3:1
(0:1)
17. J. Žák
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Hrdějovice otočily zápas proti Loučovicím


Branky


56. L. Kaisler , 62. M. Tressl (p.) , 79. L. Kaisler - 17. J. Žák
14

Tým Loučovic vyrazil do Hrdějovic hodně oslaben. Přesto po prvním poločase mohl být spokojen. Druhý poločas, ale ovládl domácí tým a stav zápasu otočil ve svůj prospěch.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jiří Žák zařídil vedení hostí

Loučovice vstoupily do zápasu mnohem lépe a o první branku je připravil pouze těsný ofsajd. Přesto šel hostujicí tým do vedení, když se z dálky trefil Jiří Žák 0:1. Domácí tým se vůbec nemohl dostat do hry a za první poločas si vážnější šanci nevytvořil. 

Dorostenec Lukáš Kaisler byl u tří branek

Druhý poločas vyběhl v domácím dresu na hřiště dorostenec Kaisler a po jedenácti minutách svého pobytu na hřišti vyrovnal. Mladý útočník měl prsty i v další brance, když po jeho centru hlavičkoval Winkler a jeho  hlavičku zastavil hostujicí Koutský rukou. Následovala červená karta a penalta. Tu proměnil Miroslav Tressl 2:1. Snahu Loučovic o vyrovnání utnul agilní Lukáš Kaisler, který se prosadil po brejkové situaci 3:1. 



Ohlasy k zápasu


TJ Slavoj Hrdějovice
Přemysl Kukačka (kapitán): Loučovice k nám nepřijely určitě v nejsilnější sestavě. Začátek zápasu i průběh první půle nebyl z naší dobrý. Za celý poločas jsme si nevypracovali jedinou vážnější šanci. Střelám za vápnem chyběl důraz, centry nenašly adresáta nebo jsme ve vápně ani nebyli. Soupeři se povedlo jednou vystřelit ze třiceti metrů do břevna a od brankáře se míč odrazil do sítě. Do druhého poločasu nastoupil dorostenec Kaisler a pomohl k obratu, když byl u všech našich gólů. Nejprve po centru z pravé strany a sklepnutí vyrovnal, následně centroval a gólovou hlavičku Winklera zachránil hostující obránce na brankové čáře rukou, následovalo vyloučení a penaltu Tressl proměnil. Třetí gól padl po chybě obránce a následném výpadu, kdy se štěstím z úhlu dal Kaisler na 3:1. Výkon z naší strany nebyl optimální, trvá nám dlouho než se dostaneme do zápasu. Čekají nás těžší soupeři a hrát pouze poločas stačit nebude.

Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Chybělo nám pět hráčů základní sestavy, do Hrdějovic jsme odjeli ve dvanácti lidech. Neměli jsme proto od zápasu velká očekávání. Hráli jsme zodpovědně zezadu a do ničeho velkého domácí v první půli nepustili. Do vedení jsme se dostali v 17. minutě Žákovo střelou do šibenice z dobrých 35 metrů a ze začátku nám nebyla uznána branka pro těsný ofsajd. Domácí byli bezzubí. Druhý poločas jsme chtěli odehrát ve stejném duchu. Ale už v 56. minutě jsme darovali domácím vyrovnávací gól, chvíli na to zahrál na brankové čáře rukou Koutský, byl vyloučen, z penalty jsme inkasovali a rázem domácí vedli. I v deseti jsme chtěli alespoň vyrovnat, Hrdějovice nebyly rozhodně nehratelným soupeřem. Deset minut před koncem se ale z brejku prosadili domácí dalším polovlastním gólem a bylo rozhodnuto. Zápas jsme odmakali, ale sráží nás góly, které soupeřům doslova darujeme.



Sestavy


TJ Slavoj Hrdějovice
J. Boček [-] - L. Kučera [-] , M. Pavel [-] (17. M. Ridvan [-] ) , J. Fajtl [-] , M. Winkler [-] (88. J. Ambroz [-] ) , J. Knotek [-] (86. M. Babec [-] ) , P. Kukačka [-] , Z. Filípek [-] , M. Tressl [-] , F. Leiš [-] , J. Turek [-]

Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - B. Bäuml [-] , R. Karták [-] , M. Koutský [-] , J. Žák [-] , M. Somolík [-] , V. Dudla [-] , Z. Fatura [-] , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] (77. J. Matulík [-] ) , K. Strnad [-]

ŽK: 37. J. Knotek - 81. J. Žák . ČK: 61. M. Koutský .
Hráči zápasu: J. Turek , L. Kaisler .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Svoboda Jan - BLAŽEK Vladislav, KOVAŘÍK Zdeněk.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Miroslav Turek

Expert: Filip Topič
Tip experta: výhra domácích

Hrdějovice doma vyhrají 3:1.