1:1
(0:1)
 
 
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Ševětín se dělil o body s Kovářovem


Branky


12

I přesto, že si Kovářov držel v prvním poločase vedení, domácím se podařilo nakonec vyrovnat a body se dělily mezi obě mužstva.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Svojše otevřel skóre ve prospěch Kovářova

V ne úplné optimální sestavě (několik zraněných hráčů) dorazilo mužstvo Kovářova do Ševětína. K první akci došlo ve 27. minutě, kdy Svojše dostal krásný pas od Sedláka, zpracoval, dostal se na dostřel brány a proměnil - 0:1. Do konce prvního poločasu měli hosté ještě dvě ložené šance, které ale neproměnili.

Domácí vyrovnali skóre

I ve druhém poločase se hra domácích nesla v nakopávané a osobních soubojích, což nevyhovovalo hostům. Ty se této hře přizpůsobili a to byl jejich kámen úrazu. V 70. minutě po závaru v hostujícím pokutovém území, odražený balón vrátil do brány domácí Suchan a vyrovnal - 1:1. I přes další šance už Kovářov nedokázal zvýšit skóre a v samém závěru druhého poločasu už nestačil kondičně. Trenér Kovářova Jiří Jaroš bere remízu jako spravedlivou. V dalším kole zavítá Kovářov do Nemanic a Ševětín též čeká utkání v Českých Budějovicích se Čtyrákem.



Sestavy


SK Ševětín
J. Trnka [-] - D. Klapuš [-] (63. J. Švejda [-] ) , L. Chovanec [-] , F. Ardamica [-] , M. Rakušan [-] , R. Novotný [-] , P. Novotný [-] , Z. Sváta [-] , J. Kyrian [-] , V. Božovský [-] , J. Suchan [-] (90. D. Dvořák [-] )

TJ ZD Kovářov
V. Baštýř [-] - O. Stránský [-] , P. Jarošík [-] , M. Kvasnička [-] , L. Rak [-] , J. Paták [-] , J. Svojše [-] , M. Suchan [-] , L. Sedlák [-] , T. Děd [-] , D. Pavličko [-]

ŽK: 71. P. Novotný , 76. F. Ardamica , 85. M. Rakušan - 84. J. Svojše .
Počet diváků: 80. Rozhodčí: Valeš Radek - BOČEK Petr, KŘÍŽ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Dana Bendová

Expert: Michal Hučík
Tip experta: výhra hostů

Ševětín má poměrně mladý tým a trenér Vrána je bude chtít vyhecovat, aby doma neztratili body, ale Kovářov má silný tým a po minulé porážce do toho dají vše, tipuji výhru hostů.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Zde věřím ve výhru hostí

Tip: výhra domácích