F. Dlouhý 32. (vl.)
O. Koutský 35.
2:0
(2:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

22.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Dražejov rozhodl o vítězství nad Volyní v prvním poločase


Branky


32. F. Dlouhý (vl.) , 35. O. Koutský
19

Dražejov si na vlastním hřišti poradil se Slavojem Volyně a zůstává nadále stoprocentní. Nedělní utkání rozhodli domácí dvěma slepenými brankami ke konci prvního poločasu. Hosté z Volyně již odpovědět nedokázali.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Ke konci první půle padly obě branky

Nedělní deštivé počasí neodradilo zhruba stovku diváků od návštěvy zápasu mezi domácím Dražejovem a hostujícím Slavojem Volyně. V prvním poločase bylo k vidění hodně akcí a celkově fotbal takzvaně nahoru dolů. Vyložené příležitosti ale nepřicházely.

 

Přesto se nakonec ještě v první polovině utkání domácí dočkali. Po neproměněné šanci hostujícícho Pubala střílel na druhé straně hřiště ve 32. minutě utkání po průnikové přihrávce Koutský na přední tyč. Odražený míč se nakonec od domácího Poláčka dostal k volyňskému Františkovi Dlouhému, který si ho nešťastně srazil do vlastní branky - 1:0.

 

Domácí byli brankou povzbuzeni a hned po třech minutách přidali další branku. Ve 35. minutě putoval míč přes Hozmana a Hlavína k Ondřeji Koutskému. Ten si kličkou poradil s brankářem hostí a zvýšil na 2:0. Stejné skóre platilo i na konci první půle.

Druhý poločas již žádnou branku nenabídl

Druhá polovina bohužel nenabídla žádnou branku. Přesto oba týmy svoje příležitosti měly. Volyňští více drželi balon, ale z postupného útoku si výraznější příležitost nevypracovali. Hrozili většinou v momentě, kdy sebrali míč domácímu Dražejovu a mohli rychle hrát do otevřenější obrany. Takových příležitostí bylo ale málo.

 

Ani domácí nebyli úplně bez šancí. Nicméně žádnou příležitost využít nedokázali, a tak se až do samotného závěru strachovali o výsledek. Nakonec ale udrželi vítězství 2:0 a mají plný počet bodů.



Ohlasy k zápasu


TJ Dražejov
Pavel Poláček: "První domácí zápas za deštivého počasí byl s Volyní opět hodně vyhrocený. První poločas nahoru dolu. V druhém poločase byli na míči spíše hosté a hrozili z brejků. Bohužel ložené šance jsme neproměnili a strachovali se o výsledek. Zápas jsme nakonec dohráli s druhou nulou a dostali se na čelo tabulky."

SK Slavoj Volyně
Jiří Raba: "Z naší strany toho bylo směrem dopředu žalostně málo, bohužel jsme se nevyvarovali chyb v obranné fázi. Navíc zcela chybělo nasazení z předchozího zápasu, a tak domácí vyhráli zcela zaslouženě. Do dalšího zápasu je toho potřeba hodně zlepšit."



Sestavy


TJ Dražejov
P. Drnek [-] - J. Kalous [-] (86. L. Šulda [-] ) , T. Hrčka [-] , V. Hozman [-] , T. Brož [-] - D. Hlavin [-] , J. Matas [-] , F. Brázda [-] , M. Bračok [-] (70. J. Solař [-] ) , P. Poláček [-] - O. Koutský [-] (69. K. Krýsl [-] ) -

SK Slavoj Volyně
T. Mráz [-] - J. Procházka [-] (82. V. Kucul [-] ) , M. Nový [-] , R. Slavík [-] , P. Hájek [-] , P. Pubal [-] (75. T. Škopek [-] ) , A. Mack [-] , L. Blatský [-] , F. Dlouhý [-] , R. Prihara [-] , P. Temňák [-]

ŽK: 90. R. Slavík , 90. R. Prihara .
Hráči zápasu: D. Hlavin - M. Nový .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: KOLLÁRIK Vojtěch - RYKLÍK Filip, ROTHSCHEDL David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Strakonické derby vyjde Dražejovským.