Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

18.09.2021 13:00

6.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Roudné jde do čela, vedoucí prachatické branky se nezaleklo


Branky


25

Hosté po brzkém Svatošově gólu úspěšně otočili skóre a vyšvihlo se díky skóre na první místo tabulky. Se třinácti body se na čele srovnaly hned tři týmy!

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

Brankáře Havlíčka překonal hned ve 4. minutě, byť díky teči trochu se štěstím, prachatický Svatoš. Favorit duelu ale rychle našel odpověď. O sedm minut později se totiž prosadil Bartoš, a nebyla to ledajaká branka. Jeho centr zleva totiž překvapivě zamířil rovnou za záda gólmana Suchého - 1:1. Kadlec poté ve 23. minutě zařídil Malši vedení. Roudné poté zápas, hraný z obou stran aktivně a útočně, kontrolovalo a ve druhé půli přidalo dvě branky díky Vlkovi a Štěpánkovi.



Ohlasy k zápasu



TJ Malše Roudné
Martin Vlk (hráč): V utkání proti Prachaticím jsme chtěli potvrdit zodpovědný výkon z minulého týdne. Hned v úvodu se dostali domácí do rychlého vedení. Ovšem zanedlouho bylo srovnáno a od té doby jsme převzali iniciativu na svou stranu. Podařilo se nám vsítit další branky, kterých ovšem mohlo být ještě jednou tolik. Zápas jsme si pohlídali a soupeře nepustili do vážnějších šancí. Vezeme domu 3 body, které budeme chtít potvrdit v příštím kole doma s Planou.



Sestavy


FK Tatran Prachatice B
R. Suchý [-] - M. Gramblička [-] , J. Luňáček [-] , A. Kasík [-] (77. T. Kovář [-] ) , J. Hrbek [-] (46. M. Sedláček [-] ) , J. Rauscher [-] , J. Fürbach [-] , J. Makoš [-] , K. Wagner [-] (68. V. Šabršula [-] ) , J. Svatoš [-] , P. Bízek [-] (53. J. Sova [-] )

TJ Malše Roudné
D. Havlíček [-] - M. Vlk [-] (75. D. Šrámek [-] ) , J. Grigera [-] , M. Zachař [-] (71. A. Goretki [-] ) , V. Kadlec [-] , M. Neckář [-] , M. Bartoš [-] (84. J. Tomášek [-] ) , P. Cepák [-] , D. Malý [-] , M. Štěpánek [-] (84. P. Trnka [-] ) , D. Vogl [-]

ŽK: 73. V. Kadlec .
Hráči zápasu: M. Štěpánek .
Počet diváků: 75. Rozhodčí: Landík Filip - MRÁZ Roman, ČERNÝ Jan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip experta: výhra hostů

Tady si myslím, že Roudné v klídku vyhraje. Záleží, jak budou Prachatice posilněný, ale stejně si myslím, že kvalita je na straně hostů.

Tip: remíza

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů

Tip: výhra hostů