2:1
(1:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

14.08.2021 17:00

1.kolo, Jihočeský | 1.B třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Sedlec začal sezonu na domácím hřišti výhrou


Branky


16

Po téměř roční pauze se Sedlec představil před svými diváky, když na úvod sezony vyzval v derby nedalekou Dříteň. Počasí moc fotbalu nepřálo, když se oba celky musely poprat s úmorným vedrem. Dříteň přijela ve více lidech než měl domácí tým, ale díky třem zraněním nakonec nikterak velkou výhodu nezískala. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Milan Pešek poslal domácí do vedení

První minuty utkání byly z obou stran nervózní, přeci jen se fotbalová soutěž nehrála pořádnou řadu měsíců. Následně domácí Sedlec začal více kontrolovat balón a několika průnikovými přihrávkami si vytvářel šance, které však vždy ukončil zdvižený praporek sudího. Hosté se dostávali na polovinu domácího mužstva jen sporadicky a téměř pokaždé ihned přišli vinou špatné nahrávky o míč. Krátce po půl hodině hry poslal Koch pěkný míč za hostující obranu, ten si našel kopačky Rýpara, který zatáhl míč do vápna a přihrávkou pod sebe vyzval ke skórování Milana Peška, jenž umístil míč k pravé dřiteňské tyči a Sedlec šel do vedení - 1:0. Těsně před koncem první půle mohl Mi. Pešek opět těžit z přihrávky Rýpara, ale tentokrát těsně minul hostující svatyni. První poločas skončil tedy hubeným vedením domácích a hosté navíc přišli ještě o dva zraněné hráče. 

Navrátilec Tomáš Kovařík vyrovnal, Lukáš Koňarík však zajistil domácím tři body

Do druhé půle vstoupili lépe hosté, kteří zřejmě slyšeli několik slov od svého trenéra v poločasové přestávce, a zpřesnili své přihrávky. Díky tomu měli častěji míč na kopačkách, kdežto domácí začali čím dál častěji o balón přicházet zejména na útočné polovině. Po jedné takové ztrátě hosté rychle otočili hru, Tomáš Kovařík napřáhl z dobrých dvaceti metrů a krásně vymetl pravou šibenici - 1:1. Dříteň tak dostala psychickou výhodu a snažila se v následujících minutách strhnout vedení na svou stranu. Několik minut po první brance k tomu byla velmi blízko, když hostující hráč v úniku překonal na dvakrát brankáře Hanzala, ale míč ještě stačil před brankovou čarou odkopnout Ma. Pešek do zamezí. Po této šanci už nic většího z kopaček hostujícího týmu nevzešlo a postupně začali přebírat otěže zápasu zase domácí. Několik slabých pokusů doprostřed branky lapil ještě hostující Lébl, ale na střelu ze 79. minuty z kopačky Lukáše Koňaríka už byl krátký a domácí opět vedli - 2:1. Ve zbývajících minutách zápasu se hosté z Dřítně snažili o vyrovnání, ale Sedlečtí je do žádné větší šance nepustili, a tak tři body zůstali na sedlecké půdě.

zdroj: sksedlec.klubweb.cz



Ohlasy k zápasu


SK Sedlec
Milan Pešek (hráč): Konečně po dlouhé době opět mistrovské utkání. V prvním poločase, si myslím, jsme byli lepším týmem, ale v útočné fázi se nám nedařilo lépe kombinovat a tak gólem skončila pouze jediná střela na branku. Druhý poločas byl již vyrovnanější, hned v prvních 5 minutách mohly padnout branky do obou sítí, ale nestalo se. Tempo hry postupně upadalo a nebylo se asi co divit v takovém úmorném počasí. Po našem ledabylém útoku se k brejku dostali hosté, Tomáš Kovařík to trefil opravdu parádně a vyrovnal. My jsme se poté snažili strhnout zápas na naší stranu a povedlo se to Lukáši Koňaríkovi. Dřítenští se dožadovali penalty, zákrok jsem bohužel neviděl, údajně se hráči drželi vzájemně, rozhodčí nezapískal a tak již branka nepadla. Z naší strany jsme měli v zápase dát určitě více branek, příležitostí jsme na to měli dostatek a nemuseli bychom se tak strachovat o výhru až do úplného konce.

TJ Dříteň
Miloš Pojer (hráč): Zápas začal v mírné převaze Sedlece ale postupně se hra vyrovnala a hrál se vyrovnaný fotbal. Museli jsme stěídat už dva hráče na začátku zápasu a to pro nás byla ztráta. Bohužel jsme ke konci poločasu inkasovali. Do druhé půle jsme šli, že chceme zápas otočit, což se nám skoro povedlo když jsme dokázali díky krásné bramce Tomáše Kovaříka vyrovnat na 1:1. Mohli jsme se dostat i do vedení když Roman Vo Son šel sám na brankáře ale situaci dobře nevyřešil. Bohužel Sedlec se po naší špatné rozehrávce dostala do vedení a výsledek dokázali udržet. My jsme ještě šance na vyrovnání měli když Jirka Hromada hlavou minul a chvilku potom byl ve vápně stažen a měla se pískat penalta, ale pan rozhodčí byl jiného názoru a nepískl. Myslím si že remíza by byla spravedlivá.



Sestavy


SK Sedlec
F. Hanzal [-] - M. Samohejl [-] , M. Pešek [-] (88. T. Folvarský [-] ) , Z. Rýpar [-] , L. Bašar [-] , L. Koňarík [-] , J. Koch [-] , J. Zíka [-] , J. Špán [-] , M. Pešek [-] , R. Hudec [-]

TJ Dříteň
M. Lébl [-] - J. Klimeš [-] , S. Kubeš [-] , V. Rys [-] , R. Vo Son [-] , F. Šantora [-] , J. Moudrý [-] (10. T. Kovařík [-] ) , T. Walter [-] (24. J. Hromada [-] ) , M. Werner [-] (57. R. Petr [-] ) , M. Strapáč [-] , M. Pojer [-] (40. L. Koudelka [-] )

ŽK: 87. J. Zíka - 73. M. Strapáč .
Hráči zápasu: J. Zíka - V. Rys , M. Lébl .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Ryneš Vladimír - KLIMEŠ Jiří, PRIMUS Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Nevím jak to teď v Dřitni je. Ale minulou sezónu se jim nedařilo. Proto si myslím,že Sedlec vyhraje .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích