0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ve Frymburku branka nepadla


Branky


14

Frymburk přivítal doma Kamenný Újezd. Ten se pyšní nejnižším počtem inkasovaných branek a tento statistický údaj se ani po tomto zápase nezměnil. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Petr Oliva lapil domácím penaltu

Frymburk začal výrazně lépe a od prvních minut měl spoustu standardních situací. Žádnou se mu však nepodařilo využít. Pohrdl i to největší v podobě penalty, kterou výborně chytajicí Petr Oliva zlikvidoval a nedal domácím ani možnost dorážky. Kamenný Újezd začal hru vyrovnávat, ale žádnou vážnější situaci si nevytvořil. 

Spojnice zachránila hosty od inkasované branky, domácí zase zachránil Milan Račák

Druhý poločas se snažil Frymburk o vstřelení branky především křídelní hrou a centry do vápna. Nejblíže k brance však měla střela, kterou zastavila spojnice hostujicí branky. Kamenný Újezd mohl také vstřelit branku. V jedné šanci zachránil Frymburk Vítek v brance a v další soupeř minul. Největší šanci však měl Kamenný Újezd po rohovém kopu, kdy za překonaným brankářem Vítkem zachranoval domácí u tyče Milan Račák. Zápas tak skončil dělbou bodů. Zápas výborně a s přehledem odřídil hlavní rozhodčí Michal Hučík. 



Ohlasy k zápasu


FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Hodnocení zápasu: Povedlo se nám předvést úplně jiný výkon než minulý týden, což je pro nás nejdůležitější. Myslím si, že remíza odpovídá průběhu zápasu. Měli jsme více ze hry, ale nedokázali jsme toho využít, abychom si připravili šance a střelecké příležitosti. Hráli jsme po vápno soupeře. Naopak Kameňák se dokázal dostat do šancí po našich chybách, ale neproměnil je. Děkujeme fanouškům, kteří nás přišli opět podpořit v pěkném počtu.

TJ Sokol Kamenný Újezd
Martin Sládek (hráč): Zápasy ve Frymburku jsou vždy vyhecované, takže jsme věděli, že to nebude žádná procházka. Soupeř na nás vletěl, ze začátku měl více ze hry, poté také přišel od nás faul ve vápně a Frymburk dostal šanci na vstřelení branky v podobě pokutového kopu. Peťa Oliva vystihl směr a penaltu vyrazil a ještě nohou stihl zahrát do zámezí před exekutorem. Hra se pomalu vyrovnávala a přelévala z jedné strany na druhou. První poločas toho už moc nepřinesl. Začátek druhé půle měli hosté šance, dlouhými nákupy do lajn přicházeli centry do vápna, naštěstí jsme odolali a začali jsme taky hrát. Nějaká šance jsme si vytvořili, ale nedokázali jsme proměnit. Myslím si, když pominu penaltu a spojnici domácích, která byla krásná, ale šla metr ven z čáry a hráči signalizovali gól :-), tak remíza tomu sluší. Frymburk měl kvalitu, a myslím, že se ještě ukáže. Přeji jim ať se daří.



Sestavy


FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - T. Kaňa [-] , L. Brůha [-] , M. Mrázik [-] (65. B. Kopa [-] ) , R. Mertl [-] , M. Flöring [-] , J. Ribár [-] , R. Bagoni [-] , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , O. Malák [-] (46. K. Malák [-] )

TJ Sokol Kamenný Újezd
P. Oliva [-] - J. Komberec [-] , M. Sadloň [-] , P. Petkov [-] , M. Samborský [-] - M. Sládek [-] , A. Černý [-] , D. Průdek [-] - M. Svobodný [-] - L. Prokeš [-] (82. D. Bürger [-] ) , V. Kotalík [-]

ŽK: 51. J. Ribár , 71. R. Mertl , 78. K. Malák , 80. T. Kaňa - 67. V. Kotalík , 79. L. Prokeš , 80. M. Sládek .
Hráči zápasu: P. Oliva .
Počet diváků: 110. Rozhodčí: Hučík Michal - OVČÁČEK Josef, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Miroslav Turek

Expert: Filip Topič
Tip experta: remíza

Tady to vidím na remízu 2:2

Tip: výhra domácích