3:1
(1:1)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 15:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk si proti oslabeným Semicím připsal první vítězství


Branky


25

Domácí toužili po první výhře a dočkali se. Rozhodující gól padl z penalty.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér): Naše plány na zisk prvních třech bodů se nám zkomplikovaly hned ve druhé minutě, kdy jsme si nechali po naší chybě v obraně dát gól na 0-1. Těžko jsme se dostávali do hry a zkušený soupeř kontroloval hru. V polovině prvního poločasu přišla další chyba a veliká šance Semic. Naštěstí ji hostující útočník i díky výbornému zákroku našeho brankáře nevyužil. To nás nakoplo a povedlo se nám po krásné akci celého týmu Lukášem Frčkem vyrovnat na 1:1. Do poločasu jsme měli šance, které jsme však nedokázali využít. Druhý poločas jsme začali lépe a na klukách bylo vidět, že chtějí vyhrát. Naše snaha ale končila na výborně chytajicím brankáři Semic nebo našem špatném zakončení. Vše zlomil až pokutový kop v 85. minutě, který Frčís neproměnil, ale z následné dorážky naštěstí míč do branky dopravil. Na 3:1 se konečně trefil Jakub Pospíchal a my se mohli radovat z první podzimní výhry. Hlavně za druhý poločas jsme si vyhrát zasloužili, ale na druhou stranu musím uznat, že Semice nastoupily bez pěti hráčů základní sestavy a i tak nás dokázaly dost potrápit. Příští týden jedeme do Nové Vsi, kde se pokusíme opět bodovat.

FC AL-KO Semice
Marcel Nousek (trenér): Do zápasu ve Vimperku jsme jeli bez několika hráčů áčka. Zápas jsme začali dobře a brzy vedli. Bohužel naše nesehranost se ukázala po par minutách a první poločas jsme se hodně hledali. Vimperk toho využil a začal nás přehrávat. Šance na obou stranách a výborné zákroky gólmanů drželo remízový stav do 82. minuty, kdy šli domácí do vedení po nařízené penaltě.Snažili jsme se ještě vyrovnat, ale nepodařilo se. Chtěl bych moc poděkovat všem klukům z “B” týmu, kteří s náma do Vimperka jeli a předvedli velice poctivý a dobrý výkon.



Sestavy


TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - M. Šíp [-] , O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , R. Vojta [-] (83. V. Chvosta [-] ) , O. Málek [-] (60. T. Žofka [-] ) , L. Vintr [-] , L. Frček [-] , M. Sedláček [-] , M. Uhlík [-] (73. V. Pankratz [-] )

FC AL-KO Semice
J. Dvořáček [-] - L. Čedík [-] , J. Forman [-] , M. Kozma [-] (15. J. Řezáč [-] ) , M. Císařovský [-] , R. Veleman [-] , I. Antony [-] , K. Trantina [-] , J. Sádlo [-] (71. M. Valach [-] ) , M. Škulina [-] (73. F. Breibisch [-] ) , J. Hrala [-]

Hráči zápasu: L. Frček , M. Šíp .
Počet diváků: 100. Rozhodčí: Kovařík Zdeněk - LEIŠ Filip, BARTŮNĚK Pavel.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra hostů

Vimperku se moc nedaří a věřím ve výhru hostů. kteří hrajou ve velký pohodě.

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů