2:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Zlatá Koruna opět vítězně


Branky


18

Zlatá Koruna dostala poslední zápasy velikou formu a potvrdila to i v dalším zápase.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Na branku Wágnera zareagoval Podskalský

V krásném a slunečném fotbalovém odpoledni se hrál vyrovnaný první poločas. Po dobře zahraném rohovém kopu poslal domácí do vedení nechytatelnou hlavičkou Jakub Wagner. Zlatá Koruna měla sice optickou převahu, ale bez výrazných gólových šancí. Hostující Větřní využilo první zaváhání v zadních řadách domácích, když také po rohovém kopu vyrovnal skóre Patrik Podskalský.

Tři body trefil Persán

Také ve druhém poločase byla Zlatá Koruna aktivnějším týmem a přišli tentokrát i gólové šance. Naštěstí alespoň jednu z nich proměnil agilní František Persán. Získané tři body se počítají, ale Větřní neprodalo kůži lacino. Zápas se odehrál v korektním duchu a bez zbytečné nervozity i tvrdých zákroků.



Ohlasy k zápasu


SK Zlatá Koruna
Josef Kajgr (hráč): Hrál se vyrovnaný zapas s kvalitním soupeřem. Větřní hodně drželo míč a dopředu se moc nehrnulo. Asi si přijeli pro bod, který jim ale odmítl darovat Fanda Persán gólem ve druhé půli.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Tentokrát i přes prohru budu pozitivní a kluky pochválím. Odvedli maximum, které odvést mohli a makali celý zápas. Sestavu jsme dávali celkem těžko dohromady. Hromadí se nám zranění a plus do toho práce. Domácí mají velmi zkušený mužstvo ve svých řadách kluky, který hrály stabilně divizi a krajský přebor a ve svých předchozích klubech byly stálice základní sestavy za to u nás někteří kluci teprve letos začínají hrát stabilně 1.B. Třídu. Jsem rád a vážím si toho, že to kluci odbojovali navíc tentokrát nebylo a domácí byli o ten gól zkrátka lepší. Gratuluji domácím a přeju jim, ať se jim daří a povede se jim cíl, který mají do budoucna. Lidi kolem fotbalu v Koruně mám rád a přeju jim, aby je fotbal bavil a naplňoval pořád. Děkujeme jim za hezký posezení po zápase. Koruna vždy byla o partě dobrých kluků na hřišti i mimo něj. Mančaft mají nadstandardní na hřišti, ale kluci zůstaňte tam s těma srdcařema místníma, který pro vás dělají všechno i po zápase a dejte s nima pár piv, pak budete parta neporazitelných!!



Sestavy


SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Wagner [-] , B. Miletić [-] , J. Zajíc [-] - M. Rytíř [-] , F. Persán [-] , J. Kajgr [-] (88. M. Štěpánek [-] ) - D. Fuciman [-] , J. Sláma [-] (90. D. Bjaček [-] ) , J. Šebelka [-] - J. Lacko [-]

SK Větřní
M. Votýpka [-] - A. Krák [-] , M. Ješina [-] , R. Weinhard [-] , M. Karfík [-] (71. P. Homer [-] ) - P. Kotlár [-] - M. Vávra [-] - M. Hüttner [-] (67. M. Sivák [-] ) , P. Vnuk [-] , F. Soukup [-] , P. Podskalský [-]

ŽK: 31. J. Wagner , 78. D. Fuciman - 50. M. Ješina , 85. P. Podskalský .
Hráči zápasu: J. Wagner , F. Persán - M. Votýpka , M. Vávra , M. Ješina .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PÁNEK Milan - HEINZL Lukáš, MAREK Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: výhra hostů

Na malém hřišti ve Zlaté Koruně se bude hrát o každý metr. Větrní proti nám hrála styl nakopávaných balonů, který ordinuje z lavičky velezkušený Rudá Weinhard a přesně to podle mě bude na Zl. Korunu platit dvakrát se trefí útočník Větřní Podskalský. 1:3

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích