J. Koch 15. (p.)
D. Reindl 24.
D. Reindl 66.
3:3
(2:1)
37. V. Moudrý
58. Š. Masák
67. F. Hanzal (vl.)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

30.10.2021 14:00

12.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Mladé veze bod ze Sedlece


Branky


15. J. Koch (p.) , 24. D. Reindl , 66. D. Reindl - 37. V. Moudrý , 58. Š. Masák , 67. F. Hanzal (vl.)
17

Utkání o šest bodů - tak by se dal nazvat duel týmů Sedlece a Mladého, dvou sousedů z tabulky se stejným bodovým ziskem. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

První poločas pro Sedlec

Do zápasu vstoupili lépe domácí, kteří se snažili vstřelit brzkou branku a dodat potřebný klid na kopačky, ale to se jim podařilo až po čtvrt hodině hry a hned z velmi sporné situace. Špánovu hlavičku totiž vytáhl hostující hráč na brankové čáře paží a rozhodčí odpískal penaltu. K údivu zejména všech domácích, rozhodčí Ovčáček neudělil hostujícímu "brankáři" ani žlutou kartu. Přitom pravidla fotbalu platná od 1. 8. 2020 (str. 112) tento přestupek jasně definují: "Jestliže hráč hrou rukou zabrání soupeřovu družstvu dosáhnout branky nebo hrou rukou zmaří jeho zjevnou brankovou možnost, rozhodčí ho vyloučí bez ohledu na to, kde k přestupku došlo." Nařízený pokutový kop Jiří Koch proměnil a domácí vedli 1:0. Druhá branka přišla záhy. Milan Pešek vysunul rychlonohého Davida Reindla, ten sice míč nedoběhl, ale brankář ho netrefil, a tak domácí útočník pohodlně do prázdné branky zvýšil na 2:0. Další branku mohl přidat Peterka, ale jeho pokus domácí zablokovali. Třetí branku mohl vstřelit také Rýpar, kterého uvolnil Reindl, ale míč si moc předkopnul a z bezprostřední blízkosti už nedokázal brankáře hostí překonat. Reindl mohl vzápětí přidat svou druhou branku v utkání, ale místo střely zvolil kličku a brankář mu jeho samostatný únik lapil do rukavic. A tak ve 37. minutě udeřili hosté. Odražený míč po rohovém kopu domácích nedůrazně zahrál Rýpar a Vojtěch Moudrý utíkal mezi dva sedlecké beky, s kterými si poradil a i s přispěním teče domácího hráče snížil na 2:1. Tímto skóre také první půle skončila.

Sedlec přišel o zraněného brankáře Hanzala

Do druhé půle domácí vstoupili velice špatně a nedokázali se vymanit z tlaku hostujících fotbalistů. Ten vygradoval v 58. minutě, kdy autové vhazování prodloužil za záda Hanzala Štěpán Masák a bylo srovnáno 2:2. Domácí tým si vzal vedení zpět v šestašedesáté minutě, kdy opět Milan Pešek vysunul Davida Reindla, který udělal hostujícímu brankáři kličku a do prázdné branky zvýšil na 3:2. Ihned po rozehrání přišla velmi kuriózní situace. Hosté rozehráli na levou stranu, nacentrovali míč do vápna, pro který si šel pohodlně brankář Hanzal, kterému však míč vypadl z náručí a poskakoval po brankové čáře. Před dotírajícím hostujícím útočníkem se snažil z levé strany chytit míč Hanzal a z pravé odkopnout Špán. Bohužel pro domácí to skončilo nakopnutím vlastního brankáře do žeber a také vlastním gólem, protože balón se odrazil od Hanzala do odkryté brány - 3:3. Pár minut nato musel domácí brankář střídat kvůli zlomenině žebra. Ve zbytku utkání už se nic zásadního nestalo až na hrubý faul Zemka z 90. minuty na Rýparův kotník, který musel z důvodu zranění odstoupit. Utkání tedy skončilo nerozhodně 3:3.

Zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas dvou týmů se stejným bodovým ziskem, chtěli jsme ho doma zvládnout vítězně, ale to se bohužel nepovedlo. Hosté byli v zápase lepší, byli více na míči. Propadávali jsme hlavně uprostřed zálohy, kde jsme nedokázali nahradit chybějící kluky, což jde hlavně za mnou, protože jsem na tomto postu nastoupil. Nicméně, poločas jsme vyhráli a z brejků jsme měli více dalších příležistostí ke skórování. První naše branka padla z penalty. Kdy hostující hráč vyrazil rukou míč směřující do sítě, hosté se rozčilovali, ale za mě absolutně nepochopitelně, z mé pozice na hřišti jsem viděl úplně přesně jak hostující hráč "hodil" rukou a míč vyrazil. Ještě byl rozhodčí milosrdný, protože po hraní rukou na brankové čáře měla následovat červená karta, ale tu sudí nevytáhl. V druhém poločase byla hostující převaha ještě výraznější, nejprve vyrovnali. Pak se nám ještě podařilo jít do vedení, ale hned z následné rozehrávky, nákopu a centru do vápna, jsme si dali dost nešťastně branku vlastní, při které bylo našemu brankáři navíc zlomeno žebro. Zápas nám herně vůbec nesedl, ale šancí jak ho vyhrát jsme také měli dost, těch vyložených určitě více než soupeř. Ale porážka by pro hosty byla krutá.




Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] (72. D. Král [-] ) - D. Reindl [-] , M. Pešek [-] , T. Folvarský [-] (67. O. Voráček [-] ) , M. Samohejl [-] , J. Koch [-] , J. Špán [-] , R. Hudec [-] , M. Pešek [-] , Z. Rýpar [-] , M. Peterka [-]

SK Mladé
M. Voneš [-] - Š. Masák [-] (76. M. Novotný [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , F. Červený [-] , V. Šafrata [-] , T. Linhart [-] , P. Ira [-] (72. M. Zemek [-] ) , F. Topič [-] , V. König ml. [-] , P. Šimek [-]

ŽK: 64. D. Reindl - 65. F. Červený , 90. M. Zemek .
Hráči zápasu: D. Reindl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ovčáček Josef - PÍCHA Jaroslav (N), HLAVÁČ Josef (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 09:53

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     30. 10. 2021 06:39

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     29. 10. 2021 18:02

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     28. 10. 2021 22:18
Miroslav Turek

Expert: Jan Šebelka
Tip experta: remíza

S Mladým jsme ještě nehráli, takže absolutně nevím jak hrají, ale tady tipuji remízu.

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 19:27

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     27. 10. 2021 10:12

Tip: výhra domácích

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:26

Tip: remíza

Automatický komentář z expert tipu     26. 10. 2021 07:16

Tip: výhra domácích