4:0
(3:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

09.10.2021 12:00

9.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Semice rozhodly se Strunkovicemi už v prvním poločase


Branky


24

Semice znovu ukázaly svou sílu. Dvěma brankami se prezentoval Marek Valach.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Jednoznačné vítězství domácích, kteří byli ve všem lepší a důraznější a zaslouženě šli po sobotě na čelo tabulky. Snad jenom úvodních několik minut patřilo hostům - ovšem své dvě vyložené šance nedali a z prvního útoku dali domácí branku na 1:0. Tím se dostali do velké pohody a přidávali další branky už do poločasu - a bylo rozhodnuto, protože Blaník dnes na zvrat neměl.Zajímavostí jistě bylo, že Strunkovice hrály proti Semicím vůbec první zápas v historii.

 

Autor: Miroslav Mottl



Ohlasy k zápasu


FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Souboj o další body do tabulky proti Strunkovicím začal velmi vysokým tempem právě od mužstva hostí. Nedokázali jsme se vyrovnat s napadením a rychlým dostupováním soupeře a toto nás provázelo celou první půlku zápasu, kde nás držel po sérii několika standardek gólman Jan Dvořáček. Avšak co nám vycházelo byla efektivita při zakončení. První gól přišel prakticky z první nejen šance, ale i nakouknutí hlouběji na soupeřovu polovinu. Strunkovice dál pokračovaly ve vysokém tempu hry a možná se jim stalo osudným vysoké napadání, kdy jsme udeřili opět z brejkové situace a dali z druhé šance další branku. Do poločasu přidal ještě Marek Valach svůj druhý gól v zápase a šli jsme do šaten s dobrým výsledkem. Druhá půle už byla o něčem jiném a postupně jsme přebrali otěže i v určování tempa hry a soupeře prakticky k ničemu nepouštěli. Skóre nakonec ještě upravil krásným gólem Pavel Keclík a my si připisujeme další důležité body.

TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. (vedoucí mužstva): Do utkání jsme vstoupili dobře a prvních deset minut jsme domácí k ničemu nepustili. Měli jsme i nějaké šance, ale bez úspěchu. Tak nám domácí vzápětí ukázali, jak se šance mají proměňovat. Po jednoduché kombinaci, kdy se snad poprvé dostali na naší půlku, skórovali. Trochu nás to zaskočilo, ale pořád jsme se snažili hrát aktivně, ale gól nám nebylo souzeno dneska dát. Ve 30. minutě nám domácí dali druhý gól a to nás asi zlomilo. Dostali jsme dvě branky ze dvou střel. Od této doby již domácí srovnali hru a postupně přebírali otěže zápasu na svojí stranu. Do poločasu domácí přidali třetí gól a to nás již zlomilo úplně. Do druhého poločasu trenér udělal nějaké změny s tím, že se chceme ještě o výsledek porvat, ale opak byl pravdou. Domácí byli po celý druhý poločas lepší a nám se nic nedařilo. Domácí měli hodně šancí, ale naštěstí jsme dostali už jen jednu branku. My se musíme z tohoto zápasu poučit a rychle na něj zapomenout, protože nás příští týden čeká další těžký soupeř Planá a určitě musíme podat daleko lepší výkon.



Sestavy


FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Zborník [-] , P. Keclík [-] , L. Čedík [-] , D. Buchtele [-] , D. Šourek [-] , L. Holub [-] , M. Valach [-] , K. Trantina [-] , J. Sádlo [-] (46. J. Hrala [-] ) , J. Keclík [-]

TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] (83. A. Kašpar [-] ) - A. Kadlec [-] , V. Páník [-] , M. Kuneš [-] (46. J. Brych [-] ) , T. Koloušek [-] , M. Dvořák [-] , J. Brom [-] , R. Žurek [-] (76. P. Ostádal [-] ) , J. Gažík [-] , S. Pravda [-] , P. Beneš [-]

ŽK: 71. M. Valach - 66. J. Brych .
Hráči zápasu: J. Dvořáček , M. Valach .
Počet diváků: 70. Rozhodčí: PEČENKA Miroslav - KŘÍŽ Karel, RYNEŠ Vladimír.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Semice mají skvělý tým, velmi dobře fyzicky připravený. Strunkovice to hrají, dá se říct s 11 lidmi, a to proti Semicím nebude stačit.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Boj o třetí místo zůstane smírem anic se měnit nebude.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza