Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Rezerva Malše Roudné si připsala další výhru


Branky


18

Mladíci z rezervy Malše Roudné zažívají zatím vydařenou sezonu. Tentokrát to odnesla Dříteň.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil Nekvinda a Goretki

Hostům chyběl brankář Martin Lébl a tak musel do branky hráč z pole Jiří Hromada. V prvním poločase byla domácí rezerva jednoznačně více na balónu a vytvářela si více šancí. Zaslouženě se dostala do vedení 2:0, když se trefil nejdříve Nekvinda a po něm Goretki. Zdramatizovat to mohl Klimeš, který po zákroku Zíky spadl ve vápně, píšťalka se však neozvala. Přesto se Klimeš zvedl a dostal se sám před Gramana, kterého trefil do náruče.

Domácí tým nepřipustil žádné komplikace

V druhém poločase byla domácí rezerva opět více na balónu a přidala další branky. Nejdříve se trefil Parakhnenko a po něm znovu Nekvinda. Hostům se podařilo vstřelit čestnou branku po rychlém brejku. Když po přihrávce Kubeše zakončoval Klimeš do poloodkryté branky. Poslední gól vsítil Roudenský Hrouda, když po rohu pohotově doklepl do sítě odražený balón a stanovil tak konečné skóre zápasu na 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné B
Jiří Hošna (hráč): Zápas jsme od začátku kontrolovali. Opět jsme soupeři dali čuchnout v druhé půlce první půle, ale povedlo se nám ji dohrát bez obdržené branky. Ve druhé půli jsme přidali další góly a zaslouženě zápas dotáhli do vítězného konce.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (kapitán týmu): Do Roudného jsme jeli bez 5 hráčů základní sestavy a podle toho vypadal zápas. Soupeř nás jasně přehrál a zaslouženě vyhrál.



Sestavy


TJ Malše Roudné B
M. Graman [-] - A. Goretki [-] , D. Zíka [-] , L. Nekvinda [-] (72. J. Hošna [-] ) , D. Hrouda [-] , L. Wohlgemuth [-] (72. P. Červený [-] ) , J. Tomášek [-] , D. Cepák [-] (56. J. Král [-] ) , F. Pazourek [-] , P. Trnka [-] (56. A. Parakhnenko [-] ) , A. Stankay [-]

TJ Dříteň
J. Hromada [-] - O. Moudrý [-] (62. A. Zach [-] ) , M. Pojer [-] , F. Šantora [-] (83. P. Kolafa [-] ) , R. Petr [-] , V. Rys [-] , L. Koudelka [-] (83. M. Štumbauer [-] ) , J. Klimeš [-] , S. Kubeš [-] , Š. Parýzek [-] (64. D. Straka [-] ) , M. Strapáč [-]

Hráči zápasu: L. Nekvinda , F. Pazourek - J. Klimeš .
Počet diváků: 30. Rozhodčí: BARTONÍČKOVÁ Markéta - TOMAŇ Lukáš, PEČENKA Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Miroslav Mrázik
Tip experta: výhra domácích

Dříteň toho proti nám mnoho nepředvedla a tak tak, že odešla ze zápasů s bodem, proti tomu perspektivní béčko Roudného s mladou běhavou a technicky slušně vybavenou jedenáctkou na domácím hřišti dávám jedničku a výprask. 5:1

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích