2:0
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé porazilo Zlatou Korunu


Branky


20

Favorizovaná Zlatá Koruna se výhrou mohla dostat na druhé místo se ztrátou dvou bodů na vedoucí tým soutěže. Nestalo se tak a domácí Mladé bere všechny body.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brzo se trefil Tomáš Linhart

Domácí tým začal proti favoritovi výborně a hned z úvodu se dostal do vedení. Vedoucí branku vstřelil Tomáš Linhart a rozjásal domácí fanoušky. Domácí tým se mohl spolehnout na dobře chytajícího Voneše v bráně, který střelcům Zlaté Koruny nedovolil nic a domácí tým tak odcházel s vedením o jednu branku do kabin.

David Vrzal přidal druhou branku

Druhý poločas se nesl ve znamení hostí o minimálně vyrovnání stavu. Ovšem domácí tým udržel čisté konto a navíc vstřelil druhou branku, když se prosadil David Vrzal 2:0. Hostům se nepodařilo vstřelit branku ani z pokutového kopu a tak domácí tým zápas dovedl k překvapivé výhře. Po podzimu má Mladé slušných 18 bodů. Zlatá Koruna je třetí se ztrátou pěti bodů na vedoucí rezervu Malše Roudné. 



Ohlasy k zápasu



SK Zlatá Koruna
Vít Ohnsorg (hráč): Jak jsme podzim rozpačitě začali, hlavně zápasem v Dřítni, tak jsme ho i zakončili. Zahodili jsme i ty nejvyloženějšíšsance v podobě neproměněné penalty a tak nás domácí zákonitě potrestali. Jsou zápasy, jako byl přesně tento, kdy můžete hrát cely den a stejně gola nedáte.



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - Š. Masák [-] (46. D. Vrzal [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] (86. J. Kotzina [-] ) , J. Šťastný [-] , P. Ira [-] , F. Topič [-] , P. Šimek [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Lacko [-] , B. Miletić [-] (86. D. Bjaček [-] ) , J. Wagner [-] , J. Zajíc [-] - F. Persán [-] , M. Rytíř [-] - M. Král [-] , J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] , J. Sláma [-] (82. J. Kajgr [-] )

ŽK: 55. V. Šafrata , 75. J. Šťastný , 83. F. Červený - 44. B. Miletić , 75. J. Wagner , 87. J. Kajgr .
Hráči zápasu: M. Voneš - J. Sláma .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Kříž Karel ml. - HORA Karel, HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Zlatá koruna potvrdí roli favorita.

Tip: výhra hostů

Tip: remíza