0:0
(0:0)
Výkon týmu: --
Výkon týmu: --
Rozhodčí --
Poslat report, video, foto Ohodnotit utkání

11.09.2021 17:00

5.kolo, Jihočeský | 1.A třída sk. A, 2021-2022


Hodnocení

Úrověň zápasu

--

Nápoje

--

Jídlo

--

Hrací plocha

--

Zázemí

--

Vimperk ukořistil první bod sezóny na půdě Vodňan


Branky


26

I když oba celky měly své šance, na branku se čekalo marně...

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


FK Vodňany
Jaromír Plocek (trenér): Do utkání s Vimperkem jsme chtěli vstoupit aktivní hrou, ale to se nám vůbec nepovedlo a po naší chybě jsme mohli hned v první minutě inkasovat branku my a pak by se to utkání vyvíjelo jinak. Věděli jsem, že tým Vimperku má své problémy, ale kdo je nemá v této soutěži. Celé utkání si myslím, že jsme drželi míč na svých kopačkách a měli jsem tam i pár závarů, ale ke kýžené brance to nevedlo. Musím pochválit hostujícího brankáře, který chytal velice dobře a naše hráče vychytal. Po utkání jsme byli zklamaní, ale to je prostě fotbal a na druhou stranu to mohlo dopadnout i jinak, protože Vimperk hrozil z brejků a ty měl nebezpečné. Spíše mě zarazilo více věcí v tomto utkání, ale k tomu se nebudu vyjadřovat. Chtěli jsme toto utkání zvládnout za tři body, ale prostě se to nepovedlo, jak díky dobré obraně hráčů z Vimperku a také naším malým důrazem v pokutovém území. Pozitivní věcí na tomto utkání je fakt, že se nám vracejí hráči po svých problémech a to je důležité. S kolegou nemám co vytknout našim hráčům, jak za přístup a chtění toto utkání dotáhnout do výhry, ale prostě to nevyšlo. Ale zase si myslím, že jsou na světě horší věci.

TJ Šumavan Vimperk
Jiří Formánek (trenér, pro FB Šumavan Vimperk): K zápasu na horké půdě ve Vodňanech jsme mohli konečně použít kluky, kteří se nám vrátili po zranění. Z naší strany to bylo spíš bojovné utkání, protože jsme chtěli konečně bodovat a zastavit naší černou sérii. Domácí měli několik dobrých gólových situací, které ale naštěstí pro nás nedokázali proměnit. Na druhou stranu by mě zajímalo, jak by se vyvíjel průběh zápasu, kdyby jsme využili naše šance ze začátku a konce utkání. Pochvalu zaslouží celý tým a mezi naše nejlepší hráče patřil Kuba Formánek a Martin Šíp. Teď nás čeká další velmi těžké utkání proti Semicím, které řadím mezi adepty na postup. Musíme se na to dobře připravit a zkusit konečně doma vyhrát.



Sestavy


FK Vodňany
O. Kadlec [-] - F. Bína [-] , J. Píša [-] , O. Benedikt [-] , J. Chalupský [-] , L. Benedikt [-] , J. Volmut [-] , K. Kukla [-] , T. Lorenc [-] , O. Hudák [-] , D. Bečvář [-]

TJ Šumavan Vimperk
J. Formánek [-] - M. Šíp [-] , O. Rod [-] , J. Čech [-] , J. Pospíchal [-] , O. Málek [-] , L. Vintr [-] , M. Uhlík [-] (62. V. Pankratz [-] ) , P. Vondrášek [-] (25. T. Žofka [-] ) , L. Frček [-] , M. Sedláček [-]

ŽK: 36. T. Lorenc , 75. J. Volmut - 24. P. Vondrášek , 53. L. Frček , 70. T. Žofka .
Hráči zápasu: J. Chalupský , O. Hudák - M. Šíp , J. Formánek .
Počet diváků: 60. Rozhodčí: NOVOTNÝ Ctibor - CIGÁŇ Roman, TALÍŘ Milan.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Vimperk je zatím za očekáváním. Navíc ve Vodňanech to bude mít hodně těžké. Musím dát jedničku.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů