Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

07.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd porazil doma jednoznačně Sedlec


Branky


20

K poslednímu podzimnímu kolu vyrazili sedlečtí fotbalisté do Kamenného Újezda. Velký počet absencí zapříčinil to, že k zápasu odjížděli i dva kluci, kteří již fotbal nějaký rok nehrají. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Černý zařídil vedení

Vzhledem ke všem okolnostem, šli Sedlečtí do zápasu především s taktikou pozorné defenzivy a v případě možnosti, zkusit rychle zaútočit. Hned v úvodu mohla pro hosty přijít pohroma, když se při centrovaném míči srazil hostující brankář Král s obráncem Hudcem a míč se dostal k domácímu Prokopovi, jehož střelu zastavil na čáře stoper Reitinger. Otřesený obránce Hudec naštěstí mohl v zápase pokračovat. V 9. minutě přišel faul  Sedleckých před pokutovým územím. K přímému kopu se postavil Aleš Černý a trefil to náramně o břevno - 1:0. Poté hru domácí kontrolovali, ale i hosté se dostávali k zakončení. Největší sedleckou šanci měl Milan Pešek po přihrávce od Peterky, střelu ovšem domácí brankář vyrazil a Koňaríkovi chyběl krok k dorážce. Domácí ještě v prvním poločase trefili břevno, ale stav se již nezměnil.

Druhý poločas v jasné režii domácích

Vše co Sedleckým vycházelo v poločase prvním, především dobře bránit od půle hřiště, se absolutně rozpadlo hned se začátkem druhého poločasu. V 47. minutě po centru z pravé strany a kličce obránci skóroval domácí kanonýr Aleš Prokop - 2:0. Sedlečtí se prakticky nedostali do hry a v minutě 54. již počítali na své straně další obdrženou branku od Josefa Havlíčka - 3:0. Když se o šest minut později trefil znovu domácí útočník Aleš Prokop, nebylo již co řešit - 4:0. Druhý poločas se odehrával za dominance Kamenného Újezda, hosté se vůbec k ohrožení branky domácích nedostali. V 70. minutě se z hranice vápna trefil domácí Martin Sládek - 5:0. Z domácí strany to ještě nebylo vše a v minutě 80. vstřelil poslední branku zápasu Petr Dvořák - 6:0. Domácí si zaslouženě připsali tři body do tabulky.



Ohlasy k zápasu


TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Zápas se sehrál až v neděli, tudíž se nám posunula i dokopnà, ale těšili jsme se na poslední kolo a chtěli jsme to dotáhnout do vítězného konce. Začalo se aktivně na obou stranách a poločas skončil 1:1. Do druhé půle jsme si něco řekli v šatně a museli jsme změnit hru a to nám přineslo ovoce. Začali jsme držet více balon a jest směrem na bránu, kde se nám podařilo vstřelit dalších 5 branek a tím skóre upravit na 6:0. Krásný zapas od nás a byli jsme rádi, źe jsme to ukončili takto i v tabulce. Teď na zasloužený odpočinek a na jste opět. Hostům přeji ať si užijí zimní přípravu a svátky, které jsou za chvíli.

SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Bohužel jsme v zápase vydrželi pouze první poločas. Myslím si, že vzhledem ke všem okolnostem, nebyl z naší strany vůbec špatný. Škoda, že jsme nevydrželi i poločas druhý. Došli nám síly, nepodrželi jsme balon a vůbec jsme už nehráli to co jsme chtěli. Domácí zaslouženě zvítězili a zejména vepředu mají šikovné fotbalisty. Chtěl bych poděkovat dvěma klukům, kteří s námi odjeli přesto, že fotbal již nehrají. Bez nich by nás nebylo jedenáct. Poslední podzimní kolo a zimní přestávka jsou pro nás vysvobozením. Věřím, že v zimě dáme tým zase dohromady a na jaře vylepšíme umístění v tabulce.



Sestavy


TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] - J. Havlíček [-] (72. M. Fousek [-] ) , A. Černý [-] , D. Průdek [-] - A. Prokop [-] - J. Komberec [-] (68. V. Šimek [-] ) , J. Rožboud [-] (62. L. Prokeš [-] ) , M. Sládek [-] (72. D. Bürger [-] ) , P. Dvořák [-]

SK Sedlec
D. Král [-] - O. Voráček [-] , J. Zíka [-] , J. Špán [-] , V. Reitinger [-] , M. Peterka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , T. Folvarský [-] (72. M. Voráček [-] ) , L. Koňarík [-] , R. Hudec [-]

ŽK: 25. P. Petkov .
Hráči zápasu: M. Sadloň , P. Dvořák , A. Prokop , A. Černý .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: PŠENIČKA Adam - ONDRA Milan, OVČÁČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Kamenný Újezd doma s přehledem vyhraje.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích