3:1
(2:1)
40. F. Leiš
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

06.11.2021 14:00

13.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Po podzimu vévodí soutěži rezerva Malše Roudné


Branky


20

Rezerva Malše Roudné přivítala doma Hrdějovice, kterým se podzim hodně podařil. Čekal se tedy atraktivní duel, který rozhodl o tom, že domácí tým přezimuje na prvním místě tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas skončil vedením domácích

Zápas v Roudném byl zápas dvou poločasů. První půli začalo lépe domácí mužstvo. Po dobré kombinaci zakončoval sám ve vápně Skála a nemýlil se 1:0. Ve 26. Minutě už zvyšoval Král na 2:0. Od tohoto bodu Hrdějovice vyrovnaly hru a povedlo se jim dokonce snížit, když se na hranici vápna uvolnil Leiš a vymetl šibenici Hošnovi branky 2:1. To chyběli do konce poločasu 4.minuty a skóre se již nezměnilo.

Domácí tým dovedl zápas ke třem bodům

Druhá půle začala bojem o střed hřiště. První velkou šanci měl Nekvinda, když střílel z voleje na penaltě, ale skvělý reflex předvedl Boček a držel naděje hostů. Další šanci měly Hrdějovice, ale Hošna svůj tým také podržel. Moment, který vnesl do zápasu ještě větší vášně se odehrál v okolo 80. minuty. Hrdějovice vysunuly kolmicí Fajtla, praporek zůstal dole a Fajtl vsítil branku. Domácí lavička se však vehementně dožadovala odpískání předchozího ofsajdu. Po poradě hlavního sudího s asistentem nakonec byl odpískán ofsajd. Navíc ještě z protiútoku obdržely Hrdějovice branku na 3:1 a domácí tým se tak mohl radovat z vítězství.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Kluci vstoupili do zápasu dobře. Byli jsme aktivnější a Hrdějovice jsme nikam moc nepustili. Škoda, že z první vážnější šance vsítili branku ještě do poločasu. Druhá půle byla z naší strany o poznání slabší. Hrdějovice nás dokázaly zatlačit a velice nám zatápěly. Pro naše mladé mužstvo to jsou jen další zkušenosti, takové zápasy musíme dohrávat s větší aktivitou, abychom se nemuseli strachovat o výsledek.

TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): V posledním zápase podzimu nás čekalo Roudné, vedoucí tým tabulky. První minuty zápasu byli domácí lepším týmem. Inkasovali jsme hned v začátku zápasu po lehké ztrátě a následném centru z naší pravé strany. Druhý gól padl po rychlé akci a našem nedůsledném bránění. Trvalo nám chvíli si zvyknout na rychlejší tempo zápasu, takto běhavý soupeř v soutěži není. Ke konci poločasu po krásné individuální akci snížil Lejš a zápas byl znovu otevřený. Druhý poločas byl už z naší strany vyrovnaný, šance byly na obou stranách, několikrát nás podržel brankář Boček. Zlomový moment zápasu, do té doby dobré úrovně, přišel okolo 75. minuty, kdy jsme vstřelili druhý gól, který bohužel nebyl uznán a rozhodčí si ho určitě za rámeček nedají. Náš hráč postupoval z poloviny hřiště sám na bránu, kdy měl několik dotyků s balónem a vstřelil gól. Po vstřelení gólu domácí lavička vylétla směrem k pomeznímu, spustila smršť nadávek a praporek vylétl nahoru. Hlavní rozhodčí netušil, co pomezní mává, tak si vyndal karty, že bude kartovat za verbální výstup domácí lavičku. Jenže vše bylo jinak. Po vzájemné domluvě gól pro údajný ofsajd odvolal, k údivu většiny přítomných. Nepovedený moment od rozhodčích velmi negativně ovlivnil zbytek zápasu. Od té doby se víc nadávalo a nehrálo, než hrálo. Frustrace na naší straně byla obrovská, bohužel už jsme se nedokázali plně koncentrovat na hru tímto verdiktem, což byla velká škoda a domácí rozhodli třetím gólem, kdy už jsme hru otevřeli. Prohra nás velmi mrzela. Roudné si výhru určitě zasloužilo, ale k tomu aby jsme si odvezli bod moc nechybělo.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
Š. Hošna [-] - P. Červený [-] , D. Cepák [-] , R. Jinšík [-] , D. Hrouda [-] , J. Rezek [-] (54. L. Nekvinda [-] ) , L. Skála [-] , J. Král [-] (77. A. Stankay [-] ) , F. Podlaha [-] (85. P. Trnka [-] ) , J. Tomášek [-] , L. Wohlgemuth [-] (89. J. Hošna [-] )

TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - M. Pavel [-] (80. J. Knotek [-] ) , J. Fajtl [-] , J. Turek [-] , M. Studnička [-] , M. Hrdlička [-] , M. Tressl [-] (16. D. Mašek [-] ) , P. Kukačka [-] , Z. Filípek [-] (56. M. Winkler [-] ) , F. Leiš [-] (65. O. Lipold [-] ) , L. Kučera [-]

ŽK: 8. Z. Filípek , 22. L. Kučera , 84. J. Knotek , 90. J. Turek .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: Svoboda Jan - KŘÍŽ Karel, LADISLAV Marek (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Doma nebereme nic jiného, než výhru.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů