FOTO: Strunkovice kousaly, ale Trhové Sviny se obrat nenechaly


Branky


32

Vítězný návrat do svinenské sestavy zažil Josef Kurali. Bude opět patřit ke kanonýrům soutěže?

Poslat fotky a informace ze zápasu nebylo nikdy jednodušší. Jak na to se dozvíte zde.


Ohlasy k zápasu


TJ Spartak Trhové Sviny
Marek Kodras (hráč): Po dlouhých měsících jsme znovu nastoupili do mistrovského utkání. Tropické počasí, studené pivíčko, v dáli z pouti hraje "Pojďte s námi šlapat zelí"....prostě vesnická idylka. Celou přípravu jsme se nescházeli v optimálním složení a i do prvního zápasu nám chyběla řada hráčů, především kvůli svalovým zraněním či dovoleným. Naštěstí jsme i tak dali dohromady poměrně slušnou sestavu a těšili jsme se na první zápas. Zvolili jsme hodně ofenzivní pojetí a hned v první minutě jsme šli sami na golmana, bohužel bez úspěchu. I nadále jsme tlačili a měli spoustu šancí. V 8. minutě jsme konečně skórovali, ale zanedlouho bylo z do té doby ojedinělé akce hostů vyrovnáno. Do konce poločasu jsme měli další šance jít do vedení (tyč, neproměněný samostatný únik), místo toho běžel z protiútoku Kadlec znovu sám na golmana Brůhu, který ho skvěle vychytal. Prvních 45 minut tedy skončilo 1:1. Druhý poločas byl plný šancí na obou stranách, bylo jich tolik, že si je po sobotní pouťové zábavě pamatuji jen velmi matně. Každopádně jsme po golech mladičkého Jindry a navrátilce do sestavy Pepy Ku šli do trháku. Pak znovu zářil golman Brůha, který chytil stejně šancí, jako vypil piv při nohejbalovém turnaji - 30. Opravdu, je to naše modla. Jeden centrovaný balon ale podskočil a byl z toho gól na 3:2. V poslední minutě zvýšil po individuální akci znovu Gažák a my tak první těžký zápas vyhráli! Hráči utkání byli Gažák a Brůha na naší straně. Ze Strunkovic hráli opravdu dobře Kadlec a Žurek.

TJ Blaník Strunkovice
Petr Kortus (asistent trenéra): První poločas od nás nebyl dobrý. Domácí na nás vletěli a my čelili velkému tlaku a hned zkraje zápasu jsme prohrávali.Dokázali jsme sice Kadlecem vyrovnat,ale bylo jen štěstí pro nás,že jsme v poločase neprohrávali větším rozdílem. Do druhé půle jsme vstoupili odvážněji a dokázali si z rychlých brejků vytvářet řadu šancí. Z toho pět šest úplně vyložených. Ale pokud nedáme gól ani ze třech samostatných úniků na gólmana, nemůžeme s takto dobře hrajícím soupeřem na body ani pomyslet. Sviny vyhrály zaslouženě a gratuluji jim k výhře.



Počet diváků: 95. Rozhodčí: BOČEK Petr - VICAN Miroslav, MACHÁČEK David.

Našli jste nějakou chybu? Rádi ji opravíme.

Stačí ji jednoduše napsat přímo k zápasu pomocí tlačítka Poslat report, co nejvíce nám nedostatek popište a my zajistíme, aby vše bylo v pořádku.

Komentáře

Pro psaní komentářů musíte být přihlášen.
14. 8. 2021 21:37
Hodnocení zápasu

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Hráč, Vedení klubu, Administrátor klubu - FC AL-KO Semice | Jihočeský | Písek

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip: výhra domácích

Tip experta: výhra domácích

Myslím, že Sviny i v této sezoně budou horkým favoritem na čelo tabulky, ne-li na samotný postup. My jsme třeba ve Strunkovicích ostudně a zcela zaslouženě prohráli a mám k nim velký respekt. Ale Sviny si to doma uhrají a získají tři body.

Funkcionář, Administrátor klubu, Zpravodaj, Vedení klubu - SK Čkyně | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra domácích

Tip: výhra hostů

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Tip: výhra domácích

Tip: remíza

Fanoušek, Administrátor klubu - TJ Blaník Strunkovice | Jihočeský | Prachatice

Tip: výhra hostů