Velešín po druhém debaklu: Snad nebudeme úplným otloukánkem sezóny. Strunkovice se loučily s Jiřím Kurešem


Branky


17. V. Páník , 44. R. Žurek , 51. J. Brom , 60. M. Kuneš (p.) , 70. R. Žurek (p.) , 75. V. Páník
28

Velešín v prvním kole dostal sedm gólů, tentokrát šest, a má tak o čem přemýšlet. Domácí se na výhru moc nenadřeli.

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.

 

Utkání začalo ve vlažném tempu, hlavně ze strany domácích,soupeř se do útoku také nehrnul a tak se čekalo na první šance. A prosadili se domácí, když v 17. minutě skóroval V.Páník. Na 2:0 upravil před koncem poločasu Roman Žurek. Ve druhém poločase Blaník zcela ovládl hru a přes několik neproměnených loženek dosáhl výrazného vítězství. Blaník hrál kolektivně, ze svého umum něco přidal Roman Žurek - byly na něj 2 penalty za sražení ve vyložených šancích. Hosté se snažili, ovšem Vojtíška v brance příliš neohrozili.V domácím dresu nastoupil v závěru i Jiří "Kuri" Kureš a ukončil tím svou hráčskou kariéru - sehrál za Blaník úctyhodných 538 zápasů a vstřelil 315 branek! Další důvod k radosti,vedle výhry v zápase, byla v podání strunkovického tábora oslava narození dvojčat kapitána Blaníku Petra Beneše.

 

AUTOR REPORTU: MIROSLAV MOTTL



Ohlasy k zápasu


TJ Blaník Strunkovice
Roman Žurek st. - vedoucí mužstva: Do zápasu jsme šli vědomím, že chceme bezpodmínečně tři body. Od začátku zápasu jsme diktovali tempo hry a bylo jen otázkou času, kdy dáme gól. Soupeř se sice snažil, ale k domácí brance se dostávali jen velmi těžko. První gól jsme dali po standardní situaci Páníkem a když už to vypadalo, že to v poločase bude jen 1:0, šel v poslední minutě sám na gólmana Žurek a se štěstím proměnil. Do druhého poločasu jsme vstoupili více aktivně a výsledkem bylo zvýšení na 3:0 Bromem. Následovaly 2 branky z pokutových kopů, které proměnili zkušený Kuneš a Žurek. Konečnou tečku dal v zápase svým druhým golem Páník. Utkání mohlo skončit daleko vyšším rozdílem, ale už nebylo více přáno. Snad si naši střelci nechali něco do Vimperka, kam zajíždíme příští týden . Hosté se sice snažili, ale tentokrát jejich kvalita na domácí mužstvo nestačila.

FC Velešín
Stanislav Šálek (hráč): Druhé kolo a opět to skočilo debaklem. Snaha byla, ale kvalita chyb, tak bychom to měli nahradit bojovností, jenže bez fyzičky je to složité. Soupeř hrál jednoduchý fotbal a to na nás stačí. Dělá nám problém si dát pár přihrávek. Je to boj, doufám, že ještě zamakáme a nebudem totálním otloukánkem soutěže, sezóna je dlouhá. Soupeři gratuluju...



Počet diváků: 70. Rozhodčí: Kocina Martin - DIMITROV Nikolaj, ŠVEC Hynek.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
22. 8. 2021 10:22
Hodnocení zápasu
21. 8. 2021 23:41
Hodnocení zápasu

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Michal Špírek

Expert: Pavel Keclík
Tip experta: výhra domácích

Pro mě velká neznámá. Myslím si, že se Velešín ještě toto kolo neoklepá z debaklu od nováčka Čkyně a všechny body zůstanou ve Strunkovicích.

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích