Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

21.08.2021 17:00

2.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. B, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Slavia opět bez bodu


Branky


9

Slavia, která se potýká stále s oslabeným kádrem, nevybojovala v Bernarticích ani bod. Bernartice si tak připsaly další výhru a drží se v čele tabulky. V sobotu zavítají do Budějc na Lokotku a Slavia bude hostit Dačice.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu



SK Slavia České Budějovice
Jan Pirnos: Muži v bizarní sestavě prohrávali v Bernarticích 2:0 už v 6 minutě... první gól jsme inkasovali jednoduchým nákopem za levou stranu obrany a nedohodou v zadních řadách už snad v 45. vteřině, druhý zas po zbytečném rohu a přetaženém míči z nepokryté zadní tyče....Pak jsme ovšem hru v poli srovnali a celkem nečekaně drželi míč v kombinaci zatím celkem platonické ve středu pole. Zápas ovšem značně ovlivnil oboustranně nejistý hlavní sudí, ještě před druhým gólem byl po převzetí míče ostře faulován náš útočník Papoušek, ten vleže soupeři faul asi celkem žlutě zkusil oplatit, ale netrefil ho. Když se postavil, domácí Kukrál mu prostě regulérně nafackoval zezadu pár výchovných, to vše asi 8 m od hlavního sudího, ten ovšem k údivu všech včetně domácích vytáhl místo červené jen žlutou. Od té doby se to s ním táhlo, chyboval na obě strany, další pasáže duelu pískal nesmyslně pro nás a celkově se úplně zbytečně ostřilo, už v první půli. Pro zranění v jinak v chůzi hraném zápase nedohráli dva domácí a jeden náš hráč. Nehledě na to ovšem to byl zrovna Kukrál, který v době kdy na hřišti podle pravidel už dávno neměl být, vstřelil dvě branky.... Ve druhém poločase ve snaze korigovat jsme se trochu tlačili dopředu, nakonec domácí trestali. I tak z toho bylo vzhledem k situaci přijatelných 0:5 ..tři z 5 gólů jsme dostali poté co někdo netrefil míč nebo vypadl brankáři a podobně.... prostě se to na nás lepilo až až. Domácí mě herním projevem hodně zklamali, proti Čtyráku vypadali o stupeň pomalejší a nepůsobili zrovna dojmem favorita soutěže. Obnovená premiéra v dresu SKS pro tři borce po řadě let, bohužel Honza Suchý si koleno dorazil už po 30 minutách, Papoušek a Snížek vydrželi prakticky celý zápas.



Sestavy


TJ Sokol Bernartice
T. Fučík [-] - P. Brož [-] , J. Novák [-] , V. Ťupa [-] , T. Pražma [-] , J. Psohlavec [-] (12. M. Suchopár [-] ) - J. Peterka [-] , A. Staněk [-] (17. P. Kolář [-] ) , D. Kukrál [-] (68. P. Mrkáček [-] ) , D. Smrčina [-] (72. M. Janda [-] ) - D. Novák [-] -

SK Slavia České Budějovice
D. Koprna [-] - P. Kindermann [-] , K. Dvořáček [-] , R. Toman [-] , J. Papoušek [-] (76. P. Kvasník [-] ) , P. Snížek [-] , M. Slípka [-] , D. Strobl [-] , J. Klíma [-] (58. P. Hajný [-] ) , M. Frantík [-] , J. Suchý [-] (35. P. Mrzena [-] )

ŽK: 4. D. Kukrál , 19. D. Smrčina , 70. D. Novák - 8. P. Kindermann , 45. P. Mrzena , 67. P. Hajný .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Písek Martin - TOMAŇ Lukáš, RYKLÍK Filip.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
Dana Bendová

Expert: Martin Zítek
Tip experta: výhra domácích

Slavia se jistě bude snažit napravit ostudný výsledek z prvního kola, ale Bernartice budou hrát dobře zezadu a doma zvítězí .

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích