2:3
(1:2)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Větřní vyrabovalo Sedlec


Branky


38. J. Koch , 79. D. Reindl - 29. P. Kotlár , 44. M. Votýpka , 86. M. Vávra
14

Fotbalisté z Větřní zavítali na sedlecký trávník v dalším kole 1.B třídy. Domácí se poprvé od začátku soutěže sešli ve větším počtu hráčů, kteří byli schopni do zápasu nastoupit.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Hostím zajistil vedení těsně před odchodem do kabin Votýpka

První poločas byl ze sedlecké strany ospalý. Snaha o kombinaci většinou skončila nepřesnou přihrávkou. Skóre zápasu se změnilo v dvacáté deváté minutě, hlavičkový souboj vyhrál hostující útočník na rozběhnutého spoluhráče Kotlára a ten prostřelil Krále v sedlecké brance – 0:1. Domácí se dostali k několika rohovým kopům. Z jednoho takového se jim podařilo, v 38. minutě, srovnat, když míč propadl k nohám stopera Jiřího Kocha, který střelou z otočky vyrovnal stav utkání – 1:1. Těsně před poločasem, přišel pro domácí hráče smolný moment. Opět prohraný hlavičkový souboj na polovině hřiště s nezajištěním  hráče za soubojem, navíc brankář Král při výběhu podklouzl a zranil se a hostující Votýpka tak měl již lehkou práci, trefit prázdnou sedleckou branku, což se mu také povedlo – 1:2.

Sedlec vyrovnal, ale Vávra vystřelil hostím tři body

Druhý poločas se odehrával v podobném duchu jako první. Sedlečtí se trochu zvedli v útočné fázi, ale stále naráželi na pozorně hrajícího soupeře a nepřesnou, vlastní kombinaci. Přesto se šance na skórování objevily, ale Peterka, Hudec ani Reindl ještě přesní nebyli. To až posledně jmenovaný se dokázal prosadit v minutě sedmdesáté deváté. Útočník Sedlce byl u míče na křídle dříve než větříňský stoper, pronikl s míčem do vápna a naservíroval míč pro Koňaríka, ten ovšem trefil pouze hráče před sebou, odražený balon si našel opět David Reindl a střelou k tyči již dokázal branku vstřelit – 2:2. Když už to vypadalo, že zápas skončí spíše remízou, přišel, čtyři minuty před koncem, centr hostujícího hráče z levé strany na úplně volného spoluhráče Vávru ve vápně a ten střelou z voleje rozhodl o zisku tří bodů pro svůj tým – 2:3. Sedlec tak poprvé v sezóně odešel ze hřiště poražen.



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Zápas jsme odehráli absolutně bez chuti, většina z nás se do zápasu vůbec nedostala. To na hostech z Větřní bylo toho zaujetí vidět daleko více a hlavně, věděli co chtějí hrát a také to hráli. I když zejména druhý gól byl pro nás hodně smolný, tak všem třem brankám v naší síti se dalo zabránit, pokud bychom dodrželi základy fotbalu a to, že hlavičkující hráč se musí zajistit. V druhém poločase jsme pár šancí měli, ale nebyli jsme přesní, za to hosté všechny tři jejich velké šance proměnili. Oproti jiným zápasům jsme tentokrát nemuseli řešit problémy se sestavou. Ale shodli jsme se, že kluci z Větřní pro nás byli zatím nejlepším soupeřem. Jen to dokazuje jak vyrovnaná soutěž zatím je.

SK Větřní
Rudolf Weinhard (trenér): Začnu tím, že to ve čtvrtek vypadalo, že do Sedlece ani neodjedeme, protože nás bylo 9 lidí. Nakonec za pomoci dorostenců a kluků co šli dřív z práce domů jsme to dali dohromady. Vítězství si vážím a kluci co byli ukázali, že pokud se maká a dodržuje styl, který si řekneme, že se dá vyhrát kdekoliv. Někteří kluci díky absenci hráčů chytili svou šanci a ukázali, že každý je nahraditelný. Pochválím všechny, protože si to opravdu zaslouží všichni, kteří se zápasu zúčastnili. Jsem jen zvědavý, jak to bude další týden a lidi na zápas. Já doufám, že se nebude opakovat týden minulý, protože nahánět lidi a prosit aby šli na fotbal, to já dělat nikdy nebudu, to radši skončím s čistou hlavou. Každý musí mít nějakou pokoru k té soutěži, jinak se může skončit v okresu a tam se taky občas týmy sejdou v 8 lidech, ale to by byla velká ostuda a doufám, že pod to by se nikdo z týmu nechtěl podepsat.



Sestavy


SK Sedlec
D. Král [-] (46. F. Hanzal [-] ) - J. Špán [-] , J. Koch [-] (83. L. Hovorka [-] ) , R. Hudec [-] , Z. Rýpar [-] (63. M. Peterka [-] ) , D. Reindl [-] , J. Zíka [-] , M. Pešek [-] , M. Pešek [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - A. Krák [-] , M. Ješina [-] , R. Weinhard [-] , M. Karfík [-] (86. J. Dušek [-] ) - P. Kotlár [-] , J. Poláček [-] , T. Hromada [-] (57. M. Sivák [-] ) , Z. Chupík [-] (82. P. Homer [-] ) - M. Vávra [-] , M. Votýpka [-] -

ŽK: 62. J. Zíka , 74. M. Peterka , 77. L. Koňarík , 82. L. Bašar , 92. M. Pešek - 63. R. Weinhard , 77. M. Votýpka .
Počet diváků: 53. Rozhodčí: ŠVEC Hynek - RYNEŠ Vladimír, TRNĚNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Miroslav Turek

Expert: Filip Topič
Tip experta: výhra domácích

Padne hodně branek a Sedlec vyhraje 5:2.