A. Kadlec 35. (p.)
1:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

19.09.2021 16:30

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

FOTO: Gólman Varyš si vysloužil v první půli červenou kartu. Přesto už u Netolic nesvítí nula. Derby má dozvuk i v pozápasových komentářích


Branky


35. A. Kadlec (p.) - 13. P. Borovka
26

Strunkovice šly do zápasu v roli favorita, ale Netoličtí předvedli pozorný a bojovný výkon.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Výrazně oslabený Blaník nastoupil do zápasu bez zraněných V.Páníka, J.Žurka a chyběl rovněž P.Beneš. A bylo to znát! Utkání ovlivnil i neproměněný pokutový kop již v 6.minutě M.Kunešem. Pak poslal hosty do vedení Borovka. Hosté hráli dobře a pro ně škoda, že se nechal vyloučit brankář Varyš již ve 34. minutě.

 

Rozhodčí Tauber popsal vyloučení v zápise následovně "Červená karta během zápasu. Použití pohoršujících, urážlivých nebo ponižujících výroků nebo gest. Projevy nespokojenost a protestování - kritika rozhodčího "To faul nebyl." Následně udělena ČK - Pohoršující, urážlivé výroky. Kritika rozhodčího v přerušené hře - jdi do pí*i s tímhle. Hráč po uděšlení ČK opustil hrací plochu bez emocí. Po skončení utkání kritizoval AR2 slovy: "Ty běž, s tebou se bavit nebudu."

 

Navíc následovala druhá penalta pro Strunkovice, kterou už proměnil Kadlec. Domácí ale proti deseti soupeřům pokračovali v matném výkonu. Do vyložené šance se nedostali a jediná výjimka byla až povedená střela M.Kadlece do břevna v 85.minutě. Hosté dobře bránili a čekali na svůj brejk, ale ten domácí obrana nepřipustila. Diváci odcházeli zklamáni a Netolice si připsaly zaslouženě první bod v soutěži.

 

Autor: Miroslav Mottl (redakčně doplněno)



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. - vedoucí mužstva: Utkání se mi hodnotí těžko, jelikož jsme nevyhráli. Opět se ukázalo, že derby většinou nemá favorita. Utkání rozhodla dle mého neproměněná penalta již v 6. minutě a hosté se tímto dostali do hry. Musíme uznat, že se Netolice na nás dobře připravily a hrály to, co na nás po celý zápas platilo. Jestli rozhodčí písknul dvě penalty, tak jen proto, že dle jeho názoru byly. A nejen dle jeho názoru. I někteří hostující hráči sami přiznali, že to penalty byly. Ale hráč Jakub Varyš to viděl z 80 metrů naprosto přesně. Pak napíše, co napíše. Každý tým, který má individuálně lepší hráče, kteří se dokážou prosadit jeden na jednoho ve vápně, to většinou neskončí jinak než faulem nebo golem. Nesnížím se jako Jakub, abych urážel nějaký klub, neděláme to. Máme ke každému soupeři určitou úctu. Dneska je výhoda, že se zápasy natáčí a může si každý udělat obrázek sám. Více asi utkání nemá cenu komentovat. Jen ještě jednu věc napíšu, to co se dělo po skončení zápasu nemá již s fotbalem nic společného. Emoce jsou jedna věc, ale vyprovokování rvačky od hráče je věc druhá.

1. FC Netolice
Jakub Varyš (hráč): Zápas jsme začali celkem aktivně, ale zaskočila nás trochu sporná penalta pro domácí, kterou naštěstí chytil L. Varyš. Poté jsme pokračovali v aktivní hře a odměnou nám byl vstřelený gól po pěkné týmové akci. Další průběh byl celkem vyrovnaný a bez šancí. Následně však přišla další penalta pro domácí, která rozhodně neměla být odpískána. S verdiktem rozhodčího jsme byli pochopitelně nespokojeni a za protesty byl vyloučen L. Varyš. Je třeba dodat, že jsme do Strunkovic jeli s tím, že nás tady nejspíš nečeká stejný metr pro oba týmy, jak tady bývá tradičně zvykem. Druhou penaltu již domácí dokázali proměnit a my jsme museli dohrávat od 30. minuty v deseti. Nám se ale dařilo držet se soupeřem krok a je třeba pochválit všechny hráče za bojovnost. Nakonec jsme uhráli bod, který je pro nás velmi cenný a to z důvodu, že jsme velkou část zápasu odehráli v deseti a i přes několik sporných verdiktů rozhodčího jsme nesložili zbraně. Ještě jednou chci pochválit kluky za to, jak makali a hráli jako tým. Doufáme, že nás to nakopne do dalších zápasů a konečně začneme získávat potřebné body.



Sestavy


TJ Blaník Strunkovice
Z. Vojtíšek [-] - M. Kuneš [-] , T. Koloušek [-] , I. Šimčík [-] , J. Brom [-] , R. Žurek [-] , J. Gažík [-] , S. Pravda [-] , A. Kadlec [-] , M. Dvořák [-] , J. Brych [-]

1. FC Netolice
L. Varyš [-] - J. Skála [-] , J. Staněk [-] , J. Lukáš [-] , S. Šulc [-] (32. J. Vondrášek [-] ) , P. Fux [-] , J. Varyš [-] , P. Borovka [-] (90. L. Malík [-] ) , J. Urban [-] , M. Baloušek [-] , D. Andres [-]

ŽK: 37. R. Žurek , 54. J. Gažík - 31. L. Varyš , 69. D. Andres , 78. J. Lukáš , 90. J. Vondrášek . ČK: 31. L. Varyš .
Počet diváků: 150. Rozhodčí: Tauber Lukáš - VALEŠ Radek, JURÁŇ Karel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
24. 9. 2021 10:06
Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice
ze zápisu komise rozhodčích, který je na stránkách FAČR :
Rozhodčí utkání Lukáš Tauber (ID 90100879) ve 31. minutě utkání správně nařídil PK ve
prospěch domácích za podražení domácího hráče hráčem hostů.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra domácích

Netolice jsou na tom hodně špatně a myslím, že tady bude jasná výhra domácích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: remíza