T. Wejskrab 73. (p.)
1:3
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia doma podlehla Včelnici


Branky


73. T. Wejskrab (p.) - 65. Z. Didek , 77. D. Jaroš (p.) , 79. M. Němeček
13

K zápasu k Malému jezu do Českých Budějovic přicestovala Nová Včelnice. Oba týmy se krčely na dně tabulky s jedním bodem a napřímo tak bojovaly o posun do klidnějšího středu tabulky.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Do utkání vstoupila lépe hostující Včelnice

Zápas začali mnohem lépe hosté. Hned v úvodní minutě zápasu si vytvořili po přenesení hry na levou stranu velkou příležitost, domácí však podržel brankář Rychlý. Hosté si nadále vytvářeli šance a domácí slávisté se nemohli dostat do tempa. Včelničtí však v prvním poločase měli nepřesnou mušku a pálili šanci za šancí. Tu největší na konci prvního poločasu po rohovém kopu a hlavičce do poloprázdné branky zastavila konstrukce domácí branky.

Tři body nakonec brali hosté

Ve druhém poločase se obraz hry znatelně srovnal, do 60. minuty si slávistické barvy vytvořily mírný tlak. Paradoxně v době vrcholící aktivity Slavie udeřil hostující tým, dobře přenesený míč z pravé strany hostí doleva obrana podcenila, hostující záložník vletěl do vápna a křižnou střelu utáhl na zadní tyč. Domácí gólman vyrazil, ovšem nejrychlejší reakci prokázal v 65. minutě hostující Didek 0:1. Domácí ovšem v aktivitě neustávali a v 73. minutě nezadržitelně vletěl do vápna Wejskrab zastavený jen za cenu penalty, kterou sám proměnil 1:1. Pak se vzedmuly emoce, v 77. minutě padl ve vápně hostující hráč a sudí dle mínění přihlížejících nařídil poněkud přísnou penaltu, tu Jaroš s přehledem proměnil. Obří bouře emocí vypukla o dvě minuty později, mladý domácí středopolař rozehrával přímý kop kousek za půlkou hřiště, hostující matador si stoupnul pár metrů před něj a zřejmě ještě před nákopem vyrazil vpřed. Domácí zčásti přestali hrát čekali žlutou a opakování kopu, jenže hlavní ani pomezní rozhodčí nic a hosté mazácky využili brejkovou situaci krásnou střelou Němečka. Pak se dlouho nehrálo, rozdávaly se karty a domácí i přes tlak nakonec už stav korigovat nedokázali. V souboji ze dna tabulky berou zkušenější hosté cenné tři body. V dalším kole přivítá Včelnice budějovickou Lokomotivu a Slavia zavítá do Tábora.

 

Autor videa: Karel Šíma



Ohlasy k zápasu


SK Slavia České Budějovice
Matěj Bohůnek: Včelnice si body za předvedenou hru zasloužila. Nám se nedařilo předvádět náš fotbal. Často jsme propadali ve středu hřiště. Co předváděli rozhodčí, no těžko říct. Video a sestřih zápasu si může na internetu pustit každý a obrázek si pak udělá sám. My musíme vyhrát příští týden v Táboře na Meteoru.




Sestavy


SK Slavia České Budějovice
L. Rychlý [-] - R. Toman [-] , P. Snížek [-] (51. J. Papoušek [-] ) , P. Kindermann [-] , K. Dvořáček [-] , V. Bravenec [-] (77. P. Bláha [-] ) , J. Pinc [-] , T. Wejskrab [-] , P. Rajzl [-] , O. Kindermann [-] , J. Klíma [-]

TJ Nová Včelnice
P. Tušil [-] - M. Vokuš [-] , Z. Didek [-] (70. P. Jaroš [-] ) , D. Tuček [-] (83. L. Holec [-] ) , M. Němeček [-] , L. Šlapanský [-] , M. Petráš [-] , T. Mareš [-] , M. Pivko [-] , D. Jaroš [-] , Z. Malý [-] (77. M. Novotný [-] )

ŽK: 21. P. Rajzl , 80. M. Bohůnek - 27. M. Petráš , 57. M. Vokuš .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Pravda Luboš - LANDÍK Filip, ŠŤASTNÝ Radek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Michal Hučík
Tip experta: výhra domácích

Slavia se, myslím pod staronovým trenérem bude zvedat a nenechá si utéct doma 3 body, takže Novou Včelnici nečeká nic jednoduchého, tipuji výhru domácích!

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tak my už si doma musíme poradit a uhrát určitě 3 body, po 1 bodu v sezóně na celkem horké půdě ve Veselí věřím, že doma 3 body uhrajeme..

Tip: remíza