Větřní veze tři body z Loučovic


Branky


17

První kolo zavítalo Větřní na parádní hřiště do Loučovic. Domácí tým je na svém hřišti dlouhodobě nepříjemným soupeřem pro každého. Větřní však zápas zvládlo a odváží všechny body. 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V prvním poločase se trefil Podskalský a Ješina

Zápas začal z obou stran opatrně. V teplém počasí se hrálo mezi vápny s minimem šancí. První gól zápasu vstřelilo Větřní. Po pro domácí nešťastné teči přímého kopu dorazil míč do sítě Podskalský. Krátce před poločasem zvýšilo Větřní z penalty za faul brankáře Hüttnera Ješinou na 0:2.

Druhá branka Podskalského znamenala tři body

Do druhé půle vstoupili domácí aktivně a odměnou jim bylo brzké snížení. K míči se ve vápně dostal novic v domácím dresu Houška a se svojí šancí si zkušeně poradil. Vltavan se snažil hnát za vyrovnáním, ale jeho útoky končili často nepřesnostmi nebo v rukavicích Dobrovodského. Větřní hrozilo převážně z brejků po ztrátách domácích. Podařilo se jim zvýšit po centru z levé strany, kdy míč po šťastném odrazu od Podskalského zapadl do branky. Domácím se po dlouhém autu, kdy Houška sklepl Dudlovi, který se nemýlil, podařilo ještě jednou snížit, na vyrovnání už to ale nestačilo, a tak si všechny body odvezl šťastnější tým z Větřní.



Ohlasy k zápasu


Vltavan Loučovice
Martin Hüttner (kapitán): Po našich chybách a nešťastných odrazech dalo Větřní tři góly z ničeho, zatímco my se na vstřelení branky nadřeme. Bohužel se nám nepodařilo ani vyrovnat, na nějaký tlak nám chybí síla...




Sestavy


Vltavan Loučovice
M. Hüttner [-] - L. Ardó [-] , D. Janků [-] , K. Strnad [-] (65. M. Koutský [-] ) , B. Bäuml [-] , V. Dudla [-] , J. Houška [-] , T. Dostál [-] , L. Sojka [-] , J. Fejtek [-] , J. Žák [-]

SK Větřní
M. Dobrovodský [-] - M. Votýpka [-] (90. T. Kalkuš [-] ) , M. Vávra [-] (79. R. Weinhard [-] ) , P. Podskalský [-] , Z. Chupík [-] (89. J. Sukdolák [-] ) , M. Votýpka [-] , J. Skok [-] , P. Vnuk [-] , M. Ješina [-] , M. Troják [-] , A. Krák [-] (58. J. Poláček [-] )

ŽK: 43. M. Hüttner - 52. A. Krák .
Hráči zápasu: P. Podskalský .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: MUZIKA Filip - ADAMOVIČ Jiří, SCHÖNKYPL Miroslav.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
15. 8. 2021 10:17
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Docela zajímavé derby hned na začátek. Bude to boj,ale body zůstanou doma.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů