Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

04.09.2021 17:00

4.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

6.0

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

9.0

Zázemí

--

Loučovice se rozešly se Zlatou Korunou smírně


Branky


18

Zlatá Koruna mířila do krásného areálu v Loučovicích. Oba soupeře od sebe delil tříbodový rozdíl a tak to zůstalo i po zápase

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Domácí poslal do vedení Dudla

V prvním poločase na tom Zlatá Koruna byla lépe technicky, narážela ale na dobře hrající obranu Vltavanu. Kromě dalekonosné dělovky Zajíce, kterou dobrým zákrokem zlikvidoval Hüttner, se k vážnému ohrožení domácí svatyně nedostali. Loučovice vyrážely k brejkům, z nichž jeden krátce před odchodem do kabin využily. Kartákovu brankářem tečovanou střelu až za brankovou čarou vykopával Weinhard, rozhodčí však za gól uznali až dorážku Dudly 1:0. 

Zlatá Koruna stav otočila, v závěru vyrovnal domácí Fatura

Druhý poločas začal šancí vystřídavšího Dostala, který se po křídle dostal do vápna až před Schwarze, jenž ale jeho střelu vyrazil na roh. To bylo ze strany domácích na dlouho vše. Z protiútoku se prosadil Fuciman a vyrovnal 1:1. Po vyrovnávacím gólu přišel dvacetiminutový tlak Zlaté Koruny, ten už ale domácí hráči přečkali bez úhony a dostali se ke slovu kolem pětašedesáté minuty, kdy byli zase oni nastěhováni na půlce hostů. V největší šanci domácích tváří v tvář Schwarzovi neuspěl Bäuml. Pak přišla chyba v rozehrávce domácí obrany, kterou Šebelka potrestal a Zlatá Koruna vedla 1:2. Vltavan však doma prohrát nechtěl, vložil všechny síly do útočení a odměnou jim bylo vyrovnání minutu před koncem. Po závaru ve vápně se na jeho hranici dostal k odraženému míči Zbyněk Fatura a střelou halfvolejem vymetl šibenici Schwarzovy branky 2:2.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Myslím, že remíza je spravedlivá. Mohli jsme rozhodnout jak my, tak soupeř, který asi nebude s vyrovnáním krátce před koncem s výsledkem spokojený. Na druhou stranu měli možnost vidět nádherný, oku fajnšmekra lahodící gól Zbyni Fatury. Škoda, že nám dlouho tajil, že to takhle umí trefit. Pochválit musím Davida Janků, ten zastavil spoustu útoků soupeře a ještě stíhal podporovat naše útočné snahy. A Tomáše Dostala, jenž přišel až na druhou půli a vnesl do hry oživení.




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - B. Bäuml [-] , R. Karták [-] (46. T. Dostál [-] ) , L. Ardó [-] (65. M. Somolík [-] ) , K. Strnad [-] , D. Janků [-] , Z. Fatura [-] , V. Dudla [-] , L. Sojka [-] , M. Zayml [-] , J. Žák [-]

SK Zlatá Koruna
R. Schwarz [-] - J. Zajíc [-] , B. Miletić [-] , T. Weinhard [-] - M. Král [-] , M. Štěpánek [-] (70. J. Kajgr [-] ) , F. Persán [-] - J. Sláma [-] , J. Šebelka [-] , D. Fuciman [-] - L. Rapčan [-]

ŽK: 24. J. Žák - 14. J. Šebelka , 84. J. Sláma .
Hráči zápasu: D. Janků - R. Schwarz .
Počet diváků: 139. Rozhodčí: Zabilka Luboš - PŠENIČKA Adam, JANDA Jaroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
5. 9. 2021 18:18
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Zlatka má na soupisce kvalitní hráče, ale co jsem viděl, zatím úplně nenaplňuje svůj potenciál. Velká hrací plocha v Loučovicích by hostům mohla sednout více pro kombinaci.

Miroslav Turek

Expert: Šimon Štifter
Tip experta: výhra hostů

Těžký zápas na tipování. Bude to určitě vyrovnaný zápas, ale myslím si, že veliké a dobře připravené hřiště bude technickým klukům ze Zlatky vyhovovat, a tak by mohli urvat 3 body.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů