3:2
(1:2)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

27.09.2015 16:30

6.kolo, Plzeňský | Rokycany | Okresní přebor , 2015-2016


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kroc poslal Primalex do dvoubrankového vedení, Strašice však utkání otočily


Branky


45. L. Pigula , 46. R. Štych , 89. L. Pigula - 4. D. Kroc , 26. D. Kroc
0

Břasy ve Strašicích vedly už 2:0 (podobně jako Těškov v Příkosicích). Hosté však nezvládli druhou půli, ve které bylo domácí mužstvo lepším týmem a utkání nakonec ztratili. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Zdeněk Rolinec

Do zápasu lépe vstoupili hosté a ve 26. minutě zaslouženě vedli už 2:0 po brankách Kroce. Postupem času se hra domácích zlepšovala, začali si vytvářet šance a těsně před poločasem se podařilo snížit Pigulovi. Druhý poločas začal tak, jak jako skončil. Hned ve 46 minutě vyslal domácí Štych pěknou střelu a srovnal na 2:2. Strašice stupňovali tlak, ale jejich šance pochytal výborný hostující gólman. Zápas rozhodla 89. minuta, kdy se sám před gólmana dostal Pigula a s přehledem proměnil. Druhý poločas byl ze strany domácích povedený a zaslouženě si připsali další výhru.

Radek Nový

K zápasu jsme jeli bez dvou stabilních členů základní sestavy a doplnilo nás 5 dorostenců! A zvládli svou úlohu velmi dobře. Čekali jsme že soupeř bude mít kvalitu, ale rozhodně jsme nepřijeli předem prohrát. Ba naopak domácí borce jsme zaskočili rychlým a nečekaným gólem Saláma mladšího,který zdělil gólový čuch po svém otci. Domácí byli jako opaření a zaskočeni naší aktivitou. Dělali chyby v obraně a nedařilo se jim zakončení v útoku. Byli jsme více než vyrovnaným soupeřem a když po půl hodině hry zvyšoval zase Salám na 2:0 to už bylo na Střašice hodně, začli se hádat a byly značně nervózní. Bohužel nám se nepodařilo udržet nulu v obraně a v poslední minutě se podařilo domácím snížit na 1:2. Zřejmě osudová chvíle celého zápasu, Střašice to nakoplo a nás bohužel branka do šatny trochu omráčila.

 

I tak jsme chtěli být stejně aktivní jako v první půli a dobře rozehraný zápas dovést do úspěšného konce. Bohužel hned v první minutě druhé půle přišla druhá rána a po přímém kopu a bylo srovnáno 2:2. Domácí ještě zvýšili aktivitu, ale zlomový gól ne a ne vstřelit. Ale i my jsme hrozili a vytvářeli si šance. V jedné z nich se ocitl tváří tvář golmanovi Opatrný, ale bohužel branka z toho nebyla. V posledních minutách jsme spíše než vstřelit vítězný gól, měli více myslet na obranu a udržet remízový stav. Bohužel ofenzivní chuť se nám krutě vymstila a opět v poslední minutě jsme inkasovali. Nechali jsme spoustu místa domácímu záložníkovi ten posunul na útočníka a ten po zemi přelstil našeho brankáře. Opět se potvrdilo že na Střašice herně umíme ale výsledkově máme smůlu, remíza z tohoto zápasu by byla určitě spravedlivější. Soupeř byl sice herně o něco lepší ale to jsme dohnali bojovností a zarputilostí



Ohlasy k zápasu



SK Primalex Břasy
Radek Nový: Nejlepší hráč asi dorostenec Kroc,střelec dvou branek.



Sestavy


TJ Spartak Strašice
M. Křepela [-] (46. R. Paur [-] ) - P. Harčarik [-] , J. Vildmon [-] (46. J. Loub [-] ) - L. Pigula [-] , F. Lučka [-] (76. P. Klír [-] ) , M. Šípek [-] , R. Štych [-] , Š. Huttr [-] - J. Sommer [-] (78. T. Hahner [-] ) , M. Pipich [-] - T. Krákora [-] (31. J. Sommer [-] )

SK Primalex Břasy
Š. Žižka [-] - R. Nový [-] , D. Kroc [-] , L. Černý [-] (82. P. Goth [-] ) , J. Opatrný [-] (84. V. Roth [-] ) , S. Med [-] (74. P. Zeman [-] ) , M. Šašek [-] , V. Kofroň [-] , J. Vlček [-] , M. Zikmund [-] , M. Lukáč [-]

Místo: Strašice. Počet diváků: 60. Rozhodčí: HAVRÁNEK Martin - HOJSÁK Petr (N), SOUČEK Pavel (N).

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.