0:2
(0:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Kamenný Újezd venku vyhrál


Branky


18

SK Mladé se doma daří, tentokrát to, ale nevyšlo. Kamenný Újezd má v této sezoně dobrou formu a především pevnou defenzivu, což opět potvrdil.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Aleš Prokop poslal domácí do vedení

Zápas nabídl veliký boj a spoustu soubojů. Začátek zachytil dobře Kamenný Újezd, který poslal do vedení Aleš Prokop 0:1. Zbytek poločasu se odehrával mezi vápny a nic zajímavého nepřinesl. 

Červená pro domácí

Druhý poločas pokračoval úporný boj o každý metr na hřišti. To vyústihlo v červneou kartu pro domácího Moudrého. Hostům opět výborně fungovala obrana a domácí do ničeho nepustila. Naopak v nastaveném čase přidal pojistku po individuální akci nestárnoucí Milan Svobodný 0:2. 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Filip Topič (hráč): Celý zápas jsme hráli vyrovnané utkání. Bohužel jsme opět dostali po hrubé chybě gól. Neproměnili jsme spoustu šancí. Na hřišti byla celkově dost agresivní atmosféra, která vyústila v červenou kartu našeho hráče. Ještě jsme si vytvořili pár šancí, ale nikdo neproměnil. 2 minuty před koncem jsme dostali na 2:0 a byl konec zápasu. Rád bych vyzdvihl rozhodčího, který dorazil jako náhrada na poslední chvíli, i když to byl hráč Kameňáku, tak pískal férově

TJ Sokol Kamenný Újezd
Milan Svobodný (hráč): V Mladém moc hezky fotbal ke koukání nebyl. Utkání bylo spíš bojovné od vápna k vápnu. Více ze hry v prvním poločase měl náš tým. A Aleš Prokop vstřelil zkušeně první branku. V druhé půli soupeř přidal. Měl pár náznaků ale nic z toho nebylo. Dal probíhal průměrný bojovný fotbal. V závěru se nechal zbytečně vyloučit domácí útočník po druhé žluté kartě. A zdálo by se že utkání v pohodě zvládneme. Jenže domácí se semkli a v deseti byli nebezpečnější, než v průběhu zápasu. Nakonec se nám podařilo výsledek zpečetit z brejku. Když po dvou kličkách pečetil do prázdné brány nestárnoucí Milan Svobodný(1974)



Sestavy


SK Mladé
L. Dvořák [-] - T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] , V. Šafrata [-] (79. A. Kolář [-] ) , J. Šťastný [-] , T. Linhart [-] (46. D. Ludvík [-] ) , P. Ira [-] (74. M. Zemek [-] ) , P. Šimek [-] , V. König ml. [-] (82. M. Drábek [-] ) , F. Topič [-] , A. Pešek [-]

TJ Sokol Kamenný Újezd
J. Dudák [-] - M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] - D. Průdek [-] , A. Černý [-] , J. Havlíček [-] - M. Svobodný [-] , A. Prokop [-] - D. Bürger [-] (68. M. Fousek [-] ) , L. Prokeš [-] , M. Barnyk [-]

ŽK: 19. V. Moudrý , 33. T. Kočvara , 39. P. Ira , 47. V. König ml. , 74. D. Ludvík , 78. V. Šafrata - 50. M. Svobodný , 61. A. Prokop , 89. M. Sadloň . ČK: 68. V. Moudrý .
Hráči zápasu: M. Svobodný , A. Prokop , M. Sadloň .
Počet diváků: 40. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - AMBROŽOVÁ Hana, HORA Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: výhra domácích

Mladé nás doma na svém letišti přehrálo a nasázelo nám příděl. Domácí tým si s jistotou dojde pro tři body, kdy zopakuje výkon proti nám, trápit obranu hostí bude Vojta Moudrý, který zúročí zkušenosti od Vajgaru. 2:1

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů