Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

25.09.2021 16:30

7.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia ČB poprvé bodovala naplno


12

V sedmém kole se konalo budějovické derby, když k Malému jezu dorazili hosté z Nemanic. Oba dva týmy se pohybují v nižších patrech a potřebovaly body jako sůl. Nakonec se z plného bodového počtu mohla těšit po velkém dramatu Slavia.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

V úvodu se ujali vedení hosté

Utkání začalo aktivně šancemi na obou stranách, šťastnější ale byli hosté, kteří hned z první velké příležitosti udeřili a zaskočili tak domácí. Po rychlé kombinaci na pravé straně předložil Babka míč do vápna jako na stříbrném podnose Křiváčkovi a ten neměl nejmenší potíže uklidit míč do zcela odkryté branky. Domácí opět zchladila hodně studená sprcha hned na začátku. Za pár sekund však mohlo být vyrovnáno, poté co Bravenec orazítkoval tyč hostující branky. Slavie kombinovala, vytvářela si šance, ale bohužel bez gólového efektu. Zpoza vápna zakončovali Bohůnek, Kindermann, Wejskrab i Toman, kýžený efekt to však nepřineslo. Nemanice hrozili po jejich silné pravé straně, kde kombinoval Záveský s Horákem a z obrany je doplňoval agilní Babka. Jedna z těchto kombinací přinesla i druhý gól a navýšení hostujícího vedení na 0:2. To když Záveský nasměroval přetažený centr zpět do malého vápna, kde se nejrychleji zorientoval Horák a nedal gólmanu Maruškovi žádnou šanci. Domácí v tu chvíli nevypadali v přílišné pohodě, ale stále se udržovali v kontaktu a tlačili se do zakončení. Do druhé půle se nastupovalo za stavu 0:2 ve prospěch hostů - tedy klasická Csaplarova past, která nakonec také sklapla.

Voldán rozhodl zápas ve prospěch domácí Slavie

Ve druhém dějství bylo na hřišti už jen jedno mužstvo a to sice domácí Slavie. V 56. minutě zakončoval Bravenec na přední tyč zpoza šestnáctky a nedal hostujícímu brankáři sebemenší šanci. O pár minut později v 65. minutě už bylo srovnáno. Trenér Janků měl při střídání šťastnou ruku, poslal do hry Korbela, který po deseti sekundách na hřišti předskočil váhajícího Sulka a servíroval Kindermannovi do vápna, který se nemýlil. Poté se hra trochu srovnala. Domácí sice mohli rozhodnout Lhotákem nebo Kindermannem, kteří však ve svých příležitostech selhali. Nemaničtí ovšem hrozili z rohových kopů a měli lehkou územní převahu. V 88. minutě přišlo rozuzlení dramatického zápasu téměř infarktovou scénou, tedy alespoň pro domácí příznivce. Trestný kop zakončoval na zadní tyči Korbel do tyče, míč se odrazil k Bohůnkovi, který opět vracel do vápna - neúspěšně. Poté si našel míč znovu Korbel a znovu trefil brankovou konstrukci. Míč se odrazil k Voldánovi, který se již hlavou do poloodkryté branky nemýlil a euforie domácích mohla propuknout. Závěr si již Slavie pohlídala a Nemanice odjeli z Koháče s nepořízenou. V dalším kole čeká Slavii další budějovické derby, tentokrát s Lokomotivou a taktéž Nemanice se utkají s budějovickým Čtyrákem.



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek (kapitán mužstva): Podle mého názoru jsme byli většinu zápasu lepší. Darovali jsme soupeři dva góly po individuálních chybách, což je stále opakující se jev. Nemanice hrozili hlavně z pravé strany, my po celém hřišti a hlavně z dobře hrajícího středu hřiště. V druhé půli jsme se nevzdali a bojovali až do konce a naštěstí nám to přineslo kýžené tři body. Csaplarova past sklapla a my z toho máme radost.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
D. Maruška [-] - R. Toman [-] , P. Kindermann [-] (75. D. Kokrment [-] ) , P. Bláha [-] (65. J. Korbel [-] ) , K. Dvořáček [-] (61. M. Hosnedl [-] ) , V. Bravenec [-] , T. Wejskrab [-] , J. Voldán [-] , P. Lhoták [-] (90. P. Hajný [-] ) , J. Klíma [-] , M. Bohůnek [-]

SK Nemanice
D. Sedláček [-] - J. Křiváček [-] , P. Babka [-] , J. Lukáš [-] (33. M. Severa [-] ) , S. Dubský ml. [-] (73. J. Hucek [-] ) , J. Sulek [-] - V. Čapek [-] , D. Strnad [-] - F. Záveský [-] , M. Horák [-] , M. Kaňák [-] (70. M. Novotný [-] )

ŽK: 64. P. Kindermann , 90. V. Bravenec - 53. S. Dubský ml. , 87. J. Hucek , 90. V. Čapek .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Valeš Radek - TAUBER Lukáš, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Jiří Průša
Tip experta: remíza

Oba týmy v letošní sezóně ještě nedokázaly urvat zápas za tři body. Tohle utkání skončí remízou a oba celky si na první výhru budou muset ještě počkat.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: remíza