Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

10.10.2021 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Šlágr kola skončil vysokou výhrou Trhových Svinů! Pomohl jim Voglův úlet a následné vyloučení


Branky


24

Souboj o první místo skončil porážkou Roudného, na čelo se vyšvihli hosté ze Svinů.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Spartakovci byli od úvodních minut aktivnější, Roudnému zápas nesedl. A v 8. minutě se díky gólu kanonýra Kuraliho uzmuli hosté vedení. Následně spálil velkou příležitost roudenský Neckář. A tak šli hosté do dvougólového trháku, když se štěstím prosadil Hruška. V druhé půli se malšané probrali, Vlk své šance na snížení v gól neproměnil. To obstaral po rohovém kopu až Cepák a Roudné bylo na dostřel. Jenomže pak nepochopitelně již se žlutou kartou zareagoval na svou herní chybu Vogl, vzteky prokopl reklamní panel a rozhodčí ho za nesportovní chování poslal pod sprchy. Sviny si oddechly a přesilovky využily na maximum. Chybu brankáře Havlíčka potrestal Šemro - 1:3. A další dvě svinenské trefy si připsal Chromčák. Sviny si tak připsaly vysokou výhru 5:1.



Ohlasy k zápasu


TJ Malše Roudné
Marcel Tomášek (trenér, pro malseroudne.cz): „Nezvládli jsme tlak důležitosti zápasu o první místo a v prvním poločase tahali za kratší konec. Po přestávce jsme vyrovnali hru, a když jsme snížili a nadechovali se k náporu, zabrzdilo nás trestuhodné vyloučení."

TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Výsledek je sice jasný, ale... První poločas jsme začali skvěle a po několika závarech jsme zaslouženě skórovali. Jen na chvilku jsme ztratili koncentraci a i Roudné se dostalo do jedné velké příležitosti, jinak si větší tlak nevytvořilo. My navíc ještě do konce půlky zvýšili na 0:2. Ve druhé půli Roudenští více útočili a my se začali o výsledek trochu bát. Chybka sem, chybka tam, prostě klasika, když o něco hrajete. Varováním byl samostatný únik Vlka, který však Brůha vychytal. Následně jsme však byli potrestáni - po nepovedeném centru se míč 16x odrazil od různých hráčů a skončil u osamoceného Cepáka, který skóroval. Ve zmíněné skrumáži balón trefil jednoho z našich obránců Dana Tomka celkem 11x, byl poté tak naštvaný, že míč při vytahování ze sítě tajně propíchl jehlou, kterou vždy nosí u sebe schovanou v dlouhém rukávu, aby mohl popichovat soupeřovy útočníky. Troufnu si říct, že to z něj dělá nejostřejšího obránce soutěže. Asi nám to přineslo štěstí. Pár minut na to se totiž domácí hráč Vogl naštval sám na sebe a rozhodl se, že si zlost vybije na reklamním banneru zobrazujícím politické hnutí snad už bývalého premiéra... Kdo by se na něj zlobil, že? Většina lidí ho šla za jeho počin pochválit, bohužel se ukázalo, že rozhodčí je jiného názoru, a proto z toho byla druhá žlutá karta. Zápas jsme pak v pohodě dohráli. Za zmínku však stojí ještě jedna věc - při jedné z akcí Roudného se míč kus za naším vápnem odrazil k volnému Ondrovi Hruškovi, který byl zrovna natočen k naší brance. K překvapení všech se Ondra rozhodl napálit míč vší silou směrem na naši branku, naštěstí o pár metrů minul a byl z toho jen roh pro domácí. Jelikož takto vedle střílí i normálně, je otázka, co tímto krokem zamýšlel. Budeme to muset vážně probrat na oslavě narození dcery našeho kapitána, čímž mu gratulujeme! P.S. Omlouvám se všem z Mirovic za lehkou kritiku jejich hřiště, bylo to samozřejmě psáno v nadsázce. Tu často používám, jak je možné vidět i v textu výše. Je nám jasné, že se snažíte pro kvalitu trávníku udělat maximum. I my jsme měli v minulosti značné problémy s kvalitou hrací plochy, přece jenom nehrajeme žádnou ligu a víme, že péče o trávník je sama o sobě nákladná a pracná činnost.



Sestavy


TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - F. Navrátil [-] , M. Vlk [-] (72. D. Šrámek [-] ) , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] (42. D. Malý [-] ) , M. Bartoš [-] (78. A. Goretki [-] ) , P. Cepák [-] , M. Štěpánek [-] , D. Vogl [-]

TJ Spartak Trhové Sviny
K. Brůha [-] - D. Kodras [-] , O. Kolář [-] , M. Valut [-] , J. Zatloukal [-] , J. Šemro [-] , M. Kodras [-] (79. J. Jindra [-] ) , J. Kurali [-] (61. M. Chromčák [-] ) , D. Brůha [-] , D. Tomek [-] , O. Hruška [-]

ŽK: 36. V. Kadlec , 42. M. Neckář , 52. D. Vogl , 73. D. Malý , 78. F. Navrátil - 52. O. Kolář , 78. D. Tomek . ČK: 66. D. Vogl .
Hráči zápasu: J. Kurali .
Počet diváků: 220. Rozhodčí: Vítek Miroslav - NEDVĚD Petr, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Velmi těžké utkání na tipování. Utkání prvních dvou celků tabulky zvládnou lépe domácí borci a vyhrají nejtěsnějším výsledkem.

Tip: výhra domácích

Boj o první místo rozhodnou maličkosti a zkušenost domácích.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích