0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

12.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

V Chýnově ve šlágru kola gól nepadl a tak se oba dva celky rozešly bezbrankovou remízou


Branky


12

Se zájmem sledované utkání mezi odvěkými soupeři skončilo nakonec zaslouženou dělbou bodů, i když v závěru utkání měli na kopačkách dobře hrající hosté dvě velmi dobré příležitosti, když jejich střely, které volaly po gólu, minuly jen o centimetry chýnovskou branku. Nutno však podotknout, že se hrálo celkem vyrovnané utkání, ve kterém se příliš pohledných akcí neurodilo a obě dvě mužstva myslela především na to, aby neinkasovala… První půle patřila spíše důrazným hostům a naopak druhých pětačtyřicet minut měli více míč na kopačkách domácí fotbalisté. 

 

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Šance na obou stranách, ale bez gólu

Hned ve 4. minutě se dostal po chybné rozehrávce domácího Rytíře do vyložené šance bernartický Rakovan a domácí brankář Průša musel vytáhnout skvělý zákrok, aby zabránil hned v úvodu utkání změně skóre. V 9. minutě naopak na druhé straně centroval chýnovský Zítek a brankář hostů Fučík v těžké pozici míč vytlačil na rohový kop. Poté ve 27. minutě nebezpečně zahrozila domácí dvojice Král se Zadražilem. Tvrdá a dobře mířená střela druhého jmenovaného, která směřovala do branky a mimo dosah Fučíka, jen trefila bernartického beka Pražmu. Poté se hra odehrávala především ve středu hřiště a vzruch přinesly až poslední minuty první půle. Ve 43. minutě chyboval v rozehrávce ve středu pole domácí Král a hosté se řítili v přečíslení 4 na 2 na domácí branku, ale Král stačil svým rychlým návratem nebezpečí před Průšou zažehnat a nebezpečný centr na nabíhajícího a volného bernartického útočníka stačil srazit na rohový kop. O minutu později se probil domácí J. Hladík až před Fučíka, ale na přesné zakončení již neměl sílu. A ve 45. minutě vystřelil z 25 m velmi tvrdě bernartický šestnáctiletý Jenšík, ale Průša si s jeho pokusem na 2x dokázal poradit. Poté hned sudí Nedvěd ukončil první poločas.

 

Ani druhý poločas žádnou branku nepřinesl

Do druhé půle však viditelně lépe vstoupilo domácí mužstvo, vytvořilo si mírnou územní převahu, ale výborně hrající bernartická defenzíva je do větších gólových příležitostí nepouštěla a co prošlo, to dokázal zlikvidovat spolehlivý gólman Fučík a opět prokázal, že patří mezi nejlepší gólmany v I. A třídě. Za zmínku stojí 67. a  69. minuta, kdy se dostal do dobrých příležitostí domácí Král, ale nejdříve mu jeho střelecký pokus zblokovala bernartická obrana a po té jeho dorážku vyhlavičkoval do bezpečí Novák. V 70. minutě měl na kopačce vedoucí branku utkání domácí středopolař Mládek, ale jeho střela z deseti metrů šla těsně nad Fučíkovu branku a domácí fandové na tribuně jen ztěžka vydechli. V 76. minutě dali o sobě vědět a to velmi důrazně zase hosté, když výborně hrající Novák vystřelil na Průšovu branku, který stál hodně před svou brankou, ale jeho pokus se mezi tři tyče jen velmi těsně nevešel. V posledních čtvrthodině se hosté začali zase stále více prosazovat, kdy se nejdříve v 82. minutě dostal Novák se střídajícím Mrkáčkem do úniku a jen velmi obětavý zákrok domácího Vl. Hrušky zabránil hostům ke skórování a v 84. minutě se ještě dostal do obrovské příležitosti bernartický Rakovan, jeho střela šla těsně vedle vyběhnuvšího Průši, ale jeho pohotový pokus minul levou tyč Průšovi branky pouze o několik centimetrů a naopak zase hostující fanoušci jen nevěřícně kroutili na tribuně hlavami… Závěr zápasu si již obě dvě mužstva pohlídala a po krátkém nastavení druhého poločasu, sudí zápas ukončil.  Domácím i nadále chyběl zraněný a postavou vysoký Václ. Hruška, což se projevovalo především v četných hlavičkových soubojích, ve kterých kralovali po celé utkání převážně hosté. V dalším kole se utkají vedoucí Bernartice s druhou Hlubokou a Chýnov zavítá do Dačic.

 

Pavel Kulveit

 



Ohlasy k zápasu


FC Chýnov
Petr Holota (trenér): Hosté potvrdili svou kvalitu, hráli důrazně a nám to dělalo po většinu zápasu problémy. Dnes jsme nezahrávali dobře standardky, chyběl nám klid na míči a často jsme nedokázali vystihnout moment, kdy dát rozhodující přihrávku. Bernartičtí měli v závěru dvě velké šance na vstřelení vítězného gólu a tak za dané situace bod bereme.

TJ Sokol Bernartice
Pavel Schorník (trenér): V Chýnově se hrál jako již tradičně velmi bojovný zápas, ve kterém jsme my byli lepší v prvním poločase a naopak domácím vyšla lépe druhá půle, ve které nás tak do 75. minuty přimáčkli na naší polovinu. Ke konci zápasu jsme si však vytvořili dvě velké gólové příležitosti, při kterých nám při zakončení tak trochu chybělo i to štěstí. Celkově jsme ale spokojeni, vezeme si domů bod z venkovního hřiště silného soupeře a ten se počítá.



Sestavy


FC Chýnov
J. Průša [-] - J. Doubrava [-] , M. Zítek [-] , A. Rytíř [-] (86. O. Hladík [-] ) , V. Hruška [-] - O. Mládek [-] , D. Štiller [-] (46. J. Hruška [-] ) , J. Petrů [-] (46. R. Kučera [-] ) , J. Hladík [-] (58. D. Havlík [-] ) - F. Zadražil [-] , D. Král [-] -

TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - J. Novák [-] , V. Ťupa [-] , T. Pražma [-] , P. Brož [-] - V. Charypar [-] , T. Pěchota [-] - A. Rakovan [-] , D. Novák [-] (90. P. Paleček [-] ) - J. Jenšík [-] (56. D. Kukrál [-] ) , J. Psohlavec [-] (74. P. Mrkáček [-] )

ŽK: 67. D. Havlík - 61. T. Pěchota .
Počet diváků: 125. Rozhodčí: Nedvěd Petr - CIGÁŇ Roman, PRINZ Štěpán.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Dana Bendová

Expert: Michal Hučík
Tip experta: remíza

Souboj o čelo tabulky. Chýnov proti nám (Čtyři Dvory) předvedl kvalitu a sehranost a Bernartice se ukazují se skvělou obranou, když obdrželi jen 1 gól... bude to velmi vyrovnaný, tipuji remízu.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Domácím přinese domácí prostředí 3 body

Tip: výhra hostů