Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

SK Mladé doma rozstřílelo Frymburk


Branky


17

Nováček z Mladého doma znovu vyhrál a po výprsku v minulém kolem naopak tentokrát naděloval on. Odnesl do Frymburk

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Tomáš Kočvara poslal domácí do vedení

Po vysoké porážce v Dolním Dvořišti začalo SK Mladé jako vyměněné a od začátku bylo jasně lepší. Do vedení poslal domácí Tomáš Kočvara. Domácí tým ovládal hru, ale žádnou další šanci neproměnil. Frymburk mohl ke konci poločasu vyrovnat, ale svou šanci neproměnil. 

Frymburk vyrovnal ,ale pak už kraloval domácí tým

Po návratu z kabin se trefil hostujicí střelec Jan Šisler 1:1. Hosty to však neprobralo a hned po minutě poslal domácí do vedení Václav König ml. 2:1. Domácí tým měl značnou převahu a další branka na sebe nenechala dlouho čekat. Dominik Ludvík dal na 3:1. Konečnou podobu výsledku dal Filip Červený 4:1 a po něm Michal Zemek 5:1. Frymburk zaostával ve všem a zaslouženě prohrál. Domácí tým se naopak ukazuje, jako velice nevyzpytatelný tým. 

 



Ohlasy k zápasu


SK Mladé
Filip Topič (hráč): Zapas jsme od začátku měli pod kontrolou a nepustili jsme je takřka k ničemu. Druhou půlku na nás Frymburk vlítl a dal během 2 minut gola z rohu. Byl to signál a super ho Frymburk zvládl. Pak jsme obratem z protiútoku dali na 2:1.Zbytek zápasu jsme pak dohráli úplně v klidu a bez jakýkoliv problémů.

FC Šumava Frymburk
Milan Račák (kapitán): Chtěli jsme potvrdit tři body z minulého týdne, ale předvedli jsme pravej opak - hráli jsme špatně, nedodržovali jsme, co jsme si řekli a body jsme si nezasloužili. Gratulace domácím.



Sestavy


SK Mladé
M. Voneš [-] - Š. Masák [-] (77. M. Zemek [-] ) , T. Kočvara [-] , V. Moudrý [-] (74. M. Drábek [-] ) , F. Červený [-] , P. Ira [-] , J. Šťastný [-] , F. Topič [-] , V. König ml. [-] , D. Ludvík [-] (81. M. Novotný [-] ) , A. Pešek [-]

FC Šumava Frymburk
M. Vítek [-] - F. Malina [-] , M. Mrázik [-] (58. L. Matúš [-] ) , F. Mertl [-] , J. Ribár [-] , R. Bagoni [-] , F. Fatura [-] (70. T. Vacula [-] ) , J. Šisler [-] , M. Račák [-] , R. Mertl [-] (39. A. Točík [-] ) , O. Malák [-]

ŽK: 73. F. Mertl , 85. R. Bagoni .
Hráči zápasu: P. Ira , F. Topič .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: Hučík Michal - STUDENÝ Josef, PILEČEK Josef.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Mladé zatím nepřesvědčuje. Dopředu sice dokáže zahrozit, jenomže v defenzivě, jak vidno, strádá. Favorité budou bezpochyby hosté.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Tady opět zvolím dvojku, protože mě Mladé minulé kolo bohužel úplně nepřesvědčilo, a tak si myslím, že si Frymburk pojede pro 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích