáním. To se jim povedlo ve 21. minutě. Michal Bračok předvedl krásnou individuální akci, kterou zakončil skrytou střelou z 25 metrů - 1:1.

 

O chvíli později se ke slovu dostali opět Sousedovice a měly dobrou příležitost vrátit se do vedení. Výhodu pokutového kopu ale nevyužily, když Patrik Drnek vystihl stranu a podržel domácí. Do kabin se tak šlo za vyrovnaného stavu 1:1.

Ve druhé polovině měl ke třem bodům blíž Dražejov

Ve druhé polovině mohl jít do vedení domácí Dražejov. Dostal totiž také příležitosti zahrávat penaltu po faulu na Koutského. Stejně jako hosté jí ale nedokázali proměnit a stav tak zůstával vyrovnaný.

 

Do konce utkání bylo na obou stranách několik příležitostí. Domácí Michal Mertl mohl rozhodnout, když se objevil na úrovni penalty, ale minul. Šanci Sousedovic pak utnulo vykopnutí míče z brankové čáry. Dražejov tak nedokázal navázat na svá předchozí vítězství, naopak hosté se konečně dočkali prvního bodu. 



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: "K derby jsme nastoupili opět nahecovaní a těšili se. Hosté nám ale poměrně brzy zavřeli ústa. Již v 6. minutě jsme propadli a inkasovali branku. To nás trochu probralo a odpověděli jsme v 21. minutě Bračokovou individuální akcí. Hra se nám jako předchozí kola vůbec nedařila a hra hostů neodpovídala jejich pozici v tabulce."




Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - J. Kalous [-] , T. Hrčka [-] , V. Hozman [-] , T. Brož [-] (78. T. Martínek [-] ) - P. Poláček [-] , M. Bračok [-] (84. D. Pojsl [-] ) , J. Matas [-] , D. Hlavin [-] - O. Koutský [-] - K. Krýsl [-] (73. M. Mertl [-] )

FC Znakon Sousedovice
T. Frýda [-] - P. Vojtíšek [-] (78. D. Horňák [-] ) , O. Brynda [-] , O. Rataj [-] , F. Duba [-] , M. Křiváček [-] , O. Vaněček [-] , Š. Fábera [-] , D. Brož [-] , M. Glazunov [-] (90. J. Janáček [-] ) , J. Hrach [-]

ŽK: 40. M. Bračok , 79. J. Kalous - 40. F. Duba , 45. O. Vaněček , 61. J. Hrach , 61. O. Brynda , 74. T. Frýda .
Hráči zápasu: P. Drnek - T. Frýda .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: ČERNÝ Jan - ČAREK Martin, PAŠEK Jiří.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Lukáš Hulec

Expert: Jiří Raba
Tip experta: výhra domácích

Vzhledem k tomu, že s oběma týmy jsme už hráli, mám porovnání. Tipuji vítězství domácích. Žádnému týmu se na hřišti v Dražejově nehraje dobře.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hosté jsou v krizi a v Dražejově neuspějí.

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácí mají velkou formu a Sousedovice se zatím trápí. Tipuji jasnou výhru domácích.

Tip: výhra domácích